.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    [quote="ycMuBkaTa"][b]Зависи повода за отчаянието...ако е нещо свързано със семейството ми може би ще го преживея ужасно тежко и в такъв момент съм стигала до мисли за самоубийство, но съм се справяла...
    и аз сън така ако е за семейството... а колкото до любовта.... до много голяма депресия,,,
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    do samoubiistvo
    i az

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Krainoto e Do Severniq polus no predi tova moje da se mine i prez atlanti4eskiq okean i posle da se hvurli6 v moreto i da te izqdut Akulite i nai malkoto da umre6 ot stud
    Tequiero Son!!!

Е хуу де ама ако не ми пука за никой... да не нещо да съм повреден... щото аз ако се самоубия няма да си помогна... няма и да си помогна и с реване или с пълна изолация от света...

Невиждам смисъла който влагате в това което пишете
    Taм където няма химия, няма и физика !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    мога да стигна до тежка депресия,с мисли за самоубийство,въпреки,че не ми стиска да го направя ама....в момента от отчаяние стигнах до там,че нямам желание да живея.....
    Ox, мацка, същото на моменти става и с мене, и чесно казано и аз понякога нямам желание да живея, но по същото време осъзнавам че ако ще се самоубия ще попадна автоматично в ад, колко лудо и да звучи, точно мисълта за "живота" след смърта ме спира..... и.... спасява...
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми... стигала съм до депресия и желание за самоубийство, но никога не ми е стискало и Слава Богу, защото винаги ИМА изход
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

do dunoto
    2 т. системно.

Голям фен
    Град
    Sofia
    До самоубийство - в никакъв случай. До депресия - да. Макар че в депресия съм изпадала само веднъж и не беше заради любовни проблеми. Не разбирайте под депресия просто да ти е много гадно, това не е депресия! Депресията е медицински термин и когато една 14 годишна пикла (с извинение) реве за някой сополив пубер - това не е депресия!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си