.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    гост1
    Guest

проблема е ,че......

гледайте сега къф ми е проблема,когато съм с гаджето ми и той е подпийнал или пиян супер много иска да се натискаме,целуваме и т.н.Обаче като е трезвен и имам чувството ,че аз съм тази,която иска да се натискаме повече,а на него му е все едно,което ме кара да се чувствам някаква курва едва ли не!а знам,че ме харесва,но не мога да разбера къф му е проблема,а и не мога да го питам,защото,а бе просто не мога!

..mislq, che si vnushavash..ako ne e taka..moje bi e zashtoto e po pritesnitelen..Ti nai dobre si znaesh, no v edna vruzka vinagi ediniq e po obichliv i demonstrira chuvstvata si!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

гост1
    Guest
    1.mersi za otgoovra!takam,emi de da znam moje naistina da si vnu6avam,no nz ,a be dano si vnu6avam,4e ina4e nz,po-princip moga da davam suveti,no ako se otnasq do men prosto ....

Фен
    Град
    Sofia
    aaa ne ne na mene tiq! Imah si rabota s edin takav, i az sa6to se 4uvstvah kato kurva poradi tova 4e toi ne proqvqva6e interes a samo az! iI sled kato sam stigala do ot4aqni merki ami da ti kaja NE SI VNU6AVA6!
    SPRI DA SE TORMOZI6 OT SEGA! NE E V TEB PROBLEMA A V NEGO!- ne mu e interesno/ nisak testosteron/ ili e gei koeto e kraina mqrka

Guest
    За мен това момче има някъв комплекс!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    За мен това момче има някъв комплекс!
    i kuv e tos kompleks? mnoo gi razbirate we eeeeey

Повече от фен
    kato pie e po na kef s vsichki e taka

Мега фен Аватара на koalka
    Ами щом не можеш ще се чудиш още дълго,щото ние как да знаем-не го познаваме.

Естествено, че като пийне ще му дойде настроението в повече, така да се каже. Стига да не е пиян като кирка! Но...това е нормално...и аз като си пийна ставам така ...Не мога да разбера само защо се чувствате като к*р*и? Защо това, че желаеш някого и искаш нещо такова от него се определя като к**венско? Не виждам нищо нередно в това.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си