ОХ!Сложно е!Ами сигурно не е заради секса!Според мен не е заради секса!Ти на колко си между впрочем?Щото каза че той е в 8ми клас!
Абе те всичките момчета в седми и осми клас си мислят че могат да правят секс (досега не знам някое момче да го е направил на 13-14 год), а после като ги отрежат почват да измъчват момичето, както е в твоя случай!Той ти казва че те желае - хубаво, значи че въпреки всичко той те харесва, пише ти мили смс-и - ми то и тва емного хубаво, макар че сигурно е писал смс-ите още в началото на вашата връзка и е имал кво да ти каже,а сега хем се изчерпал, хем няма кво да ти каже - всичко си го знаеш!
Относно тва с целувката дето лекувала - ми то пък ти що не беше казала това което той е очаквал?Щото е възможно чрез това твое...студено отношение да ерешил че вече не го харесваш!
Приятелите - ми ти всяко момче има нужда от малко свобода, не може денонощтно да е с гаджето си!не се сърди ама е така!
Абе всичко ще се оправи, личо на мене също много рязко са ми вземали компа и телефона и дори до пощата не ми даваха да ходя, въпреки че съм се молила да кажа на приятелите си че съм наказана - не та не!Много хора са се сърдили заради тва, ама все пак не е виновен той че родителите му са му взели компютъра!Не разбрах з акой 30ти ставаше дума че ще свърши даскалото но като свърши може всичко да се оправи, пък току-виж сте поговорили малко!Започни ти да му пишеш мили смс-и казвай му че ти липсва!Ей такива неща, не знам доколко мога да ти помогна!