- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДО КАДЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ОТ ОТЧАЯНИЕ
ДО КАДЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ОТ ОТЧАЯНИЕ??![]()
![]()
![]()
![]()
ami do nikude po princip 6toto vinagi namiram re6enie![]()
do samoubiistvo
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
мога да стигна до тежка депресия,с мисли за самоубийство,въпреки,че не ми стиска да го направя ама....в момента от отчаяние стигнах до там,че нямам желание да живея.....![]()
f@nt@zi@
[b]до мисли за самоубийство, въпреки че никога не бих го направила
Глупаво е да стигмеш до самообиство от отчаяние! може изпаднеш в дълбока депресия но чак пак самообиство е много![]()
Fuck The Religion
Първоначално написано от anito.sl
Самообиството не е решение а бягане според мен!
Fuck The Religion
до много, много, много далеч....
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Първоначално написано от anito.sl
Az smqtam 4e e mn tupo tova...da si misli6 da se samoubiva6,da si reje6 venite i takiva prostotii...po4ti vinagi moje da se nameri re6enie!!!
Ако е за момиче белезите по ръцете ми говорят сами за себе си![]()
Самоубийство.
Депресия,но без никави мисли за самоубийство.Колкото и зле да се чувствам,знам че всеки проблем си има решение и че след всяка буря изгрява слънце. Всяко отчаяние,депресия или раздяла ме прави по-силна!Самоубийството не може да бъде решение на проблемите.Живота ни е даден за да се борим,да изградим от себе си личност,а не да се самоубием
Правилно живота щи трябва.....пии го сега защото един ден ще истече и после макя и файда от това самооубиствоПървоначално написано от LP_girl_14
do afrikaПървоначално написано от Kamkata
ot ot4aqnie moga samo da pribqgna do deistfiq.a sled deistfieto drugo deistfie i taka do kraq..
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
При мен отчаянието е за няколко мига, после се ядосвам на себе си, ставам доста агресивен и гневен, просто имам нужда да остана сам и винаги намирам решение на проблема, обаче през това време (най - много ден за сега) съм изкючително склонен да наранявам хора с думи, просто не мога да си затворя гадната уста... както знаете думите болят повече.. за тфа отиам някъде където да съм си сам и ми минава... до сега е ставало само 2 пъти и то заради жени, само жена може да ме доведе до това дередже
![]()
Първоначално написано от R0lfc0pter
![]()
do 3 metra pod zemqta moje6 da stigne6
emi ne moga da stigna mnogo dalech ot otchaqnie..vinagi namiram nachin da opravq neshtata...
и аз такаПървоначално написано от f@nt@zi@
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Зависи повода за отчаянието...ако е нещо свързано със семейството ми може би ще го преживея ужасно тежко и в такъв момент съм стигала до мисли за самоубийство, но съм се справяла...
Ако е нещо свързано с любовта - ще се сдухам, ще се нарева-мен депресии не ме хващат, и просто ще ми мине.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
последното момиче, с което не се получи и ме отряза по тел....гадна история изпълнена с много тъга, депресия също, ярост над себе си и какви ли още не самообвинения...но вкраина сметка остана един спомен поместен в 44 реда изпълнение много лични чуства - стихотворение и то първото ми...искаше ми се да си излея болката, но ботилката или тревата не са решение, или самоубииството...нямат никакъв смисъл подяволите!![]()
Може и това да не е много смислено, но е за предпочитане пред някои други глупави деиности![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
масово самоубийство![]()
![]()
![]()
![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.