.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Усещам намекът във всяка една негова дума

Моля ви за помощ,защото съм адски объркана и вече незнам какво да мисля и какво да чувствам.

Накратко:

Когато се опознахме и решихме че искаме да ходим,аз му казах изрично че все още не съм готова да правя...секс...И той го прие както трябва.Каза:"ОК не се притеснявай,разбирам те".От това на мен ми олекна .Добре,но усещам намекът във всяка една негова дума...във всеки негов израз се крие точно това послание (че иска да правим секс).

Редовно той ми казва "Тази нощ ми запази място в леглото ти".Много пъти ми го е казвал и като му казах че вече прекалява с този израз той каза:"Това значи че аз просто искам да бъда до теб".Казва ми че ме желае.1-вият път казах ОК.Но той започна да ми го повтаря много често и аз го попитах какво иска да каже с този израз.Той ме попита аз какво разбирам по фразата "Желая те" и аз му казах че повечето момчета които са ми го казвали са имали предвид секс.Като чу това той измисли глупавото оправдание че просто искал да ме гушка и да ме целува и т.н.Той е 8ми клас и завършва на 30.Каза ми:"Миличка родителите ми не са доволни от оценките които ми се о4ертават за годишни и немога да излизам.Преди 30-ти няма да успеем да се видим",аз му кзах да не се притеснява и че разбирам ситуацията.Но на същият ден той беше в скайп и ми каза:"Мила аз излизам с едни приятели!4ао обичам те".При които думи аз онемях...значи може да излиза с негови приятели а с мен преди 30-ти неможе...интересно.Обикнове но си пишем много смс-и.Но когато няколко дена не си пишем винаги аз съм 1вата която възобновява контакта.Наскоро реших че като спре да ми пише смси и аз ще спра и ще чакам кога той ще се сети.Така мина цяла седмица и повече,а той нищо не изпрати.После ме видя в скайп и каза:"Мила нашите ме лишиха от компютър и мобилен".Много ми е интересно как винаги така става....Много пъти се е случвало и моите родители да ме накажат така,но винаги съм го предупреждавала,а той мен-никога.

Пратих му една песен,която е много нежна балада,в превод значи "Ти винаги ще си в сърцето ми и в мислите ми",а той ми каза:"Ми не си падам по провлачени песни.".А той знае превода.И реши да я трие,доколкото разбрах.

В началото се опитваше да ме накара да го сажалявам.Казваше "На никой не му пука за мен.И на теб сигорно" и очаква да кажа:"Не милооо на мен ми пукаа".Винаги иска да казвам това което иска той да чуе.Примерно наскоро ми каза:"Болен съм мило".И си викам на акъла-сигорно очаква да му кажа:"Само моята целувка ще те излекува".Но казах "Ще се оправиш" и той ми изръси "Само твоята целувка ще ме излекува" .

Мисля че вече не е както в началото...Не е както преди...той не спираше да ми праща красиви смс-и...а сега от 3 дена нищо не ми е писал.Аз не съм някаква дето очаква да я скъсват от смс-и но не и за по 3-4 дена да не пише нищо,при положение че не съм влизала през това време и в скайп.Мисля че вече е наясно че от мен секс на този етап няма да получи и затова се отдалечи от мен и...вече не ме обича....

Объркана съм и нз кво да мисля,кво да чувствам....Мисля си че вече не му пука за мен...А той твърди че има сериозни намерения към мен.
    МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!

Фен
    Град
    Pld
    ne kaza otkolko vreme hodite...
    no spored men si mu Omraznala ili kato e vidql 4e ne moi te do4aka da si legne s teb se e otkazal .no tova ne trq da te ot4aiva v slu4aq toi gubi. 6tom ne 6te da te is4aka na4i ne darji dostata4no na teb, a na teb ni ti trq takav 4ovek prosto mu kaji kvo misli6 ili napravi ne6to s koeto da mu namekne6 4e iskate da se razdelite i ako toi ne napravi ni6to za da te zadrji... obivai guminetkite i bii 6uta v dupeto
    i na men mi se e slu4valo ne6to takova..vidi6 li 4e se otdrapva.. 6uta predi da e izbqgal
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Мега фен
    И според мен не му пука особено. Мислел е, че е голям пич и все някога ще те вкара в леглото си...щом не те е търсил 3 дни, отношенията ви са обречени. Гадно е.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Както е много модерно да се казва "Вкарваш се в некъв филм, брателе" т.е. ти си решила, че той иска едва ли не само секс от теб и намираш "намека" във всяка негова дума. Не ги премисляй толкова нещата. Анализът е полезно нещо, но "много хубаво - не е на хубаво", така че не се дълбай във всяка негова дума.

Това, че не ти пише всеки ден нищо не означава. И аз с един си пишех всеки ден sms-и - беше ужасно. Първите няколко дни - добре, но после знаех кога ще ми прати съобщение, точната минута и какво ще пише вътре. А това "красиви" съобщения какво ще значи? Нещо от онези клишираните smslove или съчетание на думичките "липсваш ми", "обичам те", "целувам те" и т.н.?

Общо взето както в повечето теми - "Говори с него". Ти не можеш да знаеш той какво мисли/чувства, само предполагаш. Кажи му, че това и онова те дразни, така и така не ти е приятно и виж докъде ще стигнете.
    Успех!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    ОХ!Сложно е!Ами сигурно не е заради секса!Според мен не е заради секса!Ти на колко си между впрочем?Щото каза че той е в 8ми клас!
    Абе те всичките момчета в седми и осми клас си мислят че могат да правят секс (досега не знам някое момче да го е направил на 13-14 год), а после като ги отрежат почват да измъчват момичето, както е в твоя случай!Той ти казва че те желае - хубаво, значи че въпреки всичко той те харесва, пише ти мили смс-и - ми то и тва емного хубаво, макар че сигурно е писал смс-ите още в началото на вашата връзка и е имал кво да ти каже,а сега хем се изчерпал, хем няма кво да ти каже - всичко си го знаеш!
    Относно тва с целувката дето лекувала - ми то пък ти що не беше казала това което той е очаквал?Щото е възможно чрез това твое...студено отношение да ерешил че вече не го харесваш!
    Приятелите - ми ти всяко момче има нужда от малко свобода, не може денонощтно да е с гаджето си!не се сърди ама е така!
    Абе всичко ще се оправи, личо на мене също много рязко са ми вземали компа и телефона и дори до пощата не ми даваха да ходя, въпреки че съм се молила да кажа на приятелите си че съм наказана - не та не!Много хора са се сърдили заради тва, ама все пак не е виновен той че родителите му са му взели компютъра!Не разбрах з акой 30ти ставаше дума че ще свърши даскалото но като свърши може всичко да се оправи, пък току-виж сте поговорили малко!Започни ти да му пишеш мили смс-и казвай му че ти липсва!Ей такива неща, не знам доколко мога да ти помогна!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Благодаря ви много.

Наистина ме накарахте да се замисля.Мерси-искам точно така да ми говорите-искам да казвате точно това което мислите по темата направо и не се безпокойте-не се сърдя.Ако има още мнения-чакам.

Благодаря на всички още един път!

Повече от фен
    ako go obi4a6 pogovori s nego,ako ne mainata mu!ima mn drugi
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Търпение му е майката ... Почакай го малко да видиш кога ще се сети и какво оправдание ще ти измисли. А като не харесва провлачени песни му прати нещо по hard (D-Devil, thr33 6 mafia, dj aligator)
    Sometimes escape on time means that you win ...

Мега фен
    Това с песента не го приемай лично. Малко момчета си признават, че харесват сърцераздирателни песни.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Това с песента не го приемай лично. Малко момчета си признават, че харесват сърцераздирателни песни.
    вярно е!ама пък то и обществото (в което слагам главно нас - момичетата) като видят че някое момче обича сърцераздирателни песни - опа броят го обратен, а ако ли не-е коравосърдечен непукист!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi pogoforete si ama spored men si mu omraznala...toi iska predelno sex kakto mnoy mom4eta...awe pogoforete...sgte fi pomogne!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Малко са но ги има!!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Naebete se i da Svurvame
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Малко са но ги има!!!!
    ПРизнавам си нищо не лекува душата като една такава песна

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Малко са но ги има!!!!
    Да поплачи си и после сам ше видиш че си имал бели кахъри

Град
    Plovdiv
    fsi4ki znaem 4e na mom4etata im se ebe,f tofa ne trqfa da se u4udfa6..ako tofa,4e te pritiska te pritesnqfa,prosto go zareji.toi qfno e takaf i ti ne moje6 da go promeni6 ili 6te stane mnogo trudno.moje6 da se opita6 da pogofori6 s nego kato kraen fariqnt(ako toi ne moje sam da se seti),za6toto s razgofori si4ko se izqsnqfa,no ako toi ne e ot dosetlifite i ti trqfa fse da go podse6ta6,ne si strufa..otnosno sms-ite trqfa da znae6,4e fsqka strast istifa i tofa,koeto e f na4aloto mnogo trudno se zadarja f prodaljenie na fraskata.za pesenta drugo osfen 4e seki si ima fkus ne moga da kaja.prosto mu dai sfoboda i iz4akai da fidi6 kakfo 6te naprafi.sigurna sam,4e ne6tata 6te se naredqt
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    ''Мисля че вече е наясно че от мен секс на този етап няма да получи и затова се отдалечи от мен и...вече не ме обича....''

Защо ако мислиш че се е отдръпнал от тебе защото няма да му пуснеш, мислиш че някога те е обичал.... В началото може и да ти е показвал колко много те обича (може би в опит някой ден да се стигне до секс-неказвам че това е така, но е напълно възможно) .... но като е видял че не става мойе и да се е отказал. А може и другаде да е проблема, не знам, но това е моето мнение.....

Guest
    И според мен не му пука особено. Мислел е, че е голям пич и все някога ще те вкара в леглото си...щом не те е търсил 3 дни, отношенията ви са обречени. Гадно е.
    zarqzvai go toq 4ikiboec ne stava

Значи...Не мисля, че момчето си иска секс непременно. Трябва да се има на предвид, че ние тука не сме напълно запознати с тоя човек. За смс-ите: и при мен в началото имаше много такива смс-и, но с времето ставаха все по-малко. Това обаче в никакъв случай не значи, че момчето се отдръпва(все пак и смс-ите може да свършат ). Ако пък си убедена, че е така, направи нещо по въпроса...т.е. заинтригувай го с нещо. Не е нужно да имате интимна връзка, за да върви и другата връзка...Прави му намеци, че искаш да ти се обажда или да те търси по-често. Ако не ги разбере, кажи му го в прав текст, но да не вземете да се скарате...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    Малко са но ги има!!!!
    stiga da ne e nqkoq otvratitelna 4alga....

Фен
    Град
    In your nightmares
    Поговори с него, обясни му какво чувстваш и виж той как ще ти отговори.. и си прецени дали му пука наистина или иска само секс... успех!
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    Малко са но ги има!!!!
    stiga da ne e nqkoq otvratitelna 4alga....

Ааа аз обожавам чалгата и почти само не слушам смисал и поп музика де нно предимно чалга и сръбско...такива балади има че....

Благодаря хора!

Днес с него сигорно ще си поговорим за това и ще кажа какво е станало!

Мерси!

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от White_Shadow
    Благодаря хора!

Днес с него сигорно ще си поговорим за това и ще кажа какво е станало!

Мерси!
    еми успех тогава!дано сме помогнали!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от b3bs_
    fsi4ki znaem 4e na mom4etata im se ebe,f tofa ne trqfa da se u4udfa6..ako tofa,4e te pritiska te pritesnqfa,prosto go zareji.toi qfno e takaf i ti ne moje6 da go promeni6 ili 6te stane mnogo trudno.moje6 da se opita6 da pogofori6 s nego kato kraen fariqnt(ako toi ne moje sam da se seti),za6toto s razgofori si4ko se izqsnqfa,no ako toi ne e ot dosetlifite i ti trqfa fse da go podse6ta6,ne si strufa..otnosno sms-ite trqfa da znae6,4e fsqka strast istifa i tofa,koeto e f na4aloto mnogo trudno se zadarja f prodaljenie na fraskata.za pesenta drugo osfen 4e seki si ima fkus ne moga da kaja.prosto mu dai sfoboda i iz4akai da fidi6 kakfo 6te naprafi.sigurna sam,4e ne6tata 6te se naredqt
    Абе тва "Ф" ми бърка в нервите.Кво му е толкоФА модерното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си