Абе аз не съм тийн,но темата е много добра.Моята история може да ви послужи за урок и да ви обнадежди,че реванш винаги има.Беше преди 8 години някъде.Бях лудо влюбен в тази проклета кучка.Отряза ме пред приятелите ми,унизи ме доста..."никога не съм те обичала"....отговорих й - "просто си една кучка",тя - "дори пи***а ти не става"....КУЧКА МРЪСНА,това беше долна лъжа,но нарочно го изтърси пред аверите ми.Доста базици отнесах де и от тогава се зареках да нямам дълбоки връзки и такива по-дълги от 3-4 месеца .Но сега се кефя много,тая е една от най-изпадналите ку*ви,а преди беше най-яката мацка и цялата тайфа бяхме влюбени в нея.Сега и пари да ни дават никой не би тръгнал с нея,аз дори не я поздравявам като я видя кучката мръсна,ако ме свърже някой с тая изпадналата ще трябва да се самоубивам .Нещата се променят да знаете,ето - преди 5 години тая беше кралицата,сега я бройкат само цигани и чички които карат камиони и таксита .Знам,че е станала вече "платена",евтино пускала....чудя се дали да не й го натреса някой път,но като на уличница каквато е,ама ако някой от по-новите ми приятели и колеги разбере,че съм имал нещо общо с такъв боклук ще стана за резил