.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...

Как ви се струва израза "можеше да има всеки друг/друга

Вече в доста теми тук в тази секция от форума прочетох "той/тя може да има която/когото си поиска, но избра точно мен". Смятате ли това за някво супер важно качество у приятеля/приятелката си? Направи ми силно впечатления в няколко posting-a че точно тази "популярност" у едния партньор става причина за запазване на една или друга връзка.
    Sometimes escape on time means that you win ...

тази така наречена популярност,според мен руши връзката губи се равнопоставянето между двама души.и единия започва да се чувства зависим от по-известния/ната си партньор/ка.тая фраза "той/тя може да има която/когото си поиска, но избра точно мен" като я чуя и си представям все едно единия е просяк,а другия богат(само че не на пари,а на любов)

Хаха кво ви става бе народе.Ако мъжа може да има всяка мислите ли че ще се задържи при една мадама.хаха найвно ще е да мислите така.При жената е друго - тя ако си е красива може да има повечето мъже ,но пък обикновенно търси този който може да и даде това което иска.

Той не умира!!!

Супер фен
    Град
    София
    Ми честно казано когато си го помисля за някое момче с което съм..си мисля само,че въпреки това наистина е избрал мен и е имало защо,имало е нещо различно,което той е видял...и се чувствам горда....след време разбирам,че и аз мога да имам когото си искам,но съм избрала него примерно и като си помисля "еее ми ето аз сега съм щастлива с него,той с мен също,така че проблеми няма"

Супер фен
    Град
    София
    А и още нещо- грешка е да се казва на някое момче "ти можеш да имаш всяка"...който и да си го мисли,по-добре е да не го споделя с половинката...лично моя препоръка

Цитирай Първоначално написано от fresh4e
    тази така наречена популярност,според мен руши връзката губи се равнопоставянето между двама души.и единия започва да се чувства зависим от по-известния/ната си партньор/ка.тая фраза "той/тя може да има която/когото си поиска, но избра точно мен" като я чуя и си представям все едно единия е просяк,а другия богат(само че не на пари,а на любов)

Така е =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си