- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nai-gadniq na4in
hora moje i da e imalo takava tema ve4e nz!
kakav e nai-gadniq na4in po koito sa Vi zarqzali!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Po GSM-a s SMS.-"Ne me tarsi pove4e.ne te obi4am ve4e.4ao uspeh!"
ne e li otvratitelno gadnoooo????
ami do sq ne sa me zarqzvali
Смс-ът е много културно зарязване в сравнение с едно мое.
po skype![]()
Ami na men 1 mom4e mi kaza(v o4ite) "X te haresva.,..po-dobre trugni s nego!!!"Be6e mn tupo...za6toto tova biv6e gadje prostop revniva6e ot X i az purvona4alno vuob6te ne zacepih!!!
Казаха ми че смисал каза ми че и е под достойнсвото да излиза с мене и да ме целува....от това се почуствах боклук и още повече под нейното ниво
по телефона!беше кретена му с кретен в австрия и си беше открил неква там и ме заряза по телефона!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
не го е срам!Тва е най-долното нещо!Да те зарежат чрез трето лице което не се бърка във връзката ви!Леле, сигурно ти е било гадно!Първоначално написано от Angel_Girl
Досега никога не момче не ме е късало.Или аз съм била тази която е прекратявала връзката,или по взаимно съгласие.Дано й не ми се случи защото си представям какво е чувството,особено ако обичаш този човек![]()
А не би трябвало да се чувстваш така. Никоя жена не може да е над твоето ниво , както и никоя жена не може да е под нивото ти . Много ги обичам такива високомерни ....(ще спестя грозните думи) . Постъпвали са по подобен начин с мен и след няколко месеца въпросната фръцла ми се молеше да се върна при нея и да си оправим отношенията . (Аз се правих че не я виждах и че не съществува изобщо. Когато я видех с общи приятели отивах да ги поздравя и "не я виждах" че е с тях . Това е най-доброто оръжие срещу самовлюбени госпожици)Първоначално написано от ziky
а така и същото време се изяжда от яддддПървоначално написано от Анонимко
![]()
или па да се забиеш с тая дето тя ходи с нея постоянно е такоа и само да те гледа как се целуваш с нея ааааааууууу е тва е нереалното мъчение....
![]()
![]()
Обаче аз не съм такъв....ко да направя шанса е такъв,.....![]()
Сигурно го е боляла оная работа....гледала му е към обувките отишъл е на доктор и той му е казал да си сложи обувките на шкафа от горе....Първоначално написано от sladkata_hilary
![]()
mi vednuj bqh na disko v double vision i se bqhme ogovorili nali si4ko daje su6tiq den se 4yhme i si4ko be6e nared i kato otidoh toi be6e s nqkva dr a moje6e pone da mi kaje 4e ne iska da e s mene....vidq me 4e go gledam i se napravi 4e ne me poznava......sled kato vidqh kav bokluk e hi4 ne mi pyka6e i do tozi moment ne mi pyka ve4e za nego......spored mene e qko tupo tva da go napravi6 ili da skusa6 nqkoi po tela s sms i razni takiva
ами той просто престана да ме търси (беше от друг град), а в последствие научих от странични хора, че говори зад гърба ми какво ли не
mi ediniq den me gu6ka6e a na drugiq den zamina za germaniq i ne mi se obajda sq kato me vidi po ulicite...![]()
![]()
![]()
много е гадно така!хем ти мрънкат че не могат да те видят, хем те подминават като малка гара без да ти се обадят!Ебаси хората, ебаси чудотоПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
Mi pri mene ne sa me zarqzvali no vednuj bqx super flubena samo s negy izpitfax neshty takofa beshe neferoqtno...prekaleno xubafo za da e istinata...i to4no ve4erta spaxme zaedno beshe prosto prikrasno...na sledfashtiq den otidox do daskaloto mu i go gledam dokato se celufashe s edna kurva...toi posle mi zvunq pratishe mi sms-i...a az prafex vse opiti za samoubiistfo![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
mislq 4e 6te vi biq!
skasaha me na 14 02(sv.valentin)SLED GODINA I NE6TO VRAZKA
kato mi kaza 4e ne 4uvstval tova koeto trqbvalo i qvno ve4e ne me obi4al,na vsi4koto ot gore mnogo se ma4el da si vazvarne zagubenite 4uvstva,no ne mojal
:}
i brutalno me porqza
posle na vseki kupon se zabiva6e bukvalno pred o4ite mi s razli4ni
e sega nqm ad akomentiram 4e osazna 4e se e lagal i 4e e bilo gre6ka i sega otnovo sme zaedno
no.........
tova si e gotina data za saksvane!
![]()
Аз имам подобен случай...скъсахме на 3 януари а аз на трети май имам РД...how funny =D>Първоначално написано от angelski_o4i
Абе аз не съм тийн,но темата е много добра.Моята история може да ви послужи за урок и да ви обнадежди,че реванш винаги има.Беше преди 8 години някъде.Бях лудо влюбен в тази проклета кучка.Отряза ме пред приятелите ми,унизи ме доста..."никога не съм те обичала"....отговорих й - "просто си една кучка",тя - "дори пи***а ти не става"....КУЧКА МРЪСНА,това беше долна лъжа,но нарочно го изтърси пред аверите ми.Доста базици отнесах де и от тогава се зареках да нямам дълбоки връзки и такива по-дълги от 3-4 месеца.Но сега се кефя много,тая е една от най-изпадналите ку*ви,а преди беше най-яката мацка и цялата тайфа бяхме влюбени в нея.Сега и пари да ни дават никой не би тръгнал с нея,аз дори не я поздравявам като я видя кучката мръсна,ако ме свърже някой с тая изпадналата ще трябва да се самоубивам
![]()
.Нещата се променят да знаете,ето - преди 5 години тая беше кралицата,сега я бройкат само цигани и чички които карат камиони и таксита
.Знам,че е станала вече "платена",евтино пускала....чудя се дали да не й го натреса някой път,но като на уличница каквато е,ама ако някой от по-новите ми приятели и колеги разбере,че съм имал нещо общо с такъв боклук ще стана за резил
![]()
абе тва не е ли някоя курва да те напсува...звъня ми и ми вдига някаква курва дете 3 години по малка от мене и ми вика "няма са занимаваш с гаджето ми,ся емой...каза,че си мн дарвена в леглото и мн куха и грозна"...о да аз освен целувки и гушкане с това момче нямаше...ама си беше гадно...не,че го обичах ама се превързах към това момче,след година той почна да ми се моли да се съберем...По принцип са ме зарязвали три пъти...другият път вече беше с смс и мн трудно го изживях,защото обичах истински това момче...смс гласеше "Ами Роси най-добре да се разделим не сме един за друг много почнахме да се караме така ще е най-добре"...а декември месец ме заряза едно момче,за месец ходене постоянно казваше колко ме обича,бях му първата(как можах да го направя...) докато не ми изневери на екскурзията си,криеше,но аз разбрах по-гадният начин от друг...Спряхме да излизаме и точно на на 24 срещу Коледа,тогава правихме и един месец той ме заряза,каза,че не можел да ме обикне...абе не ми пукаше особенно щот аз щях да го зарязвам ам атой ме изпревари![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии