Цитирай Първоначално написано от korleone
Ama vii ste golemi shmatki sichki e "Imal poeche opit" awe da si na 27 godini i da e**sh nqkfa pikla deto minalata godina sa i porasnali c**i trqa da si ili mn zagorql ili da si palen neudachnik deto ne moi si nameri po golqma.Ko si mislish e che na choveka mu trqa darvo v legloto li za kfo mu e nqkfa devstvena 11 godini po malka.Poveche opit xxaxa ae da imash poveche opit oznachava da si momche na 16 godini i da go pravish s po golemi momicheta e tfa e opit da znaish kak da si zemesh.Vse edno az da otida da zema nqkfa 6-ti klas da i napraq sefteto i posle estestveno che za neq shte imam mn opit shtot si4ki drlisli ste takia lesni 4e si nqate nikfa predstava daje.
Hmm ti skoro bil li si i vijdal li si 16 godi6no momi4e...stoto kak da ti kaja..bil sum i s 14 i s 15 godi6no momi4e i ne vijdam na kude pove4e mojeha da se razvivat telata im... tova 4e na teb pi6kata ti raste na 16 ne zna4i 4e momi4etata ne sa razviti idealno togava! Az kato sum na 20 ne sum usetil razlika v sexa pri raven opit na momi4etata - ako momi4eto ne e pravilo sex i na 15 i na 18 pak po edin i su6ti na4in ste se durji. Ktyo porastne6 malko ste razbere6...moje bi