Цитирай Първоначално написано от tedy_girl
За изпанския език, не съм съгласана. Той е не много разпространен в Б-я и за работа, където се изисква този език ще има по-малко знаещи го и ще имаш по-голям шанс тогава. Аз лично съм от Варна и Езикова гимназия с испански език ще си я сложа на второ място. Но ти решаваш, щом ти вървят езиците, по-добре е да учиш в ЕГ, не ги слушай останалите ако наистина искаш да учиш в Английска или Немска гимназия, би трябвало ти сама да избереш. На мен също ми казват, че в Английската гимназия имало наркомани, но това е малко верочтно, не се изключва и варианта да лъжат тези, които така говорят, но аз не се отказвам от желанието си. Съветвам те и ти да направиш същото. А аз не съм много добре настроена за техникумите, просто със средно образование, не можеш да си намериш свястна работа, за какво тогава са ВУЗовете?
И на мен ми казват същото за Английската, но не е само това аз просто не съм сигурна, че искам да уча толкова много...незнам. А относно техникумите ... еми да трябва да продължиш да учиш за висше същото. Незнам... A пък казвате ...където искаш учи, но аз незнам къде искам