Taka zna4i predi izvestno vreme dva meseca xodih s edno mom4e no skasahme,vsashtnost toi skasa ne me obichal ve4e,ama az si bqh vinovvna shtoto mn revnuvah.toi sega me revnuva no ne xodim nai-dobri pr sme i nali izlizame ponqkoga kafence tva onova i vednuj na plaja toi mi kaza 4e sm mn gotina.drug pat kogato slojih u4ila kato me vidq samo mi se smq posle v 4ata mu se napravih na sardita 4e mi se e smql toi kaza'az prosto kato te vidqh nz ko da kaja mn si hubava s tiq u4ila mn me kefish' no ne me obicha ili pone ne go kazva a az porsto sm luda po nego.onzi den mi zadade stranen vapros:'ako poiskam da se varna pri teb da ili ne shte kajesh" koito me stresna i go pitah zakakvo mu e otgovor kato toi ne me haresva i toi kaza 4e prosto iskal da znae. v4era pak mi vika "ti si stanala naistina prekrasna sled kato skasahme" nz prosto nz pak ne kazva haresvam te ili neshto ot sorta az prosto sq si mal4a 4e ne go obicham a prosto sm luda po nego i nz. spored vas kakvo ozna4ava vaprosa koito mi kaza "'ako poiskam da se varna pri teb da ili ne shte kajesh"??? pomognete mi