.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    napken
    Guest

Паникьосвам се :(

Ще се мре! сега ще ви разкажа защо съм стреснат.Имам си приятелка и си се целуваме и всичко е ок но когато тръгва надолу да пипа аз се паникиосвам, защото ми е 13-14 см и ме е страх че ще ме зареже и че ще ми се присмее като ме пипне там...може и да се лъжа, защото мн пъти ми е казвала, че държи на мен и това няма да и е чак такъв проблем.А най-якото е че понякога когато се паникиосам и ми спада.Много съм отчаян. Как да се отпусна?

Мега фен
    Успокой се. По-важно е да е достатъчно дебел.

Guest
    Е няма как освен да се напиеш ,но пак воже да се изложиш просто ти трябва явно малко повече време пък и явно те покрепя момичето щом държи на теб ще е по лесно за теб всичко с времето си.

Guest
    razmera nqma zna4enie!!! vajnoto e da q zadovoli neq ko se 6a6ka6 eiii zna4i paniki takiva....

Guest
    spox na oko ne moje da razli4i sig 13 i 15 ma ako e vijdala golemi kurove po nad 17-18-20..i darji da e golqm(kurva) 6te te razkara...ma kurvite ne kazvat 4e darjat na teb..e pove4eto de

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Bih kazal 4e tova mnenie e Mn to4no vapreki 4e sam mom4e . to e kazano 4e samo nai - iziskanite dami gledat debelinata ne duljinata
    su6to taka ne se pritesnqvai i az taka predi si misleh no se okaza 4e na moeto gadje i haresv pove4e otkolkoto na men
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    razmera nqma zna4enie!!! vajnoto e da q zadovoli neq ko se 6a6ka6 eiii zna4i paniki takiva....

Guest
    Ем на колко години си ?!?!?!

Повече от фен
    nee vajna duljinata a debelinata pi4 kvi kat ti e dulg i tunik ?! a ?! po dobre da e debeli4ak
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

NBA_+
    Guest
    pffff 13-14 sm.. osobeno ako si po golemi prutite na rakata.. s dva prusta 6a uspee da ti go hvane i 6a ti se smee 6te te zereje.. otkaji se nqma smisul da strada6!

NBA_+
    Guest
    pffff 13-14 sm.. osobeno ako sa i po golemi prustite na rakata.. s dva prusta 6a uspee da ti go hvane i 6a ti se smee 6te te zereje.. otkaji se nqma smisul da strada6!

Guest

Re: Паникьосвам се :(

Цитирай Първоначално написано от napken
    Ще се мре! сега ще ви разкажа защо съм стреснат.Имам си приятелка и си се целуваме и всичко е ок но когато тръгва надолу да пипа аз се паникиосвам, защото ми е 13-14 см и ме е страх че ще ме зареже и че ще ми се присмее като ме пипне там...може и да се лъжа, защото мн пъти ми е казвала, че държи на мен и това няма да и е чак такъв проблем.А най-якото е че понякога когато се паникиосам и ми спада.Много съм отчаян. Как да се отпусна?
    ami mn si prost 4esno ti kaam Ako te obi4a razmera za neq nqma zna4enie i ako te zareje e EBASI KYRWATA ama 4e si zle dai da ne prai6 sex togaa

Guest
    Много ти е малак бе-ами аз ко да кажа като съм на 17 години а имам 19 см. КУР?

Тайната се крие в спокойствието

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Какво разбирате под дебел пенис? някой може ли да ми каже в см.?
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Guest
    za6to si4ki re6iha 4e toi govori za penisa ? toi govori za krakata!!
    a na toq s 19 cm - malak ti e.skoro 6e izbie6 na kompleksi moito mom4e.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от empjori
    Какво разбирате под дебел пенис? някой може ли да ми каже в см.?
    Дебел пенис е да кажем,хмм-колкото шише от кока-кола/от стъклените малките/-поне аз като жена мисля че е нормално

Шише от кока кола тея малките не е никак тънко...даже мисля че е доста дебело...незнам за тебе ама тва си е достаА пък и нашият човек е на 14 някъде доколкот оразбраш така че неможе посмъртвно да му е толкова....аз съдя и по мене......с всяка година расте....но все още не е като бптилка ;Д

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Ами свали си гащите и й го покажи. Ако избяга с писъци - значи е имало основание да се притесняваш. Ако не избяга, тогава престани с глупостите и се успокой. После я питай например какво иска да правите. Късмет!

Guest
    ami q da vi pitam i az moqt priqtel e na 14 g i mi kaza 4e my e 17 normalno li e zashtoto kogato se gushkahme tai de natiskahme az go usetih i beshe dosta debel i golqm taka4e my povqrvah 4e e 17 a normalno li e

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно,не ти е малък.На приятелката ти ще и стигне.Спада ти,защото се притесняваш каква ще е реакцията на приятелката ти.Пък и те обича и колко ти е голям няма значение.

дишай човече!някои хора не им пука и пак са ок---просто наистина се отпусни,защото така притесняваш и мацката иначе всичко ще си дойде на място,когато наистина се отпуснеш

Pavel ludiq
    Guest
    Аз съм на 16, оная ми работа е 15(понякога става 16) дебел ми е обиколката е 19 см. тва нормално ли е?

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    emi kakvo pove4e iska6, ti si go kazva6..6tom ti znae6 4e dyrji na teb i nqma da te zareje neznam kakyv e problemyt tuk , bydi po uveren vseki i vsi4ko 6te doide s te4enieto na vremeto
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    най важно е да ти е корав ! и да е над 13 сантиметра....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си