.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: nai-gadniq na4in

Повече от фен
    4rez negov priqtel

ае чесно да си кажа то не беше гадно ми беше по скоро тъпо да го прави Заеба ме в скайпа цял живот ще му се смея

Mi 2 p1ti sa me zarqzvali,makar 4e iam i edin p1t koito az mn ne go v4itam(ostavi mi s1ob6tenie na gl.po6ta,ama to stana taka 6toto ne mu vdigax tzql den i ako ne me be6e zarqzal,az 6tqx da go ostavq).
    P1rviq p1t be6e s sms v 5 sutrinta-bilo mu trudno,izm14va li sme se zaradi raztoqnieto(14 km i az sam vs v negoviq grd).
    Vtoriq p1t(pak sa6toto mom4e koeto me zarqza p1rviq p1t)ne se obadi nqkolko dni i nakraq mi napisa''4estita Koleda i veseli praznitzi.Sorry 4e ne se polu4i mejdu nas ama qvno ne ni e pisano da b1dem zaedno''Ama i az sam go zarqzvala 1 p1t-abe stra6no e-nqmam dumi.Lo6oto e 4e na mene mi e gadn vapreki 4e mu varnax mn zloben sms 4e ne mi puka i t.n.
    Vse pak 06te si go obi4am
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

След нощ прекарана заедно с него...у тях. На обед станах, той беше отишъл на работа. Направих си от неговото кафе, седнах на неговия компютър, намерих го в чата, където той ми съобщи, че между нас не се получава само се караме и тн. След което ми остана просто да оправя леглото..неготово! И си тръгнах
    Най-добрата защита - усмивката!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не са ме зарязвали

Guest
    Ami kusali sa me to4no-4 puti...purviq put be6e gadno za6toto go xaresvax 3 godini trugnaxme i toi me zaeba zaradi moq fr,vtoriq put mi stana gadno za6toto me zarqza na koleda za6toto : "ne vurvqlo",tretiq put pak me zarqzaxa 1 sedmica predi RD to mi...pak "za6toto ne vurvqlo",i ve4e posledniq put me zaebaxa 2 sedmici sled kato navur6ixme mesec,moje bi tva mi be6e nai trudnata razdqla sled kato navur6ixme mesec sled tova 2 sedmici toi se durje6e ot4ujdeno i mn stranno...az go preduse6tax i toi prosto doide pri men v edno mejdu4asie i kaza "ne mislq 4e i dvamata razbirame kakvo zna4i vruzka" ,nai tupoto e 4e kato mi go kaza tva i az zada ne revna dori ne go poglednax samo zabix pogled v zemqta,i toi posle kazal na edna moq fr 4e mu stanalo gadno za6toto mn me xaresval a az dori ne sum go poglednala v o4ite kato me skusal

MiMeto_91
    Guest
    Emi hodq s edno momche 2 godini.Zarqzval me e 3/4 puti,no edin put mi beshe super gadno.Izliza edna ve4er na kafe s edno momiche.Posle se chuhme po telefona sichko ok smqhme se bazikahme se.Na sutrinta me vikna u tqh.Otivam i vlizam v staqta i tragvam da go celuvam a toi se drupnai sedna na legloto.Az vikam "kakvo ti e?" a toi "nishto mi nqma,kakvo trqbva da mi e?!" i sedna na pc-to.Sled malko doide pri men i az vikam "Ti imash druga nali???" i toi si navede glavata i zapochna da mi obqsnqva kak sa se celunali.I az vikam "mislish li da hodish s neq?" a toi "e nie ve4e hodime".....
    Beshe trugnal s neq na purvata ve4er...bez dori da pomisli za men,a hodehme godina i polovina... beshe ujasno i me zarqza na sledvashtiq den....i dokato hodeshe s neq mi kazvashe che me obicha..... (((((((

Sadness``
    Guest
    Hodeh s edno momche,no se skarahme zaradi bivshiq mi.Edna ve4er mi pisa sms che ne iska da e s men a posle mi zvanna.Na drugiq den izleznahme na kafe karahme se,ve4erta pak se vidqhme prikazvahme i se sdobrihme.Dade mi ,kakto toi kaza"posleden shans,da mu pokaja che iskam da sum s nego".Izlizahme oshte 2 ve4eri a toi se durjeshe ujasno gadno.Beshe mi super kofti.Poslednata ve4er kogato izlizahme toi ne me pregurna cqla ve4er ne me celuna,sedq i si prikazva s edna moq fr...a az bqh gotova da se razplacha na nqkolko puti.Predi da si trugne me celuna i nishto ne kaza pove4e. Ve4erta si sedqh v nas i poluchih sms-i ot nego.Pisheshe mi "Ae tva beshe.GAME OVER.Nemoga da sum s teb.Obiknah te za nqkollko sedmici.Za pruv put imam takiva chuvstva kum momiche,a za 2 dena te namrazih.Budi shtastliva az bqh do tuk..." A an men mi beshe ujasno gadno vleznah v chata i edva li ne go molih da se vurne.Padnah si pod dostoinstvoto,no iskah da sum s nego.A toi me otrqza otnovo... Beshe ujasno ...sega nemoje da me gleda.Kogato me vidi me naricha kurva,tupanarka...i vsqkakvi takiva....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не са ме зарязвали
    мдам и мен никога не са ме зарязвали. И дано не ми се случи скоро.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Както бяхме заедно...Изведнъж един ден го гледам в дискотеката с всичките приятели се целува с друга...Направо ми идеше да отида и да го пребия ...Но сега като се сетя ми става много смешно
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си