.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Тема: nai-gadniq na4in

s belejka. . . . . . . . .

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Досега никога не момче не ме е късало.Или аз съм била тази която е прекратявала връзката,или по взаимно съгласие.Дано й не ми се случи защото си представям какво е чувството,особено ако обичаш този човек
    и при мен е така знам, че е гадно от моя страна.. все да ги зарязвам след най-много седмица - две.. но.. какво съм виновна, че никой освен този, с когото не можех да бъда, не беше в състояние да ме накара да обичам..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: nai-gadniq na4in

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    hora moje i da e imalo takava tema ve4e nz!
    kakav e nai-gadniq na4in po koito sa Vi zarqzali!
    Ami ima6e ednin deto me skusa taka :
    4ople6e si semki oblegnal si se i izdava zvuk "hraz hraz"
    togava mu zabih 6amara i si trugnah
    Tequiero Son!!!

Голям фен
    Град
    дианабад
    За мен раздялите от всякакъв тип са неприятно нещо, тъжно. Най-гадният начин още не съм го изпитала, защото си казвам, че може и да е по-лошо. Все пак винаги ми е малко или много некомфортно (ако мога да използвам тази дума)

Повече от фен
    Зарязвали са ме един път и тази раздяла я изживях много,много тежко.
    Беше с първата ми любов.Не ме търсеше 10 дни след което олучих SMS "krai krai krai krai krai vsi4ko svurshi ve4e hodq s druga.Ovca." Беше наистина много гадно.Вече от отдавна ми мина и с това момче след раздялата много се мразихме,но нещата се развиха така,че сега сме приятели

Супер фен
    Град
    София
    Най-гадният начин беше зарязване без да каже и дума....нали сме хора,толкова ли не могат да говорят...след него още един направи така и аз вече почнах да полудявам...мразя така,поне да имат смелостта да си кажат бе мама им....

еми..."сори ма с най-добрата ти приятелка на зеленото..." ебааааси...
    или пък "писна ми от курвенските ти истории..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    mi ediniq den me gu6ka6e a na drugiq den zamina za germaniq i ne mi se obajda sq kato me vidi po ulicite...
    много е гадно така!хем ти мрънкат че не могат да те видят, хем те подминават като малка гара без да ти се обадят!Ебаси хората, ебаси чудото
    nqkoi maje sa samo za ubivane.....

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    точно на Нова година...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Най-гадният начин беше зарязване без да каже и дума....нали сме хора,толкова ли не могат да говорят...след него още един направи така и аз вече почнах да полудявам...мразя така,поне да имат смелостта да си кажат бе мама им....
    ахахаха и при мене тфа беше най-гадното... скарахме се мега яко и след тфа съобщава на най-добрата ми приятелка, че сме скъсали... ама самата аз не бях осведомена. мале, толко гадно ми беше тогава... ма ся като се сетя и ми е мега смешно
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Повече от фен
    az pusnah tazi tema,no nqma kakvo da napi6a,za6toto nikoga do sega ne sam imala gaje i zatova nito az sam kusala nito nqkoi men ;(
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

men samo edin put me zarqzaha..toest az skusah s neq no bqh dosta otblusnat koeto si e dosatu4no za da se kaje "zarqzan" .. Momi4eto ne6u be6e isperkalo totalno 0_o tvurde6e 4e me obi4a ama bilo po dobre za men da ne sam s neq 0_o taka i ne svana kolko q obi4ah togava no.. kvo da prai6 qvno e psihqsala kato trugna s men
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    men samo edin put me zarqzaha..toest az skusah s neq no bqh dosta otblusnat koeto si e dosatu4no za da se kaje "zarqzan" .. Momi4eto ne6u be6e isperkalo totalno 0_o tvurde6e 4e me obi4a ama bilo po dobre za men da ne sam s neq 0_o taka i ne svana kolko q obi4ah togava no.. kvo da prai6 qvno e psihqsala kato trugna s men
    Точно така батка...бъди готин...бъди себе си и не се занимавай с глупости ако се чустваш готин значи си такъв ти си от мойта гилдия

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Men me izvede na kafe

Men me izvede na kafe, i se obarna i mi kaza abe az mn darja na tebe,mnogo te haresvam i mnogo te obicham.Strahoten chovek si ama ne moa se vliubq v tebe.Ot teq dumi ne mi stana gadno a SME6NO!Po4ti 3 meseca i polovina mi kazva obicham te i posle ne moa se vlubq.Ochakvashe da se razplacha i az se razplakah ama s razlikata 4e plakah ot smqh!

Guest
    heh mi sutrinta mi prati sms kolko mnoo me obicha nemogla bez men az na obqd se vidiahme samo mi se darpas6e kato q popitah za6to kaza 4e ne bila v nastroenie a ve4erta mi kaza 4e nemoje da e s men za6toto se vra6ta pri biv6iq si i go obi4a nego

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от R0lfc0pter
    s belejka. . . . . . . . .
    Това е не само гадно,но и суууупер тъпо!!!

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от ReconnEcT
    Точно така батка...бъди готин...бъди себе си и не се занимавай с глупости ако се чустваш готин значи си такъв ти си от мойта гилдия
    мн ясно брато няа да се даваме да ни ма4кат ! ;п
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    za men vseki edin na4in e gaden. no kogato vidq 4e 4oveka do men e bezrazli4en tova ubiva...
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    bqhme na kafe s priqteli i bqhme se skarali,izvede me otvyn da pogovorim i az re6ih 4e 6te se izvini ama toi mi kaza 4e imame nujda ot po4ivka i 4e imal "li4ni problemi" koeto nikak ne e vqrno i kogato vlqzohme vs znaeha i be6e mn unizitelno

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    точно на Нова година...
    И мога часа да кажа даже щото бях там.....1 и 15

a mii.. ne sa me zarqzvali i se nadqvam i da ne go pravqt
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Na men mi kaza 4e ne mojem da badem pove4e zaedno, "ne moga da ti kaja za6to ne me izma4vai pove4e, no nqma drugo momi4e" a sled nqkolko dena go bqha videli s druga i ot togava e s neq napravo mi razbi sarceto
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Еми мен не са ме зарязвали...само са ме отрязвали веднъж не беше много гадно, но аз много го обичах и много ме заболя...той просто ми каза че няма чувства към мен и тва беше...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Смс-ът е много културно зарязване в сравнение с едно мое.
    ...което е?

беше заради Х и ми каза в очите че няма чувства към мен но не е заради Х иска да скъсаме че тя няма нищо общо а сега и се натиска като първия глупак но тя не го иска...накрая го разбрах че си е такъв и няма да се откаже и да вземе да си хване сеиозна приятелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си