.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ne go razbiram...

Guest

ne go razbiram...

super stranno e.s gadjeto mi sme ot izvestno vreme zaedno, no izob6to ne se vijdame(super rqdko i za malko)az ve4e se umorih da go karam,a toi po4ti ne se se6ta.v su6toto vreme me uverqva 4e vsi4ko e super i mi kazva 4e me obi4a i iska da e s men.kakvo stava?druga li ima ne razbiram takova povedenie.a puk i ponqkoga se durji kofti s men, onaq ve4er naprimer pred priqtelite mi se durja dosta zle i me nakara da se po4uvstvam kofti.tva dori ne e ist hodene...no NE iskam da spra!iskam da byda s nego
    daite syvet kakvo da pravq...toi su6to ne iska da priklu4vame.no kakuv e smisula?i za6to se durji taka?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi govori snego i mu obqsni ne6tata ot tvoqta gedna to4ka

bez komentari
    Guest
    mi da ti kaja edno drugo momi4e pisa sy6tata tema predi vreme i otgovora be6e sy6tiq.Bez da govori6 s nego ni6to nqma da postigne6 ili da razbere6.

Guest
    misli6 li 4e ne go napravih?ne6tata sa su6tite..

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Emi kato ne razbira ot duma ebi mu maikata ti da ne si mu ku4ence za da se darji taka s teb???

Guest
    m kazva 4e me obi4a..za6to togava iska da e s men kato moje da ima vsqka dryga?prosto da me zadurji do sebe si?i ne mu puka?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    стига с тия гледни точки....смао точки...дай малко чертички

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Ok togava mu obqsni kak stoqt ne6tata ot tvoita gledna 4erti4ka

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Ok togava mu obqsni kak stoqt ne6tata ot tvoita gledna 4erti4ka

Град
    Септември
    Emi kato ne razbira ot duma ebi mu maikata ti da ne si mu ku4ence za da se darji taka s teb???
    Мн си права.Чак ме е яд че има такива момчета които ебават момичетата по най-гадния начин,но ако все още даржиш мн на него не се отказвай направи всичко възможно за да не съжаляваш

Мега фен Аватара на koalka
    Толкова ли не се сещаш,че е наложително да говориш с него!!!!

говорете

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Ninja
    Мн си права.Чак ме е яд че има такива момчета които ебават момичетата по най-гадния начин,но ако все още даржиш мн на него не се отказвай направи всичко възможно за да не съжаляваш
    ма и тя що го търпи...
    абе мила, усещаш ли, че нещо не е наред режи веднага... щот накрая ще се окаже, че си права и ще боли много повече...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

m kazva 4e me obi4a..za6to togava iska da e s men kato moje da ima vsqka dryga?prosto da me zadurji do sebe si?i ne mu puka?
    Ами ти откъде знаеш че не те лъже тоя!?! А и къв е че да се държи така с теб!

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Аре стига с тва "може да има всяка друга/друг ама предпочита мене". И кво като е мн "популярен" сред момичетата ... да не е фанал Господ за шлифера ... да не е фанал Мойсей за жезъла !!!!!!!!!!! Ти кво по долу ли си от тия "всички други". Я се стегни и му покажи че имаш достойноство !!!!!!! Отиваш при него и му казваш че няма да търпиш лиготиите му (незнам как да нарека друго яче такова даржание). НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ТИ МАЧКА ДОСТОЙНСТВОТО !!!
    Sometimes escape on time means that you win ...

време е да го поставиш на място кажи му че няма да търпиш повече това поведение.кажи му че искаш повече внимание,по-често да се виждате.но бъди твърда ако пак ти каже че всичко е наред,отвърни му че за теб не е не слагай край на връзката,а просто провери първо дали те обича наистина.след този разговор повече не го търси.ако той те обича и има нужда от теб,ако е помислил върху думите ти той ще те потърси,ще поиска да продължите да сте заедно.а ако не...значи само си си губила времето.

Повече от фен
    moje bi e bil qdosan i si go e iskaral na teb(az taka napravih bez da iskam)!kato se obi4ate mu kaji 4e isk6 da se vijdate po 4estoo a we kaji mu vsi4ko kakvoto kaza na nas tuk,sigorna sam 4e toi 6te te razbere!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си