- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- направих го
здр сори ако не пиша много в час, но преди малко го направих за първи път и беше доста добре. аз съм на 16г, той е на 27г. правихме всичко не боли просто трябва търпение. Е дано и при вас е така готино.![]()
![]()
![]()
Bravo... da go be6e napravila s 50 godi6en....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Znam az 4e nqma nishto strashno - tova go izmiskqt strahlivite momin4enca a ti mai ne si ot tqh-4estito ve4e si golqma jena i davai v sashtiq duh!
Toi e pedofil, a ti si durtofilka ili po-to4no porednata kurv* koqto se 6iba s po-golqm za da se napravi na mnoo otvorena !
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
наистина ли не те болеше и защо го направи с по-голям заради опита ли?
Ами с по-голям щото изглежда знае какво прави. а не с някой на мойте години където или се притеснява или не знае как да те пипне и къде и по-колко-просто опита си е важен и вярвайте ми така е много по-добре.
Откъде се пръкна толкова простотия и лекомислие направо не знам. Надявам се да се обичате истински, а не да си поредната бройка на 27 годишния педофил
ami tq nai veroqtno ne go pravi za da se izgazari, a za6toto na vsi4ki nas momi4etata ni e pisnalo razni malki mom4enca da se pravqt na golemi eba4i ama - NI6TO NE MOGAT i nie re6avame prosto da se otdadem na miga,za6toto tova e vajen moment i nqma smisyl da se otdava6 na nqkakyv liohman na 17-18 god deto o6te se dyrji kato hlapak.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Изживявай всички емоции,които животът ти предлага.Те никога няма да се повторят!
Abe ti si gadna ku*vetina !!! Mom4eto ne znaelo.. pikla takava ! Ti puk mnogo znae6 ! Koga ti porasnaha cicite koga se proe*a s muje!
Педофил като тя е на 16 - окъснял е малко да е педофил! И защо се впечатлявате - аз не познавам момиче, което да няма подобно петно в миналото си, когато е била с 24+ годишен, така че това като че ли е нормален етап от развитието им! Плюс това на мен ми е странно като ми кажат че някоя на 16 го е направила с връстник.... на 16 момчетата са едни такива...абе доста изостават от едно по-голямо момче! А иначе на момичето браво, ама това за какво го пускаш - да ни осведомиш или да се похвалиш? И да не забравиш да напишеш като го направиш за 34 път, много е важно да знаем![]()
Аз пък съм неразположена и ще правя секс чак другата седмица! Трябва ли да се фукаш? Да ми е гадно ли?
Kakto ne vsi4ki mom4eta ste ednakvi taka i nie momi4etata ne sme ednakvi i vsqka si izbira skoi da si legne.Ti taka si re6ila i si go napravila,no ako stane ne6to ti 6te si nosi6 posledstviqta,za6toto takiva kato vas posle pi6at,4e im zakusnqva i takiva raboti kato se lujat po prikazkite na 25+![]()
И ти ли си от онези малки момиченца,които ги клатят батковците и чичковците.Еваларката!!!!Пр дължавай в същия дух и ще стигнеш далеч. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
mi az naprimer ne sum bila nikoga s nqkav tolkova golqm spored men tva e super tupoПървоначално написано от trend®
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Това ,че си го направила доре ,но това ,че е с 27 годишен не е добре.
bravo!a otnsono tova imam edin vupros vqrno li e 4e kato go napravi6 za 1-vi put te4e?
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Какво тече? Принципно постоянно текат разни неща от вагината.
според мен си постапила добре 4е си го направила с по голям за6тото има пове4е опит и се 4увства6 по комфортно в сравнение с някво неориентирано лапе което го е направило 2 пати и се мисли за големия еба4но все пак 27 мисля 4е е прекалено но ти си 4е6ава6
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Замислете се над това - един мъж за мен е некадърен, за друга е невероятно добър. Добрият секс е в напасването на двама души. Какво, ако момчето е под 25? Даже е по-добре - двамата заедно ще откриват какво им харесва.
Ama vii ste golemi shmatki sichki e "Imal poeche opit" awe da si na 27 godini i da e**sh nqkfa pikla deto minalata godina sa i porasnali c**i trqa da si ili mn zagorql ili da si palen neudachnik deto ne moi si nameri po golqma.Ko si mislish e che na choveka mu trqa darvo v legloto li za kfo mu e nqkfa devstvena 11 godini po malka.Poveche opit xxaxa ae da imash poveche opit oznachava da si momche na 16 godini i da go pravish s po golemi momicheta e tfa e opit da znaish kak da si zemesh.Vse edno az da otida da zema nqkfa 6-ti klas da i napraq sefteto i posle estestveno che za neq shte imam mn opit shtot si4ki drlisli ste takia lesni 4e si nqate nikfa predstava daje.
Prez Mnogoto4ieto mie KOi si e NAvural Mazniq mArku4 v tfoQta sliva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Порденото момиче на възраст 16,17, което се въргаля с 25+ годишни. За съжаление е така, но няма как, жениПо пенсии си падат
![]()
Хахахаха, жени?
Аз пък няя с кой да правя секс и ще го рпавя след 1 месец сигурно ако не и повече...тряя ли се фукаш та да ме дразнишПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()