- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ужасно чупливи нокти
Хора,проблема е следния-ноктите ми са добре,докато растът,обаче стигнат ли определена дължина почват да се белят,да се чупят и нз какво да ги правя,взех си подхранващ някаф разтвор с кактус от Ейвън,ама няма ефект,преди не беше така...имате ли идея на какво може да се дължи?Давайте и съветчета![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
lipsa na vitamini
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
i s moite nokti e takaa mn e gadno![]()
![]()
i mi bqxa kazali da si turkam noktite s 4esan 4e da sa po zdravi... amaa tfa nqa go napraa NIKOGA !!
![]()
Ахаха айде бе и кво ще ти стане?! Лигла...Първоначално написано от b3b3_j0
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
И какъв би трябвало да е ефекта от чесъна![]()
По темата-ТЪР-САЧ-КА!!!
Mи и моите са така... докато всичките ми съученички имат маникюр, аз съм с обикновени нокти и хич не ми пукаА иначе - липсата на витамини е едното, другото е може би от много лакове, лакочистители и разни такива неща...
Слагай йод... може да са жълти за ден - два... ама има ефект. А за чесъна - не съм пробвала... Трябва като се наканя пак да пускам маникюр да пробвам
Успех \
/
еlsy![]()
1. Ароматът се натаява и едва ли би било приятно хората около теб да го усещат.Първоначално написано от mrysnika
2. Ако те засърби окото и се пипнеш с чесновите пръсти... не ти завиждам![]()
Мен лично тези 2 неща биха ме отказали от чесъна.
Otidi na kozmetik toi moje da ti preporu4a ne6to po-efikasno![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Pii neshto ot sorta na Kalmacin ili neshto s F beshe .. Anelia deto go reklamirashe.. I qj plodove i zelenchuci poveche..
Купи си заздравителя на перфект 5 в 1 или 3 в 1,има ужасно добър ефект,можеш да ми видиш в мненията,аз пиша в темата за ноктопластика и декорацийки,има снимки на ноктите ми,откакто го използвам не ми се чупят ноктите![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Заздравителите на Perfect действително са доста добри. Иначе пий много вода и... Калмацин не съм пробвала, но има едни дражета Мерц, от които аз лично съм супер доволна.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Е второто не е проблем.Нали ще се мажат ноктите,не възглавничките(така ли се казва?)на пръстите.Пък и без това очите сърбят мн рядко.Но дори и това да се случи,няма начин да забравиш,че ноктите са намазани с чесън,миризмата едва ли ще го позволиПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
А аромата ако изчезва с топла вода и сапун-ми супер...Проблема ще е само докато чесъна седи по ноктите.Но не и за мен,може да мирише колкото си гадно иска,ако ми оправи ноките няма да ми пречи.А родителите ми да се оправят,не ги питам хубаво ли им миришеА и щипките на простора имат много приложения
![]()
Ако някой си е слагал чесън по кожата,да каже за колко време миризмата изчезва и появява ли се пак,ако се изпотиш,плиис!
Чесънът е силен оксидант,има много полезви св-ва,помага и при косопад...Не се съмнявам от действието му върху ноктите ,а от трайността на миризмата...
Regon Perfect с формалдехид- нанася се веднъж седмично в продължение на месец.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
изстискай един лимон и си дръж ръцете в сока за около 10-15 мин ... можеш да го правиш по колкото пъти искаш т.е няма определем период за правене на процедурата ... но определено има ефект![]()
Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.
^даааа, страшен ефект...а ако евентуално имаш раничка някъде около ноктите е най-яко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ами както казаха е липса на витамини и аз го имах тоя проблем казаха ми да си взема бирена мая и ми помогна ефект имаше още първия месец
също така можеш да си правиш и процедури вкъщи например затопляш малко олио потапяш си никтите и стоиш няколко минути така или пък ди мажи с бадемово масло - помага .можеш да си вземеш и един крем на орифлейм за ръце и нокти и той помага