.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Neopitna
    Guest

Shte mi e za pyrvi pyt ..

Devstvena sym vse oshte i useshtam che momenta nablijava.Znam che priqtelq mi iska.To ne che az ne iskam ama leko se pritesnqvam da ne se izloja.Shtoto toi go e prail,pyk az ne.Chuvstvam se kofti.Preodolqh straha,ama pritesnenieto da ne se izloja e golqmo.I me e strah da ne stane taka posle ` off taq izobshto ne q biva v legloto`` ili ` taq sqkash ne znaeshe ko da pravi ``.Off mnogo sam obyrkana.Imenno za tova i se se tyrpam,ama se nqkaga trqa da e.

Guest
    awe q se uspokoi ako toi znae che si devstvena nqma da e razocharovan zashtoto shte si naprail vsichko koeto si moga spox :}

Супер фен
    spored men vsi4ko koeto prejivqva6 e savsem normalno i mislq 4e ako priqtelqt ti darji na teb edva li 6te si misli takiva ne6ta a i predpolagam 4e e naqsno 4e si devstvena!taka de nikoi ne se e rodil nau4en az samata sa6to sam devstvena no ne mislq 4e ima 4ovek bez zna4enie ot pola,koito da ne se e pritesnqval ot parviq pat!taka 4e ako si sigurna 4e go iska6 i vqrva6 na 4oveka do teb ne se pritesnqvai i deistvai i vsi4ko 6te posledva naturally!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Много е сладурско момиче да не знае какво да прави в леглото и момчето да я 'обучава'...

повярвай ми, страхотно възбуждащо е за момчето, а за момичето, вярвам, също е доста приятно прекарване да бъде в еротичната роля на 'послушна ученичка, изпълняваща всичко каквото и каже нейният учител' ..

Много е приятно

алис
    Guest
    не се притеснявай важно е да си спокойна и уверена в себи си. Ти нямаш опит или пък искаш да го залъжеш и истината да лъсне. Просто бъди спокойна все пак трябва да бъдеш предразположена от мъжа така, че кураж!

Повече от фен
    Ne se pritesnqvai i az bqh taka.Vse pak si devstvena toi kakvo o4akva-kato tiq na magistrala li da ima6 opit Ako toi znae 6te znae da e po-vnimatelen i 6te znae kakvo da pravi za tova ti nqma za kakvo da se pritesnqva6.Spokoino :P

Neopitna
    Guest
    Hih pouskoihte me s tova,koeto mi kazahte.E da az ne iskam da go lyja i da mu kaja che ne sma i toi da razbere kogato legna s nego.Znae che sam devstvena.
    Stiskaite palci da ne se izloja,che inache sym sigurna,che shte se speka qko.

I ako nqkoi moje da me posyvetva neshto po taka nqma da e losho. i shte sam mu blagodarna.

Мега фен
    Той трябва да е много зле, за да очаква от девствена да е добра в леглото.

Повече от фен
    6tom kazva6 ,4e ima opit 6te te predrazpoloji za tova.Ti sama 6te se otpusne6.Upeh

Еми като си девствена е нормално да не си много в час как и какво да направиш. Това е целта и да го правиш за първи път с по-опитно момче! Виж наистина е интересно да обесняваш, но само до една степен - и да ти кажа че едни от най-добрите партньори в леглото са тези, които са се научили да правят секс имено с теб! Така че не бъди притеснена, а добра ученичка

Мега фен Аватара на koalka
    Амие нормално е да не си добра в леглото-все пак ще ти е за пръв път.Не се отчайвай,приятелят ти няма нищо да си помисли, а най-добре говори с него и му кажи,че това е нормално.Нормално е да се притесняваш,но споко няма да се изложиш.Трябва да си уверена в себе си и няма да има проблем.А пък и приятелят ти го е правил и е по-опитен и знае как да те предразположи.Успех!!!

Повече от фен
    nz ko da kaja,ako se 4ustva6 gotova,pogovori s nego i mu obqsni kak stoqt ne6tata
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    В една връзка трябва да се изказват притесненията и страховете, дори да са глупави. Така че, да, трябва да говориш с него.

Neopitna
    Guest
    Mersi mnogo na vsichki.Do nqkakva stepen mi pomognahte.Obache to pritesnenieto shte si go imam mai dokato ne opitam.

Neopitna
    Guest
    Am q kajete trqa li da mu lapam predi tova zadyljitelno????Ili ?

Повече от фен
    apuk ako ti se pravqt svirki vnimai da ne go grizne6 4e kolkoto i da te obi4a moje otnese6 1 6amar :P 4ovek kato e qdosan neznae kfo prai..

Повече от фен
    nqma ot kakvo da te e strah se pak ti e za parvi pat... a pak i ako ima ne6to mom4eto 6te te razbere... nqma smisal ot pretesneniq.. spox 6tom si gotova deistvai
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    nqma ot kakvo da te e strah se pak ti e za parvi pat... a pak i ako ima ne6to mom4eto 6te te razbere... nqma smisal ot pretesneniq.. spox 6tom si gotova deistvai
    syglasna sum... :P

P.P. Btw na kolko si ?

Фен
    Град
    Sofia
    ooooo boje. po spokoino q karai. znae6 li kakvo 6tom se pritesnqva6 , zna4i ne si gotova. po dobre iz4akai i znai 4e vseki si ima parvi pat i tvoq nqma da e po razli4en ot na drugite. toi trqbv da znae 4e 6te ti e parviq i ako darji na teb , togava nqma problemi...... spoko

Град
    San Siro
    Аве и аз съм девствена...ама според мен е по-добре да го напраиш с момче,което има опит...а не идвамата да не знаете за кфо става дума!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си