- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problemi te mi s edno mom4e
Здравейте! Аз сам Виктория и имам проблем с едно момче и бих искала да се посаветвам със вас! Сега мислия да ви разкажа историята на кратко:
Има едно момче което е по-малко от мен и е от мойто училище много е сладък за мен но не е нищо усобено! Веднаж казах на един човек на който нетриабва и момчето разбра че го харесвам но това не ме заинтересъваи така се вижда ме всеки ден в училище но сега завърших ме и не го виждам и сега се чудя дали да го уставия и да си трагна с друг?Полудиавам от лубов по него
![]()
Давай смело напред...ако е свестен що па не ?![]()
Mi ako ima na4in da si s nego budi! Koi te spira?
ами ако той не ме харесва поне така казва той пред другите а на мен ми е съпер гадно и за да ме накара да се откажа от него използва все вазможни глупост вместо да ми го каже в очите !Какво да правя?
poprincip trq s ebori6 z alubovta ako si sigurna v neq razbira se no 6tom vijda6 4e te kara da se otakaje6 i ne te hatesva... po dobre se otkaizvai ne mu dosajdaiznam 4e boli mn ama ...
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
awe ne si propuskai shansa!!!!!!!!!![]()
![]()
az izop6to s ni6to ne my dosajdam samo my se ysmihvam govorim si i nai obiknoveni flirtove a poniakoi pat mi dava yverenost 4e moga da prodalja napred![]()
1. Няма какво да го оставяш /ако това си искала да напишеш.../ - вие не сте заедно.
2. Той показал ли е някаква симпатия?
3. Нали уж "е сладък, ноне те интересува особено"? Намери някой, който ще те изкефи повече.
ами я кажи колко по-малък е от теб!Щото ако е някое момче което все оше не знае как да се държи с момичетата и не е уверен в...възможностите си, може да се колебае!Но докато трае тая игричка с него, що не вземеш да си хванеш някое гадже!Щото така може да го накараш да ревнува, все пак ревността понякога е искрата а от искарата пламва огъня на любовта!....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Я да чуя /прочета/ дали "думи" е от мъжки род единствено число.
е тва ме изкефи!ами то и аз някои не можах да ги разбера ама следвам логиката!Първоначално написано от rali4ka91
napylno sym syglasnaПървоначално написано от O74aqnaa
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
ок!обаче ако тоя е някой дебил дето хич не му пука?всъщност аз останах с впечатлението че момчето е свястно, но ако наистина е "необразован" в л'бовта как ще се сети, аджеба, да направи киаквото трябва?
тръгни с този, когото обичаш. ако не стане - просто давай смело напред!![]()
![]()
![]()
![]()
абе лесно е да го кажеш но е трудно да го направиш!Първоначално написано от anito.sl
Ako ti haresva i go obi4a6 davai samo NAPRED bez dda se obru6ta6 nazad i da mu misli6 mnogo
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ami smelo na pred be momi4e ako itoi te haresva nqma pre4ka da ne stanete gadjeta , razbirase ako ne haresva6 drug!!!
Ami ako go obi4a6 ne go ostavqi a se bori za negovata lubov ama s pove4eto mal4ovci sa mn tupi ama samo pove4etoПървоначално написано от Вики винаги с проблеми
![]()
blagoda ria vi za otgovorite i pomo6ta
Dafai napred ok fqrno e che e lesno da go kafash i trudno da go naprafish no prosto trqbfa da go iskash![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
blagodaria vi za savetite![]()
Obi4a6 go - budi s nego ~
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
СИга сУм аз нарИЕд:
ПУрвУ пиши по-чИтливУ.
ВторУ-катУ ти харИЕсвЪ бУди с нИегУ
ТрИЕтУ:АкУ многУ тЪ кИефи-УбичаИти съ смИЕлУ!
ЧИтвУртУ:Да нИ тИ пукЪ дали е по-малУк от тИебИ!!!![]()
![]()
![]()
Някои думи хич не ти ги схванах,трябваше на кафе да си гледам кво пише...![]()
![]()
![]()