- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- razlikata
ako si sigoren/sigorna v liubovta na liubimiq nqma nikakvo zna4enie dali shte ti kaje obi4am te ili obi4kam te
Обичкам те е много по-сладурско... Незнам защо, но когато трябва да кажа на някой, че го обичам, а не съм толкова убедена в чувствата си, някак ми е много по-лесно да кажа 'обичкам те'. 'Обичам те' е някак по-сериозно и обвързващо и гарантира силни чувства от твоя страна, а 'обичкам те' е мило и сладко и показва ясна привързаност между двамата. Инае незнам... Каква друга разлика може да има?!![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
"обичкам те" е някак си по-глезено, по-сладко. докато когато кажем "обичам те" изразяваме по доста по-сериозен начин чувствата си
Да има..."обичкам те" го казват несигурните лигли/лигльовци,които не са сигурни в чувствата си,но просто не знаят какво друго да кажат...Докато "Обичам те" е много по-силно и когато го чуеш и/или го кажеш осъзнаваш,че всъщност нещата неусетно са станали много сериозни и това,което изпитвате един към друг вече не е просто привличане...то е преминало на друга фаза!Фаза,в която ти имаш отговорност към този човек,когато не можеш просто да се мотаеш с него,но и да си готов да му отделиш достатъчно време,за да обсъдите нещо,което го тревожи.И така според мен "Обичам те" е за по-зрелите,които осъзнават сериозността на това да изречеш гласно това,което изпитваш,другото е просто,за да замажеш положението!И ако ще казвам на някой,че го "обичКам",предпочитам да не го правя,а да изчакам известно време...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Според мен ако иска6 да каже6 на гаджето си 4е го оби4а6 трябва да му каже6 "Оби4ам те" 6тот мн мои притятелКи си викат "Оби4кам те" или "Би4кам те" и това от една страна е по мили4ко а от друга страна "Оби4ам те" и за по сериозни намерения и 4увства![]()
spored men nqma razlika
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
пффффф обичкам те просто е по миличкои разлика нямам никаква!!!!![]()
ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...
Obi4am te, e silna duma ili po-skoro silen izras.Dokato obi4kam te e po milovidno.