- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nai-gadniq na4in
Hodeh s edno momche,no se skarahme zaradi bivshiq mi.Edna ve4er mi pisa sms che ne iska da e s men a posle mi zvanna.Na drugiq den izleznahme na kafe karahme se,ve4erta pak se vidqhme prikazvahme i se sdobrihme.Dade mi ,kakto toi kaza"posleden shans,da mu pokaja che iskam da sum s nego".Izlizahme oshte 2 ve4eri a toi se durjeshe ujasno gadno.Beshe mi super kofti.Poslednata ve4er kogato izlizahme toi ne me pregurna cqla ve4er ne me celuna,sedq i si prikazva s edna moq fr...a az bqh gotova da se razplacha na nqkolko puti.Predi da si trugne me celuna i nishto ne kaza pove4e.Ve4erta si sedqh v nas i poluchih sms-i ot nego.Pisheshe mi "Ae tva beshe.GAME OVER.Nemoga da sum s teb.Obiknah te za nqkollko sedmici.Za pruv put imam takiva chuvstva kum momiche,a za 2 dena te namrazih.Budi shtastliva az bqh do tuk..." A an men mi beshe ujasno gadno vleznah v chata i edva li ne go molih da se vurne.Padnah si pod dostoinstvoto,no iskah da sum s nego.A toi me otrqza otnovo...
![]()
![]()
![]()
![]()
Beshe ujasno ...sega nemoje da me gleda.Kogato me vidi me naricha kurva,tupanarka...i vsqkakvi takiva....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()