.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Басиии
    Guest

баси гафа!!

ае с мойта приятелка отидахме у тях и нали много ни се правеше секс и почнах да я еба,беше супер,шото не се бяхме виждали от седмица и половина и адскки надъхани та махам и аз сутиена,махам й прашките и тъкмо й го вкарах два пъти,тя взе да вика от кеф и изведнъж чувам стъпки ама си викам че ми се есторило и си я лашкам там и..точно се клатим кат някви диви животни и майка й влиза..която си мисли че дъщеря и моля ти се е девствена а е доста далече от истината щото е имала преди мен двама та..сега не й дава да се виждаме и е наказана..баси майката,кво да прая?знам че и на нея и гадно,да не говорим аз как бях изритан.. пък хора ебе ми се мама му стара...и също така ако не се видим повече това значи ли да се примиря или да говоря с майка и или кво..?

Guest
    еми може и маика и да иска \/ хахаха. Ае най-добре изчакай всичко да стихне и давай ти си . Просто на родителите и им трябва малко време да осмислят за нещата . Пък и зависи много от това те кога са го правили за 1ви път щот ако са били на 18-19 може да не го одобряват. Може са окажат пичове Изчакай 1 седмица и виж как са нещата

Guest
    [i] тя е на 16 а аз на 17

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor4e :P

e 4e to momi4eto na kolko e ?
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Guest
    emi iz4ukai maika i i 6e vidi 4e nqma ot kakvo da pazi da6terq si ako se spravi6 dobre

ae sa po seriozno kaji na kolko godini si we???i tq na kolko e????6ot ima razlika ako ste na po 12 godini i ako ste na po 17-18

Град
    iN ThE DreAmSs

sry

am izvinqvam se za vuprosa..ne bqh vidqla o6te tova koeto si pisal ti i zatova se polu4i taka
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Ами изчакайте малко преди да се видите пак 1 седмица някаде говорете си по телефона или там чат нещо и след това у вас
    ПП : интересувай се какво са казали нейните има голямо значение

Guest
    e na 16 kakvo iska taq maika bre???

Фен
    Град
    Iowa
    да бе ебати ... тая кво иска , сигурно си мисли че дъщеря й не се и обезкосмява а ще чака да стане на 30 когато ще се ожени и ше бъдедевствена до 1вата брачна нощ.... шото така ТРЯБВА аьъхуаьхуъьхауъхауъь деба тиа комонисти

а бе ... няя е ебеш в тях прсото...сред природата...забавно е

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Pi4 uspokoi se i az sum Bil taka Samo 4e men me vidqha nqkfi nepoznati Hora poneje re6ihme da probvame Leko Priroden sex
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Abre na men mai mi se struva 4e tozi prosto mu se ebe kakto kazva zatova iska da se vidqt mai ne mu dreme za momi4eto gleda samo sex i mai pravi pribarzani izvodi "баси майката,кво да прая?знам че и на нея и гадно,да не говорим аз как бях изритан.. пък хора ебе ми се мама му стара.." <-- tova ima v predvit
    Fuck The Religion

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Ходи на курва.

Повече от фен
    promukni se v tqh i q opni

tq trqbva sama da se razpravq s problemiite na svoeto semeistvo
    [/b]

Guest
    tctc na kolko godini ti e priqtelkata i ve4epo dobre zaklu4vaite vratite :P

Tancheto_^
    Guest
    Пфф скоро има тоя случай с приятеля ми , само че никой не влезна , а когато чакаме да утихне всичко и той ... Случват се и такива неща , ама поне и да ни бяха усетили , нямаше да ме изритат :P :P :P

basii
    Guest
    ama nie mislehme 4e 6e se varne sled 4as-dva mi ve4e se vidqhme,govorihme,za dr-to se se6tate qvno sa se karali m jestoko s maika i i tq e ostapila-vse pak e shvanala 4e da6terq i otdavna e zabravila misalta da se pazi za parviq s sapryg

Цитирай Първоначално написано от kin
    да бе ебати ... тая кво иска , сигурно си мисли че дъщеря й не се и обезкосмява а ще чака да стане на 30 когато ще се ожени и ше бъдедевствена до 1вата брачна нощ...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си