Моля ви за помощ,защото съм адски объркана и вече незнам какво да мисля и какво да чувствам.

Накратко:

Когато се опознахме и решихме че искаме да ходим,аз му казах изрично че все още не съм готова да правя...секс...И той го прие както трябва.Каза:"ОК не се притеснявай,разбирам те".От това на мен ми олекна .Добре,но усещам намекът във всяка една негова дума...във всеки негов израз се крие точно това послание (че иска да правим секс).

Редовно той ми казва "Тази нощ ми запази място в леглото ти".Много пъти ми го е казвал и като му казах че вече прекалява с този израз той каза:"Това значи че аз просто искам да бъда до теб".Казва ми че ме желае.1-вият път казах ОК.Но той започна да ми го повтаря много често и аз го попитах какво иска да каже с този израз.Той ме попита аз какво разбирам по фразата "Желая те" и аз му казах че повечето момчета които са ми го казвали са имали предвид секс.Като чу това той измисли глупавото оправдание че просто искал да ме гушка и да ме целува и т.н.Той е 8ми клас и завършва на 30.Каза ми:"Миличка родителите ми не са доволни от оценките които ми се о4ертават за годишни и немога да излизам.Преди 30-ти няма да успеем да се видим",аз му кзах да не се притеснява и че разбирам ситуацията.Но на същият ден той беше в скайп и ми каза:"Мила аз излизам с едни приятели!4ао обичам те".При които думи аз онемях...значи може да излиза с негови приятели а с мен преди 30-ти неможе...интересно.Обикнове но си пишем много смс-и.Но когато няколко дена не си пишем винаги аз съм 1вата която възобновява контакта.Наскоро реших че като спре да ми пише смси и аз ще спра и ще чакам кога той ще се сети.Така мина цяла седмица и повече,а той нищо не изпрати.После ме видя в скайп и каза:"Мила нашите ме лишиха от компютър и мобилен".Много ми е интересно как винаги така става....Много пъти се е случвало и моите родители да ме накажат така,но винаги съм го предупреждавала,а той мен-никога.

Пратих му една песен,която е много нежна балада,в превод значи "Ти винаги ще си в сърцето ми и в мислите ми",а той ми каза:"Ми не си падам по провлачени песни.".А той знае превода.И реши да я трие,доколкото разбрах.

В началото се опитваше да ме накара да го сажалявам.Казваше "На никой не му пука за мен.И на теб сигорно" и очаква да кажа:"Не милооо на мен ми пукаа".Винаги иска да казвам това което иска той да чуе.Примерно наскоро ми каза:"Болен съм мило".И си викам на акъла-сигорно очаква да му кажа:"Само моята целувка ще те излекува".Но казах "Ще се оправиш" и той ми изръси "Само твоята целувка ще ме излекува" .

Мисля че вече не е както в началото...Не е както преди...той не спираше да ми праща красиви смс-и...а сега от 3 дена нищо не ми е писал.Аз не съм някаква дето очаква да я скъсват от смс-и но не и за по 3-4 дена да не пише нищо,при положение че не съм влизала през това време и в скайп.Мисля че вече е наясно че от мен секс на този етап няма да получи и затова се отдалечи от мен и...вече не ме обича....

Объркана съм и нз кво да мисля,кво да чувствам....Мисля си че вече не му пука за мен...А той твърди че има сериозни намерения към мен.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!