.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: imen den

azito
    Guest

imen den

miii utre priqtelq mi ima imen den ........... smqtam da mu pisha sms dovechera kam 12:01 da mu chestitq am nz kvo da mu napisha... nqkvi idei............

aaa i utre shte se vidim.........kakvo da mu kupq???????? plsss pomo6t

Guest
    Е много си зле нямам думи.Щом сама неможеш да измислиш нищо.

azito
    Guest
    miiiiiii hodim samo ot 1 sedmica........kak da izmislqqq

Мега фен
    Не е нужно да му подаряваш нещо.

azito
    Guest
    znam ama toi za edna sedmica mi e napravil mn podaraci.......... i nzzzzzzzzzz prosto adski se 4udq...............a pak i zna m4e na imenni dni ne se podarqva ama na.......... plssss mneniq pls pls pls

Повече от фен
    mi ei tva 4.I.D jelaq ti milo mn zdrave 6tastie lubov...............znam li
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    Добре де подари му нещо малко ако трябва запалка , или нещо с което да си играе за предпочитане готин ключодържател щом не го познаваш толкова добре нещо банално е подходящо.

а в смс пиши честито ала бала и успех с жените малко незаинтригованост към него да вкараш уш.

Град
    plovdiv we mainaa :P
    bee azito ti nqma6 li svoi idei ?ddz kvo ..pi6i mu ne6to ot sarce, ne6to koeto ti iska6 a ne prosto za ideqta 4e trqq da mu pi6e6 zadaljitelno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RaDiTy
    bee azito ti nqma6 li svoi idei ?ddz kvo ..pi6i mu ne6to ot sarce, ne6to koeto ti iska6 a ne prosto za ideqta 4e trqq da mu pi6e6 zadaljitelno
    Ахахха тя пита защото спонтанните неща идват с някакви чувства а като се чувстваш задължен да направиш нещо винаги е трудно съдя по себе си.

azito
    Guest
    mmm ei vij zapalkata e dobra ideq........ ama toi po4na da otkazva cigarite zaradi mene uffff naprao nz
    az sys SMS shte se opravq ama.........

azito
    Guest
    pls pomo6t

ami ima mnogo gotini syvenir4eta sus veseli nadpisi za imen den.poobikoli i 6te nameri6 v nqkoi syveniren magazin ne6to interesno

Guest
    mhm... vij moje i za suvenir da pomislq mersi na vs koito si dadoha truda =D> ako imate oshte idei davite pliiizzzzzzzz \/ \/

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Знаеш ли....мисля че тук е излишен подаръка...мисля че по хубаво от това да си с него на празника му няма....мисля че най хубавия подарък е ти...да си с него да споделите прекрасен момент...да му покажеш че го обичаш......

azito
    Guest
    @ziky mislish li naistina?
    ei mom4eta kajete vse pak kakvo sa vi podarqvali i kakvo vi e haresvalo plssss
    thanks

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от azito
    @ziky mislish li naistina?
    ei mom4eta kajete vse pak kakvo sa vi podarqvali i kakvo vi e haresvalo plssss
    thanks
    Ми на мене се такива са ми подаръците...мисля че няма да има проблем ако пробваш....а това че не опитваш говориза теб че си матерялен човек и мислиш без да мислиш смисал че ако не е подарък неможе като чели ше се изложиш....

azito
    Guest
    mi ne sym mn materialen 4ovek ama ne obi4am da polu4avam bez da davam!taka sa me vyzpitavali. @ziky shte probvam !!!! mersi!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    mi ne sym mn materialen 4ovek ama ne obi4am da polu4avam bez da davam!taka sa me vyzpitavali. @ziky shte probvam !!!! mersi!!!
    няма защо но принципно ако държиш да му дадеш подарък моя съвет е да не е дезодорамнт или нещо такова...след време ше свърши и кво ???Шанса да си спомня за тебе е _|_
    а пък и мисля че той сам ше се досети и ако наиситна те обича ше се сети че ти си подаръка му но само това е ггледна точка или чертичка или както и да е въпроса е че е мое гледище

azito
    Guest
    mi nie zashtoto jiveem na okolo 15 km edin ot dr i sega mi kazva po skype :
    -"nali nqma da me zabravish utre...."

tva kakvo shte re4e?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    mi nie zashtoto jiveem na okolo 15 km edin ot dr i sega mi kazva po skype :
    -"nali nqma da me zabravish utre...."

tva kakvo shte re4e?
    Демек нали ше дойдеш???

Превод от момчешки на момичешки ziky™

Guest
    hey thanks ziky opasen si

ammm s ne6to moga lida go iznenadam?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hey thanks ziky opasen si

ammm s ne6to moga lida go iznenadam?
    Ми кажи му че няма да идеш некви такива и му се явни на вратата...аз ако съм направо те грабвам и на седмото небе

Град
    Plovdiv
    podari mu 6apka si4ki mom4eta nosat,nqma kak da ne mu xaresa.nadqfam se 4e za 1 sedmica si zabelqzala kfi cfetofe xaresfa a y..a za sms pi6i ne6to neprinudeno no da pokazfa 4e go ocenqfa6
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Guest
    mmm sys shapka ne sym go vijdala

azito
    Guest
    heyyy zabravih da blagodarq na ziky
    lele strashen si nz kak da ti se otblagodarq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си