zna4i na kratko:
edna moq frend si haresva6e edno mom4e,otna4ala az ne go namirah za ni6to osobeno,no min.lqto toi se zaka4a6e s men(bezobidni zaka4ni(samo teb da celi s topkata)),no sled tiq zaka4ki ne6to po4na da me kefi .i edin den ne6to si govora s moite frend(i taq deto si go haresva) 4e sam si 4atila s nqkav v skype i toi mi vika ma ti ima6 li skype i az mu vikam da i mu go dadox!no predi tva s taq deto si go haresva mu bqhme pra6tali sms ot taina obojatelka(demek nie(te nz za men))i otg. na tezi sms gi polu4avah az(tq mu be6e dala moq nomer) az nqmah ni6to protiv.S nego po4nahme da si 4atim po skype ij na maitap 4e nqma kvo da pravim,no postepenno stanahme mn dobri frend,po4ti vsi4ko si spodelqme!i edin den dokato si pi6em az mu kazvam 4e mn si go obi4kam!sled izvestno vreme ne6to pak stava na vupros i toi kazva 4e men i o6te 2 momi4eta,si ni obi4ka ot vsi4ki negovi momi4ete frend,no men nai mn!posle imahme karaniq-sdobqvaniq i predi 2 karaniq kato se sdobrihme az go pitam'pomni6 li 4e mi be6e kazal 4e men i o6te 2 momi4eta nai mn si ni obi4ka6/az o6te li sma v tazi grupa ili otdavna sam otpadnala' i toi mi vika 4e se motaq tam1 .i prez tova vreme kato si pi6em toi kato se sabirame se zaka4a6e s men i az nevinagi mu otvru6tah,za6toto me be6e strah da ne naranq drugata koqto go haresva i sega toi prestana da se zaka4a s men,a az mn qko go haresvam ma nz kak dali kato frend ili ina4e!a kato go vida napravo umiram.mn e dalgo da vi razpravqm za tova vi molq da mi kajete kakvo spored vas ispitva toi kam men i kak da psotupq za da ne naranq momi4eto koeto go haresva

pls pomognete mi