- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- за фенове.
ето ви няколко майла които знам.ако харесвате някои от тези певици пишете им.
анелия-anito_payner@abv.bg
магда-magda_music@abv.bg
вероника-veronikapayner@abv.bg
на мен някои от тях са ми отговаряли такаче сигорно и на вас ще ви отговорят.![]()
Xaxaxaxaxaxax ... e blagodarq mn za zagrijenosta ... a btw ti na kolko si 4e pi6e6 na pevicite?Първоначално написано от gog4u
(ni6to li4no-prosto pitam
)
folkmaraton@payner.bgpredavane
galena_payner@abv.bggelena
gergana@planeta.tvgergana
klavdia.draganova@gmail.comklavdia ot star akademi
nelinafolk@abv.bgnelina
are pi6ete im si4ki da se radvat![]()
2 т. системно.
надали някой ще им пише но мерси се пак![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
haha taka si e ne 4e pevicite mnogo otdelqt vreme za fenovete si ama are sa dali sa meil kolkoto toi da se pulni s pismaПървоначално написано от piFka_LP
2 т. системно.
Що така мислиш,аз пьк може и да пиша на някоя.Но то надали и адресите са верни,ама знай ли човекПървоначално написано от piFka_LP
Но на тези певици им е все едно дали ще им пишеш или не,но пьк на мене ми отговори райна преди 2 години като й писах.Е хубаво време беше
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
AnnG
дано да ти отговори но не мисля че ще се занимаат с МНОГОБРОЙНИТЕ си фенове...това е лично мое мнение се пак..
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Xaxxaxaxaxa .ama vie vqrno li?!
mn malko pevici otg sami na bezborinite si fenove .... to si ima primerno hora v painer koito otg na vsi4ki fenove ....![]()
Кво да им пиша.. "олее много ти харесвам новия клип" или "Олее много хубаво пееш ,кога ще издаващ нов албум" . ина4е мерси ама не сам им толкова голям фен, но вярвам 4е на някои 12-13 годишно моми4енце дето е зарибено може и да им пише..![]()
ima stra6no mnogo takiva fenove i ne sa samo 12-13 godi6ni momi4enca az li4no poznavam edno momi4e deto e na 20 i ne6to godini i e stra6no zaribeno po ivana i sqka sedmica i pi6e meili ama samo se nadqva za otgovorПървоначално написано от LiSiKa
2 т. системно.
ahhhahh mersi za zagrijenostta ama ne bih pisala na nikoq za6toto mi izglejda super tupo i detinskoПървоначално написано от gog4u
![]()
niki7o,da ti kaja 4estno az slu6am 4alga ... i ne samo ... no nmikoga ne bih sedanala da pi6a na koqto i da bilo pevica ... spored men e mn tupo i detinsko da se vmania4ava6 v nqkoq zvezda i da q bogotvori6 ... ima6e edni ot na6to daskalo 5 klas deto pisala na toq deto igrae Harry Potter i toi yj i be6e otg i i be6e pratil negova snimka i podpis ... ama to tova ne 4e toi samiq i go e pratil .. a nqkoi koito tova my e rabotata ... no kakto i da e .... i o6te dve momi4eta se zaribiha kato lydi i po4naha da q molqt onaq da im kaje maila i da im kaje adresite i na dr izvestni li4nosti na koito mogat da pi6at ... kazvam ti 4estno gledah vtren4eno i ne mojeh da povqrvam 4e ima takiva hora ....Първоначално написано от niki7o
eto vi edin i na daniela ako se interesuvate-daniela_payner@abv.bg
Аре стига с тез адреси бе,поне да бяха на някои свястни певици,а таз Даниела е толкоз тьпа че не може и да бьде.Дай на Райна или Прславчето,техните адреси искамПървоначално написано от gog4u
![]()
ужасно много те обичам.
emi tqhni neznam ako nam,era 6te ti pi6a.obe6tavam.Първоначално написано от AnnG
eto vi na preslava-preslava_music@abv.bg
Е за какво му се подиграваш на човека сега можеш ли да ми кажешПървоначално написано от Whisskas
Много смешно като дал няколко мейл адреса,хахахха заливам се от смях,мале ще умра от смях.................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужасно много те обичам.
Ми смешно си е, някой в една от безбройните теми за чалгата ми беше обяснявал как си скъсвали задниците от работа фолк "певиците", а сега след като са тооооолкооова заети, очаквате и да ви отговарят на писмата.Според мен, те никога, не се занимават с подобни неща, а си имат хора, на които плащат, а най-смешно ми е, че някой може да повярва, че са му отговорили лично те
![]()
![]()
![]()
vij kvo imam rodnina koqto e folk pevica i moga da te uverq 4e makar i sled vreme te li4no si proverqvat po6tite ili ot tqh ako imat komputer ili ot komputrite na payner.taka4e ti kato ne vqrva6 prosto zakvo pi6e6 v taq tema.ima hora deto iskat da imat vruzka s lubimite si pevici i v tva nqma ni6to lo6u.taka4e ae da ne ti znae mnogo ustata=Първоначално написано от just_a_kid
gog4u, добре де, кво се палиш сега?! Аз имам право на мнение и имам право да пиша в тази тема ако искам. Не съм казала, че има нещо лошо в това да искаш да се свържеш с любимите си ..хмм..певици, така наречени. Просто не вярвам да отговарят, тая твоя роднина може да е изключение, а и да не е не ми пука особено. Аз просто си изразих мнението, а ако не ти харесва не го чети.
На мен ми стана смешен поводът на темата и надеждата, с която някои очакват отговор...Whisskas, твойто си беше просто добронамерено попълнение, защо наистина решиха, че е ебавка?!