.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    pe4eniqt_pi4
    Guest

Moderated: Кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или..

Абе пичове и пички, от доста време пред мене следната житейска дилема, а именно - кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или готина мацка с малки цици... Въпросът е съвсем сериозен, просто не знам какво да избера, моля помогнете ми!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

:)

Грозна с малки тситси

Кой го интересуват циците ? Ако искаш огромни цици ще те пратя при баба ми тя си ги има огромни

защо някои хора гледат циците ??? според мен не са наи важни

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    emi estestveno,4e qka macka s po-malki cici kak moje da se dvoumi6 ne moa da razbera.da ne misli6 da procedira6 kakto v stra6en film i da i sloji6 edin 4oval na glavata a i cicite sa ti nai-malkiq problem

pe4eniqt_pi4
    Guest
    Аре сериозно бе момчета, върпосът е на живот и смърт

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ама ти гавриш ли се с тоя въпрос? Ти кое би предпочел?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен
    Едната гледаш само в лицето и задника, другата ебеш на задна. Давай и с двете!

pe4eniqt_pi4
    Guest
    Добро мнение... Не знам, винаги са ми допадали по-надарените момичета, но не всички са хубави.. И затова се чудя - дали пък проблемът не е в мен???

Град
    гр. Пловдив

ми кат имаш зор зимай големите тситси, кво пък толква. като ти омръзнат - отиваш при малките тситси и такам

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае циците, задника..ае всъщност и двата вариянта съм пробвал и е все тая хахах

Да те пращам ли при баба ми ? Има наистина огромни цици

Град
    гр. Пловдив

или скачай при мен, аз съм грозна с големи тситси :РРР

Ne gledai cicite a s koq ti e po-priqtno da bade6!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Добре, ненормална ли съм,или просто не съм мъж като се отвращавям от огромни цици?!
    Ами явно нещо сме извратени и аз не си падам по големите гърди. Ако са прекалено големи може това да е главна причина да не съм с ендо момиче. Тъпо звучи ама ко да се праи хора сякфи

pe4eniqt_pi4
    Guest
    не знам, аз съм малко по-странен... Ето например много съм претенциозен относно влажността... Прекалено много се възбуждам от момичета с много влажни ****, но когато са по-малко влажни повече ми допадат.. Абе аз съм яко бъгнат, давайте по темата да не се отклоняваме..

Супер фен Аватара на pinki
    Mnogo si q zakusal pi4! Ne e vajno dali ima cici ili nqma ,dali e xybava ili grozna!Nai-vajnoto e ti kak se 4yvstva6 kogato si v neinata kompaniq!Ne moga da vi razbera vas mom4etata 6to za poroda ste???
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Повече от фен
    neobi4am golemite cici!
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    ama ne i malki te de
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от shadowflare
    защо някои хора гледат циците ??? според мен не са наи важни
    Shtoto sa deca za tfa..

V kraina smetka ti si s edin chovek, ne samo zaradi vunshniq vid, no i zaradi haraktera. Koqto i ot dvete da izberesh, ne trqbva da go pravish, zashtoto bila hubava, ili imala golemi gurdi, a zashtoto ti dopada kato chovek i iskash da si s neq. Inache kakva hvaida, che gadjeto ti e krasiva ili s golemi gurdi, katpo ne mojete da sednete i da pogovorite ili ako postoqnno se karate.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на pinki
    Inache kakva hvaida, che gadjeto ti e krasiva ili s golemi gurdi, katpo ne mojete da sednete i da pogovorite ili ako postoqnno se karate. [/quote]

Ami i az tova se opitax da im kaja!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest

Re: Въпросченце

awe spored men gotinata s malkite cici si e super.pyk i malkite cici sa na moda bih kazala.daje jenite veche hodqt da si namalqt biustovete,zabelejete,ne da si slagat silikon,za da bydat po-golemi,a gi NAMALQT!!!!!!!!

Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    или скачай при мен, аз съм грозна с големи тситси :РРР
    Ти като си грозна като гледам си и неграмотна!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ей, умнико неземен, ти само тялото ли гледаш в момичето?? Едната била грозна, другата била еди си каква си. Ако искаш да градиш връзка с едно момиче, тялото е последното, което ще те интересува. ПОВЯРВАЙ МИ! Ако ходиш примерно 1 година с едно момиче, външния й вид ще е последното, което ще ти прави впечатление! Човека се гледа комплексно. Характер, отношение, акъл! Акъла е много важен! Нея ако я интересуват само гримовете и прическите, и как да ти извърти поредния курвенски номер - за нищо не става. По-добре се ориентирай към тези работи, а не да гледаш дали има големи цици, или не. Че тя неска може да е със 100 гръдна, а утре да реши да пази диета, и да отслабне и циците й да изчезнат. По-скоро чара е по-важен, отколото тялото. Тялото се променя! А лицето - не. А за характера да не говорим. Така че прави си изводите. Ама какво ли съм тръгнала да ти говоря за връзки, ти сигурно си някой пуберче, дето се мисли за гъзар, и че жените са му в краката.
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си