Тези две думички били магически,били способни да променят живота на човека,защото били рядкост. Колко от нас са се запитвали на колко човека родителите ни са казвали "обичам те" и на колко човека казва "обичам те" днешната младеж? И защо "обичам те" прие една видоизменена форма на "обичкам те", какво значи това - просто умалителна форма или преходно състояние??? Защо сме заобиколени от хора които раздават това "обичкам те" на всяко второ гадже, на втората седмица все едно казват "харесвам те"? Аз самия ставам свидетел на това как мой познати момичета се кълнат до гроб че обичат някое момче истински, и след някой и друг месец когато ми кажат че са с друг, който пак обичат и аз им напомня за "старата любов" отговорът е "пффф не ми нопомняй за тоя, колко съм била глупава..." и така си получава един непрестанен цикъл! Някак си се губи важността и символиката на тея две думички.... момчетата ги използват, за да свалят звезди на момичетата,които пък от своя страна ги казват още щом почувстват някакви емоционални трепети и вълнение, което бъркат с любов, а след 3-4-5 седмици си окаже просто силно привличани, което постпено е затихнало. Интересно ми е да чуя мнението на баш тийнейджърите, че аз малко застарях вече И пак помислете - чувството любов според мен не се мени във времето и с поколенията, защо тогава нашите родители, да не кажа баби и дядовци че там в повечето случай любовта е наложена "отгоре", са казвали за цял живот 1-2 пъти обичам те, а сега хора на по 15-16 изричат тея думи на доста голям брой гаджета? Любовта за това е най-сладкото чувство, защото е рядкост!