- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или..
Абе пичове и пички, от доста време пред мене следната житейска дилема, а именно - кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или готина мацка с малки цици... Въпросът е съвсем сериозен, просто не знам какво да избера, моля помогнете ми!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Кой го интересуват циците ? Ако искаш огромни цици ще те пратя при баба ми тя си ги има огромни
защо някои хора гледат циците ??? според мен не са наи важни![]()
emi estestveno,4e qka macka s po-malki cicikak moje da se dvoumi6 ne moa da razbera.da ne misli6 da procedira6 kakto v stra6en film i da i sloji6 edin 4oval na glavata
a i cicite sa ti nai-malkiq problem
Аре сериозно бе момчета, върпосът е на живот и смърт
Ама ти гавриш ли се с тоя въпрос? Ти кое би предпочел?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Едната гледаш само в лицето и задника, другата ебеш на задна. Давай и с двете!
Добро мнение... Не знам, винаги са ми допадали по-надарените момичета, но не всички са хубави.. И затова се чудя - дали пък проблемът не е в мен???
ми кат имаш зор зимай големите тситси, кво пък толква. като ти омръзнат - отиваш при малките тситси и такам
Ае циците, задника..ае всъщност и двата вариянта съм пробвал и е все таяхахах
Да те пращам ли при баба ми ? Има наистина огромни цици
или скачай при мен, аз съм грозна с големи тситси :РРР
Ne gledai cicite a s koq ti e po-priqtno da bade6!!!
Ами явно нещо сме извратениПървоначално написано от Whisskas
и аз не си падам по големите гърди. Ако са прекалено големи може това да е главна причина да не съм с ендо момиче. Тъпо звучи ама ко да се праи
хора сякфи
не знам, аз съм малко по-странен... Ето например много съм претенциозен относно влажността... Прекалено много се възбуждам от момичета с много влажни ****, но когато са по-малко влажни повече ми допадат.. Абе аз съм яко бъгнат, давайте по темата да не се отклоняваме..
Mnogo si q zakusal pi4!Ne e vajno dali ima cici ili nqma ,dali e xybava ili grozna!Nai-vajnoto e ti kak se 4yvstva6 kogato si v neinata kompaniq!Ne moga da vi razbera vas mom4etata 6to za poroda ste???
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
neobi4am golemite cici!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
ama ne i malki te de![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Shtoto sa deca za tfa..Първоначално написано от shadowflare
V kraina smetka ti si s edin chovek, ne samo zaradi vunshniq vid, no i zaradi haraktera. Koqto i ot dvete da izberesh, ne trqbva da go pravish, zashtoto bila hubava, ili imala golemi gurdi, a zashtoto ti dopada kato chovek i iskash da si s neq. Inache kakva hvaida, che gadjeto ti e krasiva ili s golemi gurdi, katpo ne mojete da sednete i da pogovorite ili ako postoqnno se karate.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Inache kakva hvaida, che gadjeto ti e krasiva ili s golemi gurdi, katpo ne mojete da sednete i da pogovorite ili ako postoqnno se karate.[/quote]
Ami i az tova se opitax da im kaja!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
awe spored men gotinata s malkite cici si e super.pyk i malkite cici sa na moda bih kazala.daje jenite veche hodqt da si namalqt biustovete,zabelejete,ne da si slagat silikon,za da bydat po-golemi,a gi NAMALQT!!!!!!!!![]()
![]()
Ти като си грозна като гледам си и неграмотна!Първоначално написано от cherinka
![]()
Ей, умнико неземен, ти само тялото ли гледаш в момичето?? Едната била грозна, другата била еди си каква си. Ако искаш да градиш връзка с едно момиче, тялото е последното, което ще те интересува. ПОВЯРВАЙ МИ! Ако ходиш примерно 1 година с едно момиче, външния й вид ще е последното, което ще ти прави впечатление! Човека се гледа комплексно. Характер, отношение, акъл! Акъла е много важен! Нея ако я интересуват само гримовете и прическите, и как да ти извърти поредния курвенски номер - за нищо не става. По-добре се ориентирай към тези работи, а не да гледаш дали има големи цици, или не. Че тя неска може да е със 100 гръдна, а утре да реши да пази диета, и да отслабне и циците й да изчезнат. По-скоро чара е по-важен, отколото тялото. Тялото се променя! А лицето - не. А за характера да не говорим. Така че прави си изводите. Ама какво ли съм тръгнала да ти говоря за връзки, ти сигурно си някой пуберче, дето се мисли за гъзар, и че жените са му в краката.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()