Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Ами истинската любов при мен дойде когато бях....доста малка някъде 2-3 клас.С момчето се познаваме доста отдавна и живеехме в еди и същи вход постоянно бяхме заедно, той ме разбираше единствен и аз него.Истинката любов при мен първо беше несподелена с него, но след това стана споделена и след това рпосто отношенията ни изстинаха и до ден днешен сме приятели.Найстина първата любов се помни много, а за втората ми голяма любов...много се разочаровах, и след нея 1 седмица бях болна, не намирах за какво да живея.Сега уж съм се по.оправила драстично но да видим.
Момичета кажете как се оправяте след връзка?А после оставате ли си приятели?Благодаря ви предварително.
Emi vij...sled vryzka pone az..se razseivam..postoqnno izlizam s priqteli,smenqm kmpaniqta ili pyk govorq samo s nai-dobrite si priqteli...placha mnogo i tova mi pomaga da preodoleq neshtata sled 1 mesec neshtata pri mene sa gore-dolu po-dobre..no zavisi ot mnogo neshta zavisi ot tova kolko silno si obichala ili kakvi chuvstva si imalaa..zavisi ot mnogo neshta,no vinagi nai-dobriqt priqtel/priqtelka shta ti pomogne da preodoleesh mykata...tova e koeto moga da kaja..otpusni se i gledai samo napred..ostavi drugoto v rycete na priqtelite si !