- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zadna pra6ka
Nqkoi moje li da mi obqsni kakvo to4no ozna4ava da go pravi6 na zadna pra6ka? I neobhodimo li e da izpolzvame prezervativi? Blagodarq predvaritelno? Sorry ako temata vi se stori glupava.
Естествено, че е необходимо да използвате презервативи. Виждал/а ли си как го правят животните? Това е задна прашка или кучешката.
да ... ми то пак сио проникваш във вагината.....![]()
to zadna moje i da e u dupeto ma...poprincip si e puteto
Ако не си гледал на живо, то поне по телевизията си видял, как мъжкото животно се качва върху женската (при бозайниците). Ей това е задна. А презервативи...не коментирам...
При всяка поза сексът може да е анален.
Задната прашка е много готина, изкарва животински инстинкти у практикуващите я....
П.С. Това че е задна не значи че е "Анална" прашка.
За да получиш - първо трябва да дадеш!
pri nqkoi oba4e boliПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ta tq e na 4 kraka i ti si otzad i se se6ta6 po natatuk ko da prai6...ma iz4akai o6te nqkolko godinki 6ot ako ne znae6 kakvo e zadna sig si ili na 6 godinki ili si qko tap![]()
XAXAXXA-ako ne iska6 da izpolzva6 prezervativi-edna guma vutre6na vzemi-ot kolelo ili motor
aide i uspeh
eeeeeeeee hahah te ti obqsniha kakvo evinagi s prezervativ
Love you Kris !!!
А ако няма вътрешна гума може и с един плик от сол само 4е 6те го обърнеш обратно.![]()
Уффф много се дразня като чуя че задната прашка се правила в ануса!!!!!![]()
![]()
Познавам един твърдоглав овен дето не разбира а пък говори глупости... Пак повтарям за недочулите ЗАДНАТА ПРАШКА СЕ ПРАВИ КАКТО ГО ПРАВЯТ ЖИВОТНИТЕ. В ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ПРИРОДАТА!! ЯСНО??
![]()
![]()
![]()
Ti da ne si go pravila s jivotnoПървоначално написано от Йорданка
![]()
![]()
![]()
ХахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
2т. забрана за ползване на профил
това е една от най-готините пози. Мъжа се кефи да вижса цялото тяло на жената и един вид да е над нея на подзсъзнателно ниво, а жената го получава навътре. На мен ми харесва и отпред и отзад да го правя така.
абе да не бъркате леееекичко така малко с "кучешката"? Обикновено под "задна прашка" се разбира "анален секс", а това как става при всяка поза май само много девствен човек може да го изтърси.
Ти малоумен ли си немога да разбера?Първоначално написано от tech_noir
![]()
Ebe6 i si trae6
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]