- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако любовта беше материална....
ти ше ни обидиш още повече ако не го кажеш!аре кажи че да знаем защо приличаме на консервите!или не ти стиска а?Първоначално написано от Icaki
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от Icaki
Мухаха ето един да мисли трезво за папканеее![]()
колко хубава темичка само![]()
аз бих я определила като пеперуда... едно че мн ги обичам.. а и любовта е също толкова красива.. също така неочаквано може да кацне на рамото ти.. и по всяко време да си тръгне.. а когато ти е хубаво, чувстваш, че сякаш ще литнеш от щастиеуж е твоя, а всъщност не можеш да я уловиш.. уж е при теб, а в следващия миг е някъде далеч..
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Sus sulza ot kruf..znam stranno e...no finagi s tfa sum go sfurzfala...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Moje bi s krivo ogledalo... vijdash sebe si i vsichko ostanalo razlichno - po nachin koito nqma nishto obshto s deistvitelnostta i nai-veche tova se otnasq za lubimiq! Vsichko ti se struva krasivo i idealno... Davash i vzemash - kakto slanchevite luchi se otrazqvat...Dokato ne doide miga v koito ogledaloto se prasva, staklata se razpilqvat navsqkude - razpilqvat se mechtite ti, nadejdite, lubovta i vsichko koeto si vlojil i si dal sas sarceto si za lubimiq! Nikoga nqma da gi saberesh - nqkoi sa stapkani... drugi sa se izgubili... a treti sa se zabili dalboko v sarceto ti i igo razkasvat s palna sila, dokato i ot nego nishto ne ostane... A ako stane chudo i saberesh razpilenite parchenca navreme i ne pozvolish drugite da se vpiqt v teb, ako zalepish ogledaloto... nikoga nqma da e sashtoto!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
С шише с вино...супер като пиеш, ама ако прекалиш се драйфа ужасно много![]()
Или пък с болка, ама тя пък не е материална...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Немога да си представя любовта материална......
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Да верно пииини си....то върви с хранатаПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
i s cigarata varvi abe lubofta e 6vedska masa...Първоначално написано от ziky
![]()
ООо никога не отказвам на яденетоПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
![]()
Аз пък съм съгласна с тебеПървоначално написано от ziky
Може да се сравни със сандвич, защото като си го хапваш ти е супер гот, но после има неприятни последствия в повечето случаи - калорийките и пълнеенето
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Да може...ама след като го изядеш пак е гот...отиваш да разтварваш...а нали знаеш че там си сам и няма кой да ти пречи и ти е готПървоначално написано от Сънчо
![]()
S vodata-ima6 nujda ot neq za da jivee6 za da prodalji6 sa6testvuvaneto si (vapreki 4e v nqkoi slu4ai to e dosta jalko) no sa6to taka ima i razru6itelna sila dokazatelstvo kolko ni6tojen e 4ovek
и винаги намира път, дори през камъните...както и любовта, дори да не я искаш, тя рано или късно идва...Първоначално написано от Анонимко
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Браво!Много точно казано!И аз мисля така =D> =D> =D>Първоначално написано от anito.sl
az msilq 4e s kristalna vaza
sre6ta se 4esto-no vednaj skupi li se nqma lepene!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
4e koi otkazva ...... \Първоначално написано от ziky
/
Още един от мойта гилдияПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
: папканееее ммммммммм
![]()
![]()
![]()
С красиво цвете - за да се развива са нужни грижи, но ако ги полагаш никога няма да го изгубиш!
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
Това е идейно. =D>Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ima i takiva individi deto pazqt dietiПървоначално написано от ziky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми ve4e nqma istinska lubov ve4e ima samo materialna
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
ami...s kvo da q sravnq?!?moje bi s sulzi,6toto spored men te q opisvat nai dobre!estestveno teq sulzi moje da sa ot bolka a moje i ot radost-razli4no!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.