.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Цитирай Първоначално написано от b3bs_
    fsi4ki znaem 4e na mom4etata im se ebe,f tofa ne trqfa da se u4udfa6..ako tofa,4e te pritiska te pritesnqfa,prosto go zareji.toi qfno e takaf i ti ne moje6 da go promeni6 ili 6te stane mnogo trudno.moje6 da se opita6 da pogofori6 s nego kato kraen fariqnt(ako toi ne moje sam da se seti),za6toto s razgofori si4ko se izqsnqfa,no ako toi ne e ot dosetlifite i ti trqfa fse da go podse6ta6,ne si strufa..otnosno sms-ite trqfa da znae6,4e fsqka strast istifa i tofa,koeto e f na4aloto mnogo trudno se zadarja f prodaljenie na fraskata.za pesenta drugo osfen 4e seki si ima fkus ne moga da kaja.prosto mu dai sfoboda i iz4akai da fidi6 kakfo 6te naprafi.sigurna sam,4e ne6tata 6te se naredqt
    Абе тва "Ф" ми бърка в нервите.Кво му е толкоФА модерното
    благодаря че пита вместо мен!много ме дразни тва "Ф" ама вече се скарахме заради тва "Ф"!Тъпо е ама всеки да си пише както иска
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    [Мразим кифли ООД]
    ей white_shadow като говориш с твоето момче напиши кво е станало дали сме помогнали!

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    fsi4ki znaem 4e na mom4etata im se ebe,f tofa ne trqfa da se u4udfa6..ako tofa,4e te pritiska te pritesnqfa,prosto go zareji.toi qfno e takaf i ti ne moje6 da go promeni6 ili 6te stane mnogo trudno.moje6 da se opita6 da pogofori6 s nego kato kraen fariqnt(ako toi ne moje sam da se seti),za6toto s razgofori si4ko se izqsnqfa,no ako toi ne e ot dosetlifite i ti trqfa fse da go podse6ta6,ne si strufa..otnosno sms-ite trqfa da znae6,4e fsqka strast istifa i tofa,koeto e f na4aloto mnogo trudno se zadarja f prodaljenie na fraskata.za pesenta drugo osfen 4e seki si ima fkus ne moga da kaja.prosto mu dai sfoboda i iz4akai da fidi6 kakfo 6te naprafi.sigurna sam,4e ne6tata 6te se naredqt
    Абе тва "Ф" ми бърка в нервите.Кво му е толкоФА модерното
    благодаря че пита вместо мен!много ме дразни тва "Ф" ама вече се скарахме заради тва "Ф"!Тъпо е ама всеки да си пише както иска
    Aе то и аз кат не съм на кирилица заменям "В" с "Ф" ама тФа да използВаш "Ф" дори Ф думи които по принцип си ги произнасяш с "В" е неВероятно тъпо. Това с "Ф" е като различните диалекти. Ами че какво толкова ... (Ам чи ко токоз)
    Sometimes escape on time means that you win ...

Поговорете,кажи му,че го обичаш и че не ти е приятно да се държи така с теб,ако е човек и те обича ще те разбере и ще се промени,а ако не е мн му здраве .Успех!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Това с песента не го приемай лично. Малко момчета си признават, че харесват сърцераздирателни песни.
    Малко са но ги има!!!!
    ПРизнавам си нищо не лекува душата като една такава песна
    stiga da ne e nqkoq otvratitelna 4alga....

Ааа аз обожавам чалгата и почти само не слушам смисал и поп музика де нно предимно чалга и сръбско...такива балади има че....
    no ima i takiva mazni kiu4eci deto te otvra6tavat ot jivota.....

Град
    Plovdiv
    CRaZy_IKT , brain_stew , Matik sarda Fi sa!moje li seki da si pi6e kakto si iska we maina?az kazfam li fi kfo da praite?prosto taka sam sfiknala fe4e i ne moga da se otu4a ot toq nafik pak kato se darznite kat mi fidite avatara ne 4etete basi..
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Град
    [Мразим кифли ООД]
    CRaZy_IKT , brain_stew , Matik sarda Fi sa!moje li seki da si pi6e kakto si iska we maina?az kazfam li fi kfo da praite?prosto taka sam sfiknala fe4e i ne moga da se otu4a ot toq nafik pak kato se darznite kat mi fidite avatara ne 4etete basi..
    моля те не ме яж!стига бе ние тука се бъзикаме с хората!големи шегаджии сме!не се впрягай знаем че много от вас са свикнали!не е чак толкова страшно!с мене се бъсикат хората всеки ден!аре сега да не се засягаме всичко е в рамките на шегата!макар че тва нашето и в рамките на извън всякакви граници!

Град
    Plovdiv
    prosteno ti e dudo,no samo za6ot si ot na6ta partiq
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Фен
    Град
    Vkyshti
    Според мен това е поредният курвар,който не заслужава да го обичаш и да си с него но пак казвам ТОВА СИ ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Фен
    Град
    Iowa
    епа браво на тебе, бира искаш ли ?

Ами хора той пак спря да пише ама и аз сега не му пиша и вече е 6ти ден така.

Беше влязъл в скайп ама не успяхме да говорим.Сега ще чакам да видя кога ще се сети да пише.Всъщност ако го видя в скайп ще говорим разбира се.

Хаха знаете ли има и друго...дори не се сети да ме поздрави за именния ми ден...кво да говоря повече....на мен вече ми е ясно...ама трябва да говоря с него все пак.

Дано да стане скоро че вече ми писна да ме разкатава.

Голям фен
    Град
    София
    еее стига де!не ти пишел,намеквал ти само за секс...едва ли не те е заебал след като е разбрал,че няма да получи нищо...момиче,дойде лятото!я грабвай някой друг и просто не се занимавай с тоя!

След толкова караници и разправии скъсахме.Да ви кажа донякъде съм щастлива от този факт,защото ми писна от оправданията му.Сега съм свободна и чувството е много готино .

Пък и наистина сега е лято и възможности има много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си