.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Първа среща с момиче от чата

Оговорили сме си среща със едно момиче от чата. Дала ми е снимки и тя е много красива. Какво мога да направя и да и кажа или къде да отидем на първата среща, така че и тя да ме хареса и да се съгласи да излезем отново Благодаря предварително

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Първата моя иситнска и незабравима любов се запозна с мене по скайпа с помоща на една нейна съученичка...сичко беше на шега уж да сме видели какво е да си с другия и се превърна в нещо което не мога да опиша......естествено сичко ми излезна през носа де..

Guest
    Готви се за най-лошото - някой крокодил или пък гей с педофилски наклонности...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    hahahahahah toq pa kuv gei kvi ekstri
    a sega po temata ...az mislq che edin bilqrd ..ama da e daleche za da mojete da se razhodite i da si pogovorite e nezabravimo nqma na4in da ne si rpekarate strahotno posle ako idete i na kafe ama se pesha4kata..super shte vi e ..ot lichen opit go kazvam

Guest
    здравей, аз с моито гадже се запознах по същия начин - в 3ч сутринта и беше наистина вълнуващо и незабравимо. просто я заведи на някое място кадето ще сте сами и ще е мн романтично...предполагам че парк или нещо подобно ше свърши идеална работа...а ти се дръж естествено и тя ако наистина те хареса ще сте дълго време заедно дори и да не правиш нищо

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Първа среща с момиче от чата

Цитирай Първоначално написано от v3n0m
    Оговорили сме си среща със едно момиче от чата. Дала ми е снимки и тя е много красива. Какво мога да направя и да и кажа или къде да отидем на първата среща, така че и тя да ме хареса и да се съгласи да излезем отново Благодаря предварително
    А относно темата мога да ти кажа че ако не се опознаете добре може да стане както с мен един ден...пак така с какичка се запозанах ма сливарник разбираш уи и само си седя в тролея и гледам една ама не кака ами направо руса принцеска и около нея около 8 човека с тръби....мнооого фъни...иначе както казах по нагоре от една такава среща може наиситна красиви неща да станат.....само че сико е въпрос на шанс...

то не зависи от мястото, а от теб

Град
    plovdiv we mainaa :P
    hihi nee zavedi q po dobre na kino za da moje ako stane nqkoi gaf t.e. da nastapi mul4anie (koeto e nai-ujasnoto) da se prai6 4e gleda6 filma i za tva ne kazva6 ni6ty :P are uspeh

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Ne hoda na Takifa asre6ti
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

ATAKABG
    Guest
    на кафенце в центъра е добра идея. и после някъде на разходка

Повече от фен
    mi na kino,kafe po centara q pokani
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Импровизирай, според мен, така ще е най-добре.
    Не се притеснявай!
    Успех.

Мега фен
    Дали ще те хареса зависи от нейния вкус, а не от мястото. Просто отидете сред природата и си говорете за общи неща. Не е нужно да И споделиш интимни тайни...

Значи покани е на кино. Виждате се 30 мибнути преди филма и се забивате в кафето. Седите там...все някак си ще намерите кво да си говорите 30 минути и влизате да гледате. След това може пак да идите ако си подхождате.

Фен
    Град
    BURGAS

hi

ami izlizal sum na sre6ti ot chata i ne mnogo hybavo moje date vurjat,date izlujat i t.n
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от patoka_dafi
    ami izlizal sum na sre6ti ot chata i ne mnogo hybavo moje date vurjat,date izlujat i t.n
    e te povecheto to chata taka pravqt...i az sum izlizala s mnogo hora ot chata...amaa tot va e druga tema sa ne vlizam veche ot 2 godini i se radvam..inache se bqh vijdala sus si4kite i kazvam ot li4en opit 4e zavisi edinstvno ot horata(pov4eto v irc sa mn open..a na vunka sduhhh) a ne ot mqstoto..

Фен
    Град
    BURGAS

DAM

E DA ama nai hybavo lie kato te zapoznaqt priqteli i kato ti kajat tqxnoto mnenie za teb
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си