.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Guest

Гаджето ми е изнасилено!!!

Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????

Guest
    Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine

Ами при това положение-поне на този етап не търси близост с нея.В смисъл особено сексуална.Просто и бъди приятел,подкрепяй я.Ако изпитваш чувства към нея става въпрос.Не я изоставяй.Направи всичко възможно да я разведряваш,за да не мисли за това което и се е случило.Наистина много съжалявам за нея.
    Покажи и че може да разчита на теб и да знаеш че в началото предполагам много ще се дърпа и няма да иска да те вижда.Но говори с нея и и обясни че не искаш да я загубиш и я подкрепяш.Успокой я и и кажи че искаш всичко да си е по старо му.Мисля че това ще е важно за нея.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Повече от фен
    Emi predpolagam,4e go sega si q ostavil na mira za nqkolko dni,taka 4e po-dobre po4ni da i se obajda6,ina4e kazano bavno da i vduhva6 doverie Tova e moq savet-drugo ne znam kakvo moje6 da napravi6

Guest
    Не знам какво точно да те посъветвам, случилото се е ужасно...Аз съм момиче и това е нещото, от което ме е страх най - много. Травмата за нея е жестока. Ти трябва да си до нея, кокото и тя да се дърпа. Ясно е, че дълго време няма да те допуска до себе си, но ти не можеш да я оставиш сама в този момент. Докажи и, че не всички сте боклуци, които посягат на жена по този гнусен начин. Просто и помогни и не се отделяй от нея. Момичето има нужда от това да види, че някой я обича и се грижи за нея.
    П.С. Наистина много съжалявам за случилото се, дано го превъзмогнете. От сърце ви желая всичко най - хубаво!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Awe brato otivai pri priqtelkata si ,kak taka 6te q ostavq6 kato q haresva6,pogovori s neq i 6te i mine
    Да...то така минава според теб,а?Тва е психологическа травма за цял живот.Малко са жените които могат да го превъзмогнат и да живеят с факта че са били изнасилени.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Да...то така минава според теб,а?Тва е психологическа травма за цял живот.Малко са жените които могат да го превъзмогнат и да живеят с факта че са били изнасилени.
    Именно...това не е като да ти се счупи нокът...

20/m/ sf 6to ne mlykne6 kato ne ti haresva temata ne komentirai
    sega po temata: tva e mn kofti situaciq no az sym napylno syglasen 4e trqbva da otide6 pri neq, za6toto ti si 4oveka ot koito tq mn o4akva podkrepa ni6to ne 4e ti go e pokazala, pokaji i 4e moje da ti vqrva, pokaji i razlikata mejdu teb i tozi koito go e napravil. v momenta tq ima nujda ot priqtel i to istinski na koito moje da raz4ita, ako si obeden 4e moje6 da si takyv napravi go, ako li ne ne q zaka4ai i ne q razo4arovai.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    С извинение ще умра от смях ,но тъй де все ми е тая кво ще я правиш както и на другите предполагам.
    =D>

моето мнение: чукал я кат полудял и тя са е кефела 100% просто сега неможе да та погледне и е минала с номера "изнасилване".... ти тъп ли си? я помисли баща й и майка й да знаят че е изнасилена дали няма да го осъдят тва лапе и да оставят техните без пари а?

Guest
    Нещастници, ами ако наистина е била? Много ви е лесно на вас...защото не може да ви се случи ( е може, де ) Трябва да си голям боклук, за да говориш така. Ти нямаш ли сестра, гадже, момиче на което да държиш? Ами ако на нея и се случи същото така ли ще разсъждаваш бе, лайно такова?

Нещастници, ами ако наистина е била? Много ви е лесно на вас...защото не може да ви се случи ( е може, де ) Трябва да си голям боклук, за да говориш така. Ти нямаш ли сестра, гадже, момиче на което да държиш? Ами ако на нея и се случи същото така ли ще разсъждаваш бе, лайно такова?
    =D> =D> =D>

моето мнение: чукал я кат полудял и тя са е кефела 100% просто сега неможе да та погледне и е минала с номера "изнасилване".... ти тъп ли си? я помисли баща й и майка й да знаят че е изнасилена дали няма да го осъдят тва лапе и да оставят техните без пари а?

LELELEEEEEE ti si bil mnoo burz v zakliu4eniqta we?! 4oveka idva tuka s problem, ne znae kak da podhodi iska seriozen savet, a tapaci kat tebe se smeqt na ne6tstieto na drugite.. Eba ti galo6a! Nqam dumi prosto... Horata v dne6no vreme sa tolkova slepi za problemite na drugite...
    Мене ме нема в целата схема..

Guest
    sly6ai sega, momi4eto ima nyjda da pogovori za tova, koeto i se e sly4ilo. no vsi4ki i govorqt, "ama kak taka te iznasili? ti ne se li za6titi?" i tova edin vid q obvinqva, pone taka go 4yvstva. tq ima nyjda da 4ye "TI NE SI VINOVNA ZA NI6TO!" ili ne6to ot roda na " ne si go predizvikala; vinata ne e y teb!" v na4aloto 6te i e mnogo trydno, no ti trqbva da nastoqva6 da pogovorite. otidi y tqh, bez predyprejdenie- nqma da te vurnat, a i da se opitat ti nastoqvai dokato ne vleze6 vutre i ne razgovarq6 s neq! i ne zapo4vai s vuprosa "kak si?" za6toto 6te ti kaje 4e e dobre, a vsu6tnost otvutre 6te kre6ti ot muka i obida. i ne si misli 4e 6te mine samo s 1 edin razgovor... izpitala sum ga na gurba si i znam kak se 4yvstva sega... dai mi nqkakvi tvoi koordinati, e-mail naprimer za da moga po-dobre da ti obqsnq kakvo moje6 da napravi6 i suotvetno ako iska6 da me popita6 ne6to po vuprosa, no povqrvai mi roditelite i ne mogat da i pomognat, a ti moje6 nai-malkoto za6toto sled kato si neino gadje ti si imal nqkakuv po- intimen kontakt s neq, koeto zna4i 4e tq te e dopysnala do sebe si, a sega 6te i bude po-lesno da spodeli s teb i ako ne drygo to pone malko da i olekne...

Ami v tozi moment tq se nujdae ot podkrepa i razbirane!Normalno e da e stresirana,zashtoto e prejivqla neshto naistina potresavashto! Trqbva da si mn turpeliv i da q obgrajdash s lybov , za da moje edin den da prejivee sluchiloto se !
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Mnogo syjalqvam za priqtelkata ti... i az podkrepqm mnenieto na drugite... trqbva da si do neq... no ne izbyrzvai... dano da zabravi..... [-o<

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: Гаджето ми е изнасилено!!!

Значи от две седмици не съм виждал гаджето.Като се обадех у тях,техните ми казваха,че била болна,не можела да мърда от леглото и т.н.Веднъж съвсем случайно я видях с майка и отидох при нея,опитах се да я целуна,ама тя се дръпна и едва не се разплака.Беше супер уплашена и най-накрая разбрах защо-един приятел ми каза,че чул от нейна приятелка,че е била изнасилена!!!!!!А аз тоя го познавам и като разбрах отидох и му смазах физиономията,но проблема е,че нз кво да прая с нея.Да я търся ли,да я оставя ли,защото не искала да чуе за мъже....и въобще какво да прая?????
    v nikoi sluchai ne q ostavqi,tva bi bila spored men nai golqmata ti greshka!!!po princip sled iznasilvane momichetata(i syotvetno jenite)se chuvstvat nqkak si omyrseni i izpolzvani,te ne mislqt,che priqtelite ili myjete im biha gi prieli otnovo,zatva i ne se vryshtat pri tqh,te priemat iznasilvaneto kato cherno petno,koeto im e lepnato dojivot i otkazvat da namerqt sili da se izlekuvat ot psihicheskata travma,koqto im e bila nanesena pri sexualniq tormoz....taka che tuka idva i tvoqta rolq,da ubedish priqtelkata si,che sluchiloto se ne promenq chuvstvata ti kym neq,che shte namerish dostatychno sili i tyrpenie da i pomognesh i da q izchakash da izlekuva travmata si i nqma da q pritiskash i dori i po nai malyk nachin,riskuvaiki da i napomnish za povedenieto na oniq neshtasnik...ako obichash naistina momicheto shte vlojish vsichkata si sila,tyrpenie i energiq da i pomognesh da go prejivee i da osyznae,che tva ne qpravi chovek vtora ryka,che jivota prodyljava i vypreki tva i che tq trqbva da nameri sili da prodylji da se bori,nadqvam se da uspeesh da se spravish,opredeleno i za teb i za neq nqma da e hich lesno,uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

afsdgsd
    Guest
    mnogo sujalqvam za priqtelkata ti, tova,koeto i se e slu4ilo e ujasno suglasna sum s mnenieto na drugite-no vnimavai v mometna tq e svruj 4uvstvitelna, druj q za ruka, no ne q celuvai(pone na tozi etap) budi po-skoro priqtel,kaji i da ne se zatvarq v sebe si i prosto budi tam, dori bez da govorite.
    Drugoto koeto iskah da ti kaja e KOI E TOQ deto q e iznasilil? obadi se v policiqta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

С извинение ще умра от смях ,но тъй де все ми е тая кво ще я правиш както и на другите предполагам.
    Смятам за необходимо подлежащият на санкции 20/m/sf или нешо подобно да земе да попрочете (задълбочено) правилата на форума, в които ако не се лъжа пише нешо от сорта на постове без съвети накърняващи достойнството или с нищо не помагащи на човека пуснал темата ще бъдат изтрити! Ае моля ти се да не се правиш на оригианлен, явно не е тука мегдана дет ще го праиш!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    we q se gramni we !! ako ti si momi4e i te iznasilqt 6e ti e kef nali???
    ma nito na nego nito na neq im e kef taka 4e ne davai tapi saveti.....
    moq savet e kato na drugite-pogovori s neq,draj se kato priqtel no v nikakav slu4ai za sega nedei da iska6 sex..tq e upla6ena i travmirana opitai se da i pomogne6...

ami mislq 4e trq da otidesh pri priqteklata si zashto trq da q ostavish v takuv truden moment trq da si s neq
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest
    виж сега сажелявам за приятелката ти дано се справите с проблема ама едно не ми стана ясно подяволите... как така половината град знае че е изнасилена и оня си е на свобода бил си го спукал от бои.. добре бе така трябва ама как така сички знаят за изнасилвача и тои си е на свобода..

Абе при положение,4е се знае кой я е изнасилил той 6то не е в затвора?!

Мега фен Аватара на koalka
    Засега я остави да се успокои малко.Изчакай.След известно време я потърси и и кажи,че си до нея и няма да изоставиш.Ти най-много можеш да и помогнеш в тази ситуация.Този изверг не е трябвало да се размине само с бой!

майко...кой е тоя келеш бе...ще гу убия бе...и ще го закарам в циганската махала да го ебат 20 циганина един след друг.

ИДИ ПРИ МОМИЧЕТО

Цитирай Първоначално написано от KaMiKaDzE
    Абе при положение,4е се знае кой я е изнасилил той 6то не е в затвора?!
    и аз това се чуда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си