- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Усещам намекът във всяка една негова дума
благодаря че пита вместо мен!много ме дразни тва "Ф" ама вече се скарахме заради тва "Ф"!Тъпо е ама всеки да си пише както искаПървоначално написано от CRaZy_IKT
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ей white_shadow като говориш с твоето момче напиши кво е станало дали сме помогнали!![]()
Aе то и аз кат не съм на кирилица заменям "В" с "Ф" ама тФа да използВаш "Ф" дори Ф думи които по принцип си ги произнасяш с "В" е неВероятно тъпо. Това с "Ф" е като различните диалекти. Ами че какво толкова ... (Ам чи ко токоз)Първоначално написано от brain_stew
Sometimes escape on time means that you win ...
no ima i takiva mazni kiu4eci deto te otvra6tavat ot jivota.....Първоначално написано от ziky
![]()
CRaZy_IKT , brain_stew , Matik sarda Fi sa!moje li seki da si pi6e kakto si iska we maina?az kazfam li fi kfo da praite?prosto taka sam sfiknala fe4e i ne moga da se otu4a ot toq nafik pak kato se darznite kat mi fidite avatara ne 4etete basi..![]()
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
моля те не ме яж!стига бе ние тука се бъзикаме с хората!големи шегаджии сме!не се впрягай знаем че много от вас са свикнали!не е чак толкова страшно!с мене се бъсикат хората всеки ден!аре сега да не се засягаме всичко е в рамките на шегата!макар че тва нашето и в рамките на извън всякакви граници!Първоначално написано от b3bs_
![]()
prosteno ti e dudo,no samo za6ot si ot na6ta partiq![]()
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Според мен това е поредният курвар,който не заслужава да го обичаш и да си с негоно пак казвам ТОВА СИ ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
епа браво на тебе, бира искаш ли ?
Ами хора той пак спря да пише ама и аз сега не му пиша и вече е 6ти ден така.
Беше влязъл в скайп ама не успяхме да говорим.Сега ще чакам да видя кога ще се сети да пише.Всъщност ако го видя в скайп ще говорим разбира се.
Хаха знаете ли има и друго...дори не се сети да ме поздрави за именния ми ден...кво да говоря повече....на мен вече ми е ясно...ама трябва да говоря с него все пак.
Дано да стане скоро че вече ми писна да ме разкатава.
еее стига де!не ти пишел,намеквал ти само за секс...едва ли не те е заебал след като е разбрал,че няма да получи нищо...момиче,дойде лятото!я грабвай някой друг и просто не се занимавай с тоя!
След толкова караници и разправии скъсахме.Да ви кажа донякъде съм щастлива от този факт,защото ми писна от оправданията му.Сега съм свободна и чувството е много готино.
Пък и наистина сега е лято и възможности има много![]()
![]()
![]()
![]()