- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kude ????
am predvaritelno se izvinqvam,ako ima druga takava tema...no az razglejdah i ne vidqh takavata zatova re6ih da vi pitam,4e mi e mn interesno! KUDE pravihte za 1vi put sex ???
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
na edin kupon v edna strani4na stai4ka na edno golqqqmo leglo![]()
![]()
![]()
![]()
Bqh v priqtelq si. Toi beshe zapalil mnogo sveshti i imashe mnogo cvetq, tochno kato po filmite. Peshe nezabravimo.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
добре казано!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ми..знам че ще ви се стори странно но върху пералнята и беше..![]()
sledva6tiq glupak!!!kato ne ti haresva temata nedei da pi6e6!!!I s tiq otgovori hi4 ne si interesen...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
am da i az tova za peralnqta sum go 4uvala...no nz kak e,ne sum probvala!No ti za rabote6ta peralnq li govori6 ? (izvinqvam se za nevejestvoto)![]()
az bqh v priqtelq mi...na leglo de \/ hah bqh pritesnena ama bqh i vkarala malko alkohol,ta..abe kato se zamislq be6e qko!!!
![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Na Legloto v Gadjeto Mi. Spontanno
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
мии у гаджето ми,в неговата стая!![]()
f@nt@zi@
на леглото у мойта стая , а след туй и на масата (ебати кораата маса)
Първоначално написано от f@nt@zi@
v moqta staq....dokato sestra mi 4ete6e knijka v hola![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Ами на вилата на тогавашният ми приятел лед солидна доза J***t и червено вино!и не беше това което очаквах ,а И ИЗОБЩО НЕ МЕ БОЛЕШЕЕЕЕЕ
na divan v apartament...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
STFU bitchПървоначално написано от la_sabrosita
pod legloto
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
nai dobre kazano!!!Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
А ти с пералнята си страшно интересна - напрао нямам думи - иначе аз за 1 път на леглото и на пода у насПървоначално написано от la_sabrosita
![]()
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...