- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДО КАДЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ОТ ОТЧАЯНИЕ
[quote="ycMuBkaTa"][b]Зависи повода за отчаянието...ако е нещо свързано със семейството ми може би ще го преживея ужасно тежко и в такъв момент съм стигала до мисли за самоубийство, но съм се справяла...
и аз сън така ако е за семейството... а колкото до любовта.... до много голяма депресия,,,![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
i azПървоначално написано от lost_girl
![]()
Krainoto e Do Severniq polus no predi tova moje da se mine i prez atlanti4eskiq okean i posle da se hvurli6 v moreto i da te izqdut Akulite i nai malkoto da umre6 ot stud![]()
Tequiero Son!!!
Е хуу де ама ако не ми пука за никой... да не нещо да съм повреден... щото аз ако се самоубия няма да си помогна... няма и да си помогна и с реване или с пълна изолация от света...
Невиждам смисъла който влагате в това което пишете![]()
![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ox, мацка, същото на моменти става и с мене, и чесно казано и аз понякога нямам желание да живея, но по същото време осъзнавам че ако ще се самоубия ще попадна автоматично в ад, колко лудо и да звучи, точно мисълта за "живота" след смърта ме спира..... и.... спасява...Първоначално написано от f@nt@zi@
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
ми... стигала съм до депресия и желание за самоубийство, но никога не ми е стискало и Слава Богу, защото винаги ИМА изход![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
do dunoto
2 т. системно.
До самоубийство - в никакъв случай. До депресия - да. Макар че в депресия съм изпадала само веднъж и не беше заради любовни проблеми. Не разбирайте под депресия просто да ти е много гадно, това не е депресия! Депресията е медицински термин и когато една 14 годишна пикла (с извинение) реве за някой сополив пубер - това не е депресия!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.