.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    усмихнато_момиче
    Guest

Няколко въпроса

Здравейте!Искам да ви попитам няколко неща...
    Като за начало-когато с приятелят ми правим секс той предпочита разнообразни пози (това според мен е естествено) обаче,една от любимите му е аналната,а мен страшнно много ме боли... та въпроса ми е: Как мога да намаля тази болка ако въобще е възможно Вторият ми въпрос е:
    Коя поза най-много задоволява ( вас ) момчетата?
    И последното ми въпросче е:
    Как точно се прави този просвовут петинг ...четох доста матеряли и ми е ясно,че преставлява задоволяване на цялото тяло с език,обаче има ли някакви определени места където задължително (така да се каже) трябва да се мине за да се направи сполучлив петинг
    Благодаря предваритело

еми правете го по-бавно...повече овлажните и по-бавно проникване

писето
    Guest
    1.izpolzvaite lubrikanti.taka 6te te boli po-malko i namalete tempoto
    2.mislq 4e pove4eto mom4eta predpo4itat zadna pra6ka,no za vseki e razli4no.ima mn pozi,no nai-vajnoto kak 6te gi izpulni6.zavisi ot teb
    3.petiiing \/ mi tova e edno ot ne6tata koito nai-mnogo me kefqt.moje6 da zapo4ne6 ot uhoto,posle kum vrata,korem4et,edno krug4e okolo pupa i nadolu e qsno

Re: Няколко въпроса

Цитирай Първоначално написано от усмихнато_момиче
    Здравейте!Искам да ви попитам няколко неща...
    Като за начало-когато с приятелят ми правим секс той предпочита разнообразни пози (това според мен е естествено) обаче,една от любимите му е аналната,а мен страшнно много ме боли... та въпроса ми е: Как мога да намаля тази болка ако въобще е възможно Вторият ми въпрос е:
    Коя поза най-много задоволява ( вас ) момчетата?
    И последното ми въпросче е:
    Как точно се прави този просвовут петинг ...четох доста матеряли и ми е ясно,че преставлява задоволяване на цялото тяло с език,обаче има ли някакви определени места където задължително (така да се каже) трябва да се мине за да се направи сполучлив петинг
    Благодаря предваритело
    Има си кремчета и разни такива за това... и те боли само в началото после ти е адски гот

Guest
    Ami kato te boli ne go pravi!A petinga e zadovolqvane s ezik !Kude trqbvalo da se mine s ezika mn qsno che po genitalite ne shte dokosne po temeto i she svyrshish tsts

Мега фен
    Петингът е сексуално стимулиране без проникване на пенис във влагалище, не се изчерпва само с оралната любов.

Guest
    tc,tc,тц,тц,тц

Guest
    emi macka dadoxa ti saveti taka 4e sega e vremeto da gi spazish i vsi4ko ste e OK

Град
    NouKamp-Barcelona
    Айде отивай да та чукат Дано да боли повече69-ката е най-яката и задна прашка да не пропускаме!
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си