Искам да попитам защо когато някой е по-невеж и всички го навикват и го нападат или ако някой изрази лично мнение което не допада на другите, не трябва ли за такива потребители да има наказания?!
tfa e to4no za takiva hora da im se takovat mneniqta se6 se? smisul tuka diskutirat aaaa ama ti pita6 emi da trqbva da ima nakazaniq ama samo za tezi koito po nqkakuv na4in obijdat potrebitelite a ne tezi s razli4noo mnenie axhax![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
Като отправяте подобни обвинения, подплатете се с примери, за да не правим догадки за какво иде реч![]()
Нека има спорове, нали за това е форума - да се дискутира. Но все пак наистина не е приятно да виждаш (дори да не е по твой адрес) къде ли не разни обиди (не говоря за нападки), а чисти обиди свързани с интелектуалното ниво на някого, който е казал/попита нещо сериозно.
Отговаряйте бе! Защо ги 'навиквате'?!? Келеши с келешите! Ше 'навикват' и 'нападат' те....аааа махаа!![]()
щот ако някой не ви навика нема да ви дойде акъла в главите!
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Защо ли? Ми защото искат да са интересни и всичко да се върти около тях и интригите да са около тях. Така си намират какво да правят, докато нямат какво да правят.
Ми попринцип въобще не ми харесва такова отношение.Не може без спорове,защото едва ли може всички тийнове,които посещават форума да са на едно мнение,но понякога наистина се нарушава добрия тон и от спор всичко се превръща в някакъв скандал,с обиди и разбира се много флууд.Но това е така ,защото някои форумци са се поизнервили,особено ако са от доста време във форума и гледат как през ден се пускат едни същи теми и тая търсачка хваща паяжина![]()
аз мисля,че подобни,обиждащи потребители,мнения не трябва да се побликуват.В крайна сметка тук не пишем ,за да бъдем обиждани,а за да получим съвет.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song