- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zAsHto nA KinO!?
iMam edin vupros..vsu6tnost toi se porodi tuka ot edna tema..zashto kogato dvama vliubeni se sreshtat trqbva da otidat na kino...toest kakvo tolkova e zabavnoto na nqkoi film v tumna zala...iskam seki da si kaje mnenieto za ili protiv otivaneto na kino na purva sreshta i da se obosnove..
Az sm "za",zashtoto si mislq,che po-sramejlifite momcheta i momicheta tam "subirat sili" da hfanat momicheto/momcheto za ruka,da go/q pregurnat i t.n.![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
napulno vqrnoПървоначално написано от sexy_macka
![]()
2 т. системно.
az sum protiv...zashtoto ako nqkoi iska da se opoznae poveche ili da si pogovori nqma da e tochno na kino...pone az taka vijdam neshtata predpo4itam da e vidq s vuprosnoto mom4e i da otiden nqkude navunka da se razhodim da sednem na nqkoq peika....6toto v kinoto sedim i gledame tupo nqkuv film i nito duma...suX
mersi niki7o
\/
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
според мене за 1-ва среща по-става някое кафенце или разходчица в парка, за да могат двамата да си говорят и да се опознаят поне малкокиното е за по нататък
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
emi taka si eПървоначално написано от sexy_macka
2 т. системно.
Киното не решава проблемите ви. На първата среща е най-добре хората да поговорят малко.
Явно момчето/момичето иска на първата среща да не говорите а се натискате поне според мен,но ако мислиш че ще стане нещо от вашата връзка по добре отидете на кафе или някаде кадето не е шумно и си поговорете сериозно.
ами и аз мисля че не е подходящо за 1 среща се пак трябва да се опознаят а на киното сам ще гледате някакъв тъп филм и нито ще можете да се опознаетеи да говорите нито нищо това е мое мнение....
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
и аз мисля,че киното е за по-нататък...просто там не можеш да размениш повече от 4-5 думи,а на първа среща трябва да има диалог.Тя е най-важна все пак тогава се създава първото впечатление![]()
Точно за първата среща - като двамата въобще не се познават и нямат представа за какво да си говоря по-точно как да започнат разговора - киното е доста добро решение. Отиват, гледат филм и после сядат някъде, започват да споделят впечатления от филма и от дума на дума разговора се прехвърля в друга насока.
Аз по принцип не ходя на кино, защото не ме свърта. Така че нямам решение "за" или "против".
Ами зависи от филма попринцип е романтично на по нежен филм на някой момент да се целунете...това е супер.....обаче има случай в които единия от двамата мн се вживява във филма и бома да падне той продължава да го гледа![]()
yee znaeh si 4e ima hora deto mislqt kato mene za tv ai pusnh taq tema...mnogo e banalno na purva sreshta na kino...a obnosno filma az gledah s gadjeto si rpedizvestena smurt 2![]()
![]()
![]()
p.S. az samo takiva filmi gledam za tva...ama toi se navi da dodie s mene![]()
подкрепям!Първоначално написано от valantain_love
Аз съм твърдо 'против"!
Ако си на среща какво ше видиш в тая тъмна зала?Филма ли ше гледаш или гаджето?Просто хората отиват на кино когато искат да са заедно но няма кво да си кажат!Никого не искам да засягам...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ako hodq na kino s gadjetomai 6te ispusna filma v zalata
a ina4e pretpo4itam da buda nqkude na tiho mqsto kudeto moje spokoino da si pogovorim
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Ами на първа среща не е много удачно,защото,както ти каза,трябва да опознаеш човека,с когото си.Вече на втората може да се отиди и аз дори мисля,че е романтично.Защо не?
напълно права(както винаги)Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
аз казах в една тема, че киното спасява от неприятната ситуация-когато няма диалог и в един момент няма какво да си кажете.Тогава имаш оправдание че гледаш филма.Но иначе съм на мнение, че едно кафенце за първа среща е много по-добра идея :P
пак сме на едно мнение с тебПървоначално написано от valantain_love
съгласна съм!
![]()
f@nt@zi@
mi na tumno,moje6 da se celuva6 pregru6ta6 kolko si iska6 i nikoi ne te poznava i da ti kaje ne6to dreme ti,a we nz
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!