- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini go napravihte
sori ako temata se povtarq no ne namerih takava
na kolko godini za parvi pat pravihte seks.s liubimiq 4ovek li be6e haresa li vi
Znachi bqh pochti на 17 . Napravih go s choveka, s koito sum v momenta. Kakto vsqko momiche i az bqh dosta napregnata purviq put, no toi mi pomogna da preodoleq straha si. Beshe neveroqtno i mnogo romantichno.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
na 13
аз бях на 12-знам че звучи рано,но наистина се чувствах готова,приятеля ми беше на 15.всичко си мина както трябва-е,в началото бях уплашена,но след като се възбудих..след като ми хареса-от тогава няма спиранекой когато си реши..
на 14![]()
OMFG !!!Първоначално написано от Анонимко
ko se 4udi6 we ko kat e pravila na 12????A?Първоначално написано от Анонимко
q duhaite ko kat sa malki ne zna4i 4e ne sa razviti da praat sex..a za psihikata...HORATA EVOLIUIRAT!!!!!![]()
Съгласен съм!Първоначално написано от Анонимко
![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
14
i kvo?ae stiga poznavam mn momi4eta koito sa go pravili na 12 i sa si savsem normalni ae begai legaiПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
мии 14 и половина,бях почти на 15...мисля,че беше добре като за първи път все пак![]()
f@nt@zi@
!! 14 !!\
/ \
/ \
/
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
На 15 и 8-9 месеца![]()
15 i 6 meseca
az takmo bqh navar6ila 16...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
На скоро-15,но го направих с любовта на живота си!!!!!
Къв секс кви 5 лева бе ,паля4о!То си е за вас де."вас" щото ти не си на пове4е от 12 години.ko se 4udi6 we ko kat e pravila na 12????A?
q duhaite ko kat sa malki ne zna4i 4e ne sa razviti da praat sex..a za psihikata...HORATA EVOLIUIRAT!!!!!
Hа 17
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Ми не съм ощене съм се Флюбвал, а нещо не ми дава да си легна с просто поредното готиното маце на купона... на 18 съм
Ми да - те маймуните и на годинка се ебат. Трябва да ги настигнем скоро!Първоначално написано от empjori
bitchПървоначално написано от Анонимко
някога бях чела един пост тука и много ми харесаПървоначално написано от Анонимко
" След няколко години ще почнат да се раждат с пи6ки в устата"
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free