- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dali sam bremenna spored vas molia vi HEEEEEEEEEEEELLLLLPPPP
Az ne sam pravila sex nikoga na 13 godini sam no sam otvorena vsmisal s prasti.dnes biahme s priatelia mi koito e na 17 godini i mu bih 4ekia i pusna malko sperma i posle toi si opria penisa m/u krakata mi po prashkite i tam ostana sperma.posle s tezi race toi si pahna prastite v men.vazmojno li e da sam bremenna.pravih si test za bremennost no toi beshe otricatelen i vse pak vazmojno li e da sam bremenna![]()
![]()
![]()
![]()
Ми нали си си направила тест..ти всъщност въобще мензиз имаш ли?!
Gorkichkata..Edno ne mi e qsno ..na 13 kyde si trygnala?..Kakvo si mislish ,che pravish?..Sexa ne e kato igrite ,koito do vchera si igrala s maloletnite si priqtelki
..pone da se beshe malko pointeresuvala predi tova
..po temata ..nqma kak da si bremena ..spokoino
![]()
Мойто дете виж ся,
1.Правила си тест за бременност-отрицателен.
2.Имаш ли въобще мензис.
ve4e ot dve godini imam menzis.ole mersi mn uspokoihte me
of neznam v kakav svqt jiveem ...na 13 godini tctc...az na 13 neznaeh kvo e sex basisq i bremenna sha sa izkara.....lelee moito momi4e zemi se skrii
![]()
Ето хора,пред вашите очи-ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ КУРВЕТА!
Кво има да коментираме повече...то отгоре са я наказали достатъчно!
Бременна си...кажи на майка си!
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Обясни ми сямо едно-за къде бързаш?На 13 си за Бога.Изчакай да станеш на 15 поне.Виждаш ли сега като си толкова малка и нямаш никаква сексуална култура какво става?А приятелят ти и той-защо не внимава малко?Е НА ТОВА МУ КАЗВАМ ТЪПА РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абсолютно съм съгласен с теб.Немога да трая тея дето ходят с някви 15-16 годишни(с 1 изключение).Просто започват да се правят на всемогъщи и по висшестоящи от другите.И освен това дали по-големият партньор изпитва чувства към 13-14 годишната ???
Разкажи на майка си случая и я питай. Тя със сигурност знае...
Malkata, q iz4akai o6te nqkoq i druga godinka da ti porastne mozuka, 4e sama da znae6 otgovorite na tiq vuprosi!!!!! Ili pone po4eti malko knijki, ima takiva, ako znae6 da 4ete6!Първоначално написано от mnogo upla6ena
Spored men ima nekwa minimalna opansost da si zabremenqla!Testa se pravi dve sedmici sled gafa nali znaesh?!!??!samo sled tolko vreme shte e veren predi tva ne!
oooooooooops naistina liПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
![]()
![]()
I spored men ima veroqtnost. Ti kaza, che po belioto ti e imalo sperma. A sled tova te e dokosval s tezi ruce. Nishto chudno i da si bremenna. Sled 2 sedmici test i tova e!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
![]()
![]()
13 и секс тцтцтц извратена р абота
Според мен е възможно. Сперма скоро след изпразването навлиза във вагината ти...той сигурно е пъхал пръстите надълбоко...
Mi ne kato si naprafi test ne bi trqbfalo da si bremenna spox...;}
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ах ти малка перверзницо !!!![]()
Първоначално написано от Sleeps well with others
миличка тесът не дава 100% гаранция особено ако е направен по-малко от 2 седмици след случая! Изчакай поне 2 седмици!![]()
и да ти кажа човешко е да се греши няма какво да те съдим! Но за възрастта....всички са прави! замисли се! след време ще се чудиш как може да си била тооолкова малка а да правиш такива неща! Ти си още дете колкото и да не вярваш!![]()
8т. реклама
бан на профил
az mislq che ne trqbva da q sudim...seki moje da pravi kakvoto si iska i kogato si poiska a i tq ne e pravila sex...ako moje da se nare4e peting tva deto sa pravili..nZ i az kak da go nareka..vqrno malka e ama ako se smqta za gotova..milichka prosto trqbva da se uspokoish...i posle ako si bremenna tam ako testa pokaje shte se naloji da govorish s maika sii..
mersi mnogo za otgovorite ami toi dori ne se e izprazval samo 2-3 kapki sperma no vse pak mnogo se upla6ihme i trygnahme kato ludi da kupuvame test .oh dano ne sym
mi ne nqkyde 2 sm i se otkazahПървоначално написано от `Death`Whore`
Detence ako te hvana ebati boq 6ti tegla puk za toq glupak det e bil s teb suvsem ne mi se misli poprincip ako be6e malko po golqma 6te da znae6 4e ima spe6ni kontraceptivi do 72chasa i ne da slu6a6 tuka sladurite i sladurkite det vikat 4akai 2 sedmici 4akai si ako iska6 i 3 meseca i posle i abort nemoje6 da napravi6 nqma 4akane v taq rabota ako ne sa minali 72 bqgai v aptekata i zimai. . . . . . farmaceftite znaq6 kvo 4e e protiv pravilata da pisha ime. ako suvsem go zakusa6 pishi na li4no 6te pomagam.
Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.
Бременна си. Звездите ми го говорят, нали знаеш.![]()