.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: zAsHto nA KinO!?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

zAsHto nA KinO!?

iMam edin vupros..vsu6tnost toi se porodi tuka ot edna tema..zashto kogato dvama vliubeni se sreshtat trqbva da otidat na kino...toest kakvo tolkova e zabavnoto na nqkoi film v tumna zala...iskam seki da si kaje mnenieto za ili protiv otivaneto na kino na purva sreshta i da se obosnove..

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Az sm "za",zashtoto si mislq,che po-sramejlifite momcheta i momicheta tam "subirat sili" da hfanat momicheto/momcheto za ruka,da go/q pregurnat i t.n.
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Az sm "za",zashtoto si mislq,che po-sramejlifite momcheta i momicheta tam "subirat sili" da hfanat momicheto/momcheto za ruka,da go/q pregurnat i t.n.
    napulno vqrno
    2 т. системно.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az sum protiv...zashtoto ako nqkoi iska da se opoznae poveche ili da si pogovori nqma da e tochno na kino...pone az taka vijdam neshtata predpo4itam da e vidq s vuprosnoto mom4e i da otiden nqkude navunka da se razhodim da sednem na nqkoq peika....6toto v kinoto sedim i gledame tupo nqkuv film i nito duma...suX

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    mersi niki7o
    \/
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    според мене за 1-ва среща по-става някое кафенце или разходчица в парка, за да могат двамата да си говорят и да се опознаят поне малко киното е за по нататък
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    mersi niki7o
    \/
    emi taka si e
    2 т. системно.

Мега фен
    Киното не решава проблемите ви. На първата среща е най-добре хората да поговорят малко.

Град
    Септември
    Явно момчето/момичето иска на първата среща да не говорите а се натискате поне според мен,но ако мислиш че ще стане нещо от вашата връзка по добре отидете на кафе или някаде кадето не е шумно и си поговорете сериозно.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами и аз мисля че не е подходящо за 1 среща се пак трябва да се опознаят а на киното сам ще гледате някакъв тъп филм и нито ще можете да се опознаетеи да говорите нито нищо това е мое мнение....
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    и аз мисля,че киното е за по-нататък...просто там не можеш да размениш повече от 4-5 думи,а на първа среща трябва да има диалог.Тя е най-важна все пак тогава се създава първото впечатление

Голям фен
    Град
    дианабад
    Точно за първата среща - като двамата въобще не се познават и нямат представа за какво да си говоря по-точно как да започнат разговора - киното е доста добро решение. Отиват, гледат филм и после сядат някъде, започват да споделят впечатления от филма и от дума на дума разговора се прехвърля в друга насока.

Аз по принцип не ходя на кино, защото не ме свърта. Така че нямам решение "за" или "против".

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ами зависи от филма попринцип е романтично на по нежен филм на някой момент да се целунете...това е супер.....обаче има случай в които единия от двамата мн се вживява във филма и бома да падне той продължава да го гледа

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    yee znaeh si 4e ima hora deto mislqt kato mene za tv ai pusnh taq tema...mnogo e banalno na purva sreshta na kino...a obnosno filma az gledah s gadjeto si rpedizvestena smurt 2
    p.S. az samo takiva filmi gledam za tva...ama toi se navi da dodie s mene

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    според мене за 1-ва среща по-става някое кафенце или разходчица в парка, за да могат двамата да си говорят и да се опознаят поне малко киното е за по нататък
    подкрепям!
    Аз съм твърдо 'против"!
    Ако си на среща какво ше видиш в тая тъмна зала?Филма ли ше гледаш или гаджето?Просто хората отиват на кино когато искат да са заедно но няма кво да си кажат!Никого не искам да засягам...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ako hodq na kino s gadjeto mai 6te ispusna filma v zalata a ina4e pretpo4itam da buda nqkude na tiho mqsto kudeto moje spokoino da si pogovorim
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Мега фен Аватара на koalka
    Ами на първа среща не е много удачно,защото,както ти каза,трябва да опознаеш човека,с когото си.Вече на втората може да се отиди и аз дори мисля,че е романтично.Защо не?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Киното не решава проблемите ви. На първата среща е най-добре хората да поговорят малко.
    напълно права(както винаги)

Град
    plovdiv we mainaa :P
    аз казах в една тема, че киното спасява от неприятната ситуация-когато няма диалог и в един момент няма какво да си кажете.Тогава имаш оправдание че гледаш филма.Но иначе съм на мнение, че едно кафенце за първа среща е много по-добра идея :P

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    пак сме на едно мнение с теб съгласна съм!
    f@nt@zi@

Повече от фен
    mi na tumno,moje6 da se celuva6 pregru6ta6 kolko si iska6 i nikoi ne te poznava i da ti kaje ne6to dreme ti,a we nz
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си