- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ne sa mi nujni poveche ... tova jivot li e :(
Iskam da spodelq s vas kakvo mi se sluchi.A eto i samata sluchka
Snoshti kysno se skarah s bashta mi,kakto stava obiknoveno sqka vecher.Do sega vinagi sym stiskala zybi i sym mylchala,tyrpqla sym da me ubijda i t.n.Est ne mi e posqgal,zashtoto vednyj go napravi i vse oshte ne sma sprqla da mu go natqkvam po nai gadnite nachini.Snoshti obache mnogo me qdosa.Poneje s pr mi ne sme ot edin grad i az sma si slojila negova snimka na ekrana na kompiutara i toi `` kakyv e toq,mahni snimkata,ne sym dlyjen da ti gledam priqtelite postoqnno ``.Dobre smenih q ama toi ne se sprq.Krqska i za muzikata koqto slusham i za haraktera.Edva li ne si tyrseshe povod da se kara s men.Legnah si az po edno vreme ama toi ottatak pochna da se kara s maika mi,shtoto tq me bila vyzpitala taka,stanala sym bila syshtoto kopie na neq.I az ne izdyrjah.Stanah i otidoh pri nego i nai nahalno mu vikam `` iskam da si pusna kopiutara,zashtoto ne mi se spi ``(beshe 11:30h).I toi kato pochna da mi obesnq koe bilo polesno za men koe vredno.I v edin moment me izkara vinovna za vsichko koeto pravq i koeto stava.Imala sam bila mnogo losh harakter,nikoi nqmalo da me tyrpi takava,da sym se promenqla.No zashto da go pravq kato vijdam che toi kato se promenq ne posti s nishto poveche.Pochnah da mu kreshtq i az (nz kak se usmilih).Karahme se dosta i nakraq toi mi kaza che dyrjavata mi davala po 18lv na mesec i da sym se opravqla kakto moga s teq pari shtom sym bila takyv inat.I sega kakvo.Ne si govorim.A az samo chakam udoben moment da se premestq da jiveq v baba mi.Edinstvenoto neshto,koeto me spira e kompiutara,zashtoto imam mn priqeli ot drugi gradove i taka poddyrjam vryzka s tqh.A i dosta raboti polzvam ot internet.Prosto ako znam che mi dava da si vzema kompiutara se maham ot doma.Ne izdyrjam veche.Pisnalo mi e ot nego.
![]()
I to svichko shtoto me e strah i ne predpriemam nishto po vyprosa.Ama veche chashata prelq i nz sega na kade.Molq vi kajete mi kakvo da pravq.Veche nqmam nujda ot bashta mi toi kategorichno mi zaevi che pari nqma da mi dava i da se opravqm kakto moga.
Pls pomognete mii
![]()
grabvai kompa dokato go nqma i bqgai da jivee6 pri baba si az taka napraih i sam mnogo dovolna![]()
Amm az sh go napraq ama bashta mi e dosta lud.I znam che shte doide v baba mi i sas se kompa shte pomete sichko.A men togava ako ne me nabie pak na.PRosto e dosta losh i me e strah ot nego inache do sega da sam go napravila.
evala lele az ako se otvora na ba6ta mi dokato se karame ujas... nqmam predstava kak da si vzeme6 pc-to. govori s maika ti purvo i i kaji kvo misli6 da pravi6 i vij kakvo 6te ti kaje a ako ne nqmam predstava uspeh![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
Abe da ti kaja li chesno dokato se karahme prez cqloto vreme bqh podgotvena da izqm nqkoi shamar,no tyi kato za pyrvi pyt mu uporstvam i mu kreshtq i az - toi se pochuvstva leko slab pred mene,zashtoto az ne se saglasqvahs nego za nishto.Pyk toi e sviknal nikoi da ne mu oporstva.
Mii da trqa kaja i na maika mi,ama tq edva li shte mi pozvoli.I vse pak mersi![]()
ave ei vie ste mnoooo zle we!!!!!"ve4e moja i sama" "nqmam nyjda ot ba6ta si" "6i hodq pro baba da jiveq" vie naistina ste mnoooo zle
![]()
ama qvno 4e i ti si edin golqm inat!!!!! kazva6 4e ba6ta ti e inat, a da ti e minavalo prez malkoto mozak deto ti e ostanalo da mu se izvini6? moq ba6ta e pone sto p1ti po "inat"(kakto ti sama se izrazi) vedn1j se opitah da sporq s nego i nakraq bqh nakazan za 1 mesec da stoq v k16ti bez PC bez TV i dr takiva i to prez lqtoto.izvini mu se i vsi4ko 6te se oprai. vie i dvamata ste golemi inati i za tva ne se ponasqte, nito ti otst1pva6 nito toi i zatva e taka.A ko 4aka6 bqgai pri baba si natresi se na glavata na jenata ta tq jivee s ednata si pensiq.da ner si misli6 4e tq 6te ima pari da ti kopyva dre6ki i dr takiva. ako 6te hodi6 pri neq, koeto e kraino nepriemlivo trqbva da se fani6 nqkade da ba4ka6
moito mnenie kato cqlo e ne bqgai ot vas, izvini se na ba6ta si i da ti e mirna glavata
![]()
NE!Tvyrdo ne.Nqma da se izvinq.Ne sam vinovna az.Toi zapochna da mi krqska bez prichina.Kvo mu precheshe che na ekrana mi e snimkata na priqtelq mi i kva muzika slusham.Pyk i da ti kaja ne sma nikak ama nikak zle!I pyrvoto koeto e ne sam koi znae kolko kaprizna za drehi.I si imam dosta dreshki ne e nujno da mi se kupuvat neshta za sega.Pyk i si imam moi pari koito spestqvah ot zakuski cqla godina.A i baba mi nikoga nqma da i teji che shte sma pri neq.Pyrvoto koeto e az pochti ne qm nqma da se harchi mnogo.Vtoro az tam samo shte spq.Po cql den az sym si po pytishtata.I treto znam v kakvo polojenie e tq i kakvo moga da si pozvolq.Nqma da mi e za pyrvi pyt da otida da jiveq pri neq.Pravila sma go i predi,est togava beshe sys saglasie na roditelite mi.
ne ne ti naistina si mnooo inata. tam e rabotata 4e i na men mi e poznato,no samo s inat nikade ne se stiga.baba mi vinagi mi e kazvala 4e 6tom ima gre6ka ima i pro6ka.V tozi slu4ai ba6tat ti e sgre6il, zna4i ti trqbva da mu prosti6.Napravi kompromis, nqma da s1jalqva6(izpitano e li4no).
ot: stan4o
hahaha ei az kakvo vi kazah.Tova i stana.Doide si ot rabota i mi nakupil kakvo li ne da qm.Pravi se na dobyr i se edno ne e stanalo nishto.Ama az s moito dyrjanie go podseshtam che e stanalo.Nqma da stane.Razberete me che go pravq za sebe si.Zashtoto sq prostq li tova shte se potvarq,potretva i t.n.Prosto go poznavam dobre i znam kakvo shte napravi.![]()
Kogato moite se razdelixa purfo na4alno jiveex pri bashta mi dokato edna ve4er(az bqx na 14) i se pribrax kum 3:00(beshe lqto) i si lqgam a jenata na bashta mi po4na da mi kreshti kak taka az hste se vrushtam v 3:00 i takifa gluposti! kato bashta mi se vurna JESTOKO mi se skara i mu se razkreshtqx! sutrinta kato toi si trugna vzex si pc-to bagaja i otidox da jiveq pri lelq mi...v pazardjik...taka bqx cqloto lqto...nai-nakraq se vurnax i otidox pri maika mi i 4ak na moq 15-ti rd se sdobrixme s bashta mi...spored mene trqbfa naistina da otidesh pri baba si...men bashta mi nito vednuj ne me udrql...taka 4e po-dybre vzemi si neshtata i si trugfai!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!