- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- razlikata
kakva e razlikata mejdu obi4am te i obi4Kam te?i ima li takava?
4akam mneniq
Едното е по мило и по сладко и по ме кефи![]()
obi4kam te e po skoro priqtelsko![]()
Има разлика да... Когато каже Обичкам те,значи се е срамувал да ти го каже или не е сигурен дали ти го обичаш
Но и в двата случая е искрен![]()
На същото мнение съм!Първоначално написано от Angel_Girl
Като ти кажат Обичам те ти става адски готино а като ти кажат обичкам те не е толкова сериозно и може да ти го кажат приятелски без сериозно чувства
Za nqkoi moje bi ima razlika kato naprimer biv6eto mi gadje .za nego ima6e golqma razlika ot Obi4am te i Obi4kam te.. no za men nqma nikfa razlika osven 4e ednoto zvu4i po milo i nejno i moje6 da go kaje6 v momenti kogato si po ligav i nesriozen
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
kogato 4uvstvata sa istinski se kazva obi4am te.kogato e liugavo i neseriozno obi4kam te.obiknoveno 2roto ne zna4i ni6to
Ми зависи със какъв смисъл са употребени.Аз когато казвам на някого обичкам те не го казвам за да се лигавя,а просто защото така го чувства и ми изглежда сладурско.Пък обичам те...обикновено при сериозни разговори или когато момента е такъв.Все пак не правя голяма разлика когато ги употребявам.За мен са еднакви думички за изразяване на едно красиво чувство![]()
да така е!Тва "обиЧакм те" е супер лигаво и много ме дразни....Първоначално написано от priti_kiti
![]()
f@nt@zi@
obi4kam te -se kazva na mn dobar frend,a obi4am te-na lubimiq 4ovek
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ImennoПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
подкрепямПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
тва "обичКам те" никога не съм го използвала, щото ме дразни
всъщност никога не съм и казвала "обичам те" просто ей така... тия две думички само наште са ги чували и той май доста отдавна
иначе за гаджетата - няма кво да ги лъжа, когато бъде искрено, тогава ще го чуе някой![]()
до тогава не смятам да го подхвърлям на ляво и на дясно без причина.. мислила съм си много пъти, че наистина обичам един човек, но не съм му го казвала.. закво да раздавам сърцето си на вятъра![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
предпочитам да ми кажат "Обичам те!" отколкото "ОбичКам те!".второто ми звучи по-несериозно.това е моето мнение по въпроса![]()
мне разлика няма никакваи от двете ти става яко като ги чуеш
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ami spored Obi4am te se kazva na gaje a Obi4kam te na priqteli i t.n t. No idvete imat ednakvo zna4enie!No ne6to ne vurvi da kaje6 na nqkoi tvoi priqtel ili priqtelka na koqto mnogo durji6 Obi4am te!6e zemat da te pomislqt za neznam kakvo
Pone az taka mislq![]()
И двата израза са хубави .. ако са освен казани и помислени ..
Но и на мен обичКам те ми се връзва повече за приятел, а не за гадже
![]()
Не мисля,че има съществаена разлика.Нали и в двата случая ОБИЧАШ!
![]()
![]()