- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Усещам намекът във всяка една негова дума
ОХ!Сложно е!Ами сигурно не е заради секса!Според мен не е заради секса!Ти на колко си между впрочем?Щото каза че той е в 8ми клас!
Абе те всичките момчета в седми и осми клас си мислят че могат да правят секс (досега не знам някое момче да го е направил на 13-14 год), а после като ги отрежат почват да измъчват момичето, както е в твоя случай!Той ти казва че те желае - хубаво, значи че въпреки всичко той те харесва, пише ти мили смс-и - ми то и тва емного хубаво, макар че сигурно е писал смс-ите още в началото на вашата връзка и е имал кво да ти каже,а сега хем се изчерпал, хем няма кво да ти каже - всичко си го знаеш!
Относно тва с целувката дето лекувала - ми то пък ти що не беше казала това което той е очаквал?Щото е възможно чрез това твое...студено отношение да ерешил че вече не го харесваш!
Приятелите - ми ти всяко момче има нужда от малко свобода, не може денонощтно да е с гаджето си!не се сърди ама е така!
Абе всичко ще се оправи, личо на мене също много рязко са ми вземали компа и телефона и дори до пощата не ми даваха да ходя, въпреки че съм се молила да кажа на приятелите си че съм наказана - не та не!Много хора са се сърдили заради тва, ама все пак не е виновен той че родителите му са му взели компютъра!Не разбрах з акой 30ти ставаше дума че ще свърши даскалото но като свърши може всичко да се оправи, пък току-виж сте поговорили малко!Започни ти да му пишеш мили смс-и казвай му че ти липсва!Ей такива неща, не знам доколко мога да ти помогна!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns