- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nai-gadniq na4in
s belejka. . . . . . . . .
и при мен е такаПървоначално написано от LP_girl_14
знам, че е гадно от моя страна.. все да ги зарязвам след най-много седмица - две.. но.. какво съм виновна, че никой освен този, с когото не можех да бъда, не беше в състояние да ме накара да обичам..
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ami ima6e ednin deto me skusa taka :Първоначално написано от lost_girl
4ople6e si semki oblegnal si se i izdava zvuk "hraz hraz"
togava mu zabih 6amara i si trugnah![]()
Tequiero Son!!!
За мен раздялите от всякакъв тип са неприятно нещо, тъжно. Най-гадният начин още не съм го изпитала, защото си казвам, че може и да е по-лошо. Все пак винаги ми е малко или много некомфортно (ако мога да използвам тази дума)
Зарязвали са ме един път и тази раздяла я изживях много,много тежко.
Беше с първата ми любов.Не ме търсеше 10 дни след което олучих SMS "krai krai krai krai krai vsi4ko svurshi ve4e hodq s druga.Ovca." Беше наистина много гадно.Вече от отдавна ми мина и с това момче след раздялата много се мразихме,но нещата се развиха така,че сега сме приятели![]()
Най-гадният начин беше зарязване без да каже и дума....нали сме хора,толкова ли не могат да говорят...след него още един направи така и аз вече почнах да полудявам...мразя така,поне да имат смелостта да си кажат бе мама им....![]()
![]()
![]()
![]()
еми..."сори ма с най-добрата ти приятелка на зеленото..." ебааааси...
или пък "писна ми от курвенските ти истории..."
nqkoi maje sa samo za ubivane.....Първоначално написано от brain_stew
![]()
![]()
ахахаха и при мене тфа беше най-гадното... скарахме се мега яко и след тфа съобщава на най-добрата ми приятелка, че сме скъсали... ама самата аз не бях осведомена. мале, толко гадно ми беше тогава... ма ся като се сетя и ми е мега смешноПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
az pusnah tazi tema,no nqma kakvo da napi6a,za6toto nikoga do sega ne sam imala gaje i zatova nito az sam kusala nito nqkoi men ;(
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
men samo edin put me zarqzaha..toest az skusah s neq no bqh dosta otblusnat koeto si e dosatu4no za da se kaje "zarqzan" .. Momi4eto ne6u be6e isperkalo totalno 0_o tvurde6e 4e me obi4a ama bilo po dobre za men da ne sam s neq 0_o taka i ne svana kolko q obi4ah togava no.. kvo da prai6 qvno e psihqsala kato trugna s men![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Точно така батка...бъди готин...бъди себе си и не се занимавай с глупостиПървоначално написано от ReconnEcT
ако се чустваш готин значи си такъв
ти си от мойта гилдия
![]()
Men me izvede na kafe, i se obarna i mi kaza abe az mn darja na tebe,mnogo te haresvam i mnogo te obicham.Strahoten chovek si ama ne moa se vliubq v tebe.Ot teq dumi ne mi stana gadno a SME6NO!Po4ti 3 meseca i polovina mi kazva obicham te i posle ne moa se vlubq.Ochakvashe da se razplacha i az se razplakah ama s razlikata 4e plakah ot smqh!![]()
heh mi sutrinta mi prati sms kolko mnoo me obicha nemogla bez men az na obqd se vidiahme samo mi se darpas6e kato q popitah za6to kaza 4e ne bila v nastroenie a ve4erta mi kaza 4e nemoje da e s men za6toto se vra6ta pri biv6iq si i go obi4a nego
Това е не само гадно,но и суууупер тъпо!!!Първоначално написано от R0lfc0pter
мн ясно братоПървоначално написано от ziky
няа да се даваме да ни ма4кат ! ;п
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
za men vseki edin na4in e gaden. no kogato vidq 4e 4oveka do men e bezrazli4en tova ubiva...
moq nevinnost i greh.....
bqhme na kafe s priqteli i bqhme se skarali,izvede me otvyn da pogovorim i az re6ih 4e 6te se izvini ama toi mi kaza 4e imame nujda ot po4ivka i 4e imal "li4ni problemi" koeto nikak ne e vqrno i kogato vlqzohme vs znaeha i be6e mn unizitelno
И мога часа да кажа даже щото бях там.....1 и 15Първоначално написано от priti_kiti
a mii.. ne sa me zarqzvali i se nadqvam i da ne go pravqt
![]()
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
Na men mi kaza 4e ne mojem da badem pove4e zaedno, "ne moga da ti kaja za6to ne me izma4vai pove4e, no nqma drugo momi4e" a sled nqkolko dena go bqha videli s druga i ot togava e s neq napravo mi razbi sarceto![]()
![]()
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
Еми мен не са ме зарязвали...само са ме отрязвали веднъж не беше много гадно, но аз много го обичах и много ме заболя...той просто ми каза че няма чувства към мен и тва беше...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
...което е?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
беше заради Х и ми каза в очите че няма чувства към мен но не е заради Х иска да скъсаме че тя няма нищо общо а сега и се натиска като първия глупак но тя не го иска...накрая го разбрах че си е такъв и няма да се откаже и да вземе да си хване сеиозна приятелка![]()
![]()
![]()