- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne6e se napila:{
pnaq ve4er priqtelkata mi se be6 e napila i mi prati sms 4e me obi4a.tukmo se izkefiul i posle razbrah 4e e pila.dali naistina go e mislila>?nali vse pak 4ovek kato se napie kazva istinata?ili ne?bilo e samo taka?
Az kAto se Napia Si kazvam Vsi4ko KOeto mi e Na Du6ata
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
И аз така...и обикновено сичко си спомням....въпреки че за мене не е начина да се напиеш но няма значение...а за теб приятел да мисля че го е мислила колкото и да се е напила това значи че се е сетила за теб и и е дошло на ум да ти го напише защото така го е почуствала...а пък и не е била толко пияна след каот е целила копчетата на ГСМ-аПървоначално написано от Bisollini
Има ли значение едно напиване?Щом тва момиче е с теб,значи вероятно наистина има чувства към теб.Освен тва тя не ти ли е казвала и показвала любовта си когато е трезвена?Помисли върху това!Много хора наистина се опускат и показват истинската си същност след няколко чашки.Нали знеш"пияните и децата казват винаги истината".Не мисля че има за какво да се безпокоиш.Просто поговори с нея![]()
mhmПървоначално написано от LP_girl_14
Ами най-добре питай нея самата не нас.Ние не я познаваме.
Да жвией алкоохлаЧквоек ктао е на грудас си кзава вискчо
![]()
Според мен алкохола просто и е дал смелост да изрази чувствата си. На трезво се е чудила как ще реагираш на такова признание, но като се е напила си е казала "сега или никога" и ти е написала този СМССпоред мен наистина го мисли !
The art of love is not to let your heart get broken !
az kato se napiq nishto ne si kazvam!toest edinstvenata promqna e che mi se dospiva...
taka sa po temata: az mislq che mackata naistina ima chuvstva kum teb i dori i da ne te obicha v istinskiq smisul na dumata sled kato se e setila za teb znachi opredeleno si i v uma...ot teb se iziskva samod a deistvash i da se borish za neq.uspeh!
по принцип хората като се напият си казват истината но има и такива които не за да си сигурен най-добре питяй нея самата но се пак щом е с тебе значи те обича или поне има някакви чувства![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Щом ти го е написала пияна значи има нещо.Трезвена или не го чувства толкова силно или няма смелост да ти го каже.Поне аз съм така с момичетата може да е по различно.
Хах батка нз ама аз като се напих последния път и казах на едно момиче че я харесвам и съм искал да бъдем заедно..ама като съм трезвен ги нямах тея чувства и ми стана супер кофти след това като се видяхме с нея. Пък и аз като се напия почти не си спомням кво съм прайл, а приятелите ми ми разказват кво съм прайл и се хилим кат откачени
при мен обаче не е такаПървоначално написано от rali4ka91
като съм пияна мога да говоря пълни глупости.. просто сичко квото ми дойде на акъла без задължително да има някакъв смисъл или да е вярнонякой път ей така, шегувайки се, съм казвала на някви момчета, дето ги виждам за 1-ви път, че ги обичам
- и кво, трябва да е било истина ли?
просто щом момичето е с теб се радвай и не задълбавай толковавремето ще покаже точно как стоят нещата
защото сега и да се чудиш, и да не се чудиш ще е все тая - не може да си сигурен
просто всичко в крайна сметка излиза на яве и рано или късно истината ще ти стане ясна.. спокойно![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
to4no taka mislq i azПървоначално написано от _Jessy_
![]()
spored men alkohola pomaga da se otpri6tata 4ustvata i svi4ko koeto ti e du6ata,kazvat go seziono na tozi,tazi na koq/ito go kazvat ne vqrva!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Вместо да се чудиш, я питай директно очи в очи.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ами като се напие човек говори истината![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
mi principno kogato 4ovek se napie na 4ovek my padat si4kite zadrujki i kazva tova koeto misli.....no ne vinagi e taka.....vednuj se napih 6ot skusah gajeto mi i posle razbrah 4e sam sgre6ila........govorila sam i sam my pisala kolko mn go obi4am i kak ne moga da jiveq bez nego,no sa kat se zamislq ne go obi4am prosto mi haresva......no nz pri tebe moje da e savsem razli4no e da e kazala istinata....trq prosto da pogovorite na taq tema i da q popita6 dali naistina go misli
Az sa6to kato se napiq vs. si kazvam i daje posle mi se sardqt 6toto naistina vs. si kazvam ujassss
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Когато човек се напие набира смелост и си признава чувствата!!! Мисля че е казала самата Истина!!!