.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Guest

ave tva epilatorite

ave tva epilatorite kak rabotqt ..brusnat li ..kakva e razlkiata ot drugite el brusna4ki

Мега фен
    Епилаторът хваща косъма и го издърпва заедно с корена. А самобръсначките отрязват до кожата.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ednoto reje otkadeto moje, a drugoto skube ot korena

Guest
    ami to ne boli li taka ve nekvi mazila predi ili sled tova polzvat li se?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kogato gi brysnesh ne boli.. S epilatora boli.. a inache ne sa nujni nikakvi mazila..

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kogato gi brysnesh ne boli.. S epilatora boli.. a inache ne sa nujni nikakvi mazila..
    za bolkata sum suglasna, no za mazilata...ako kojata e mn 4uvstvitelna bi bilo dobre da se polzvat nqkakvi krem4eta za sled epilaciq!

Guest
    ma za kakva bolka govrim mnogo silna ili ?
    a moje li i po triugulnika da se epil.?

Голям фен Аватара на thirteen
    оо не по триъгалника поне мен адски ме боли.Мисля ,че става за крака и ръце.. аз за ръцете незнам по майка гледам но аз само на краката изтърпявам и то до колената на горе ме боли.

Guest
    mi togava za triugulnika i pod mi6nicite s kakvo?

Цитирай Първоначално написано от thirteen
    оо не по триъгалника поне мен адски ме боли.Мисля ,че става за крака и ръце.. аз за ръцете незнам по майка гледам но аз само на краката изтърпявам и то до колената на горе ме боли.
    и аз така.от коленето нагоре ползвам кола маска.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Значи боли за тези които за първи път ще го ползват иначе аз свикнах и вече не ме боли толкова,а долу ужасно умирам от болка на триъгълника за това там с кола маска.Трябва да използваш някакви кремове след епилация примерно на краката защото може да ти се появят малки пъпки които се виждат и с мн гадни и ест. до следващия ден вече няма да ги има.На местата които не можеш да изтърпиш с епилатор ползвай кола маска ако и с нея те боли единственото др средство е самобръсначката която ги реже само до коя и ти е гарантирано че на следващия ден отново ще са си подали главите на горе досадните косми
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Мен лично много ме боли със епилатора!Интересното е че на краката много ме боли,а на ръцете изпитвам много малка болка,не е болка за умиране!
    А докато краката,оле ужас работа,може би ,защото не съм много редовна краката си ги минавам само веднъж в месеца с епилатор,иначе със самобръсначката и по-някой път със депилатор!

Искам да те посавтвам ,ако много те боли със епилатора използвай депилатор!Но,да не е от евтините ,защото не са качествени!
    Аз лично много съм доволна от продуктите на В**т!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Guest
    mi zna4i togava za na vsiakude ne moje li si s depilator

депилатоар и само бръскначка е почти едно и също ефекта не е траен,само 3-4 дни максимум седмица
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от angelche
    депилатоар и само бръскначка е почти едно и също ефекта не е траен,само 3-4 дни максимум седмица
    Ако го правиш за първи път, е така. Но иначе издържа най-много 1 ден.

Guest
    eee na4i samo kola maska li ostava

Супер фен
    Nai-dobre spored men si e s epilatora-e vqrno,che otnachalo shte te boli,no posle se svikva i ne ti pravi vpechatlenie.Puk i e mn gotino,zashtoto kosmite porastvat po-bavno i ne bodat(kakto stavat sas samobrasnachkata)i dori s vremeto stavat po-redki.Za tova az lichno predpochitam epilatora

Guest
    s epilatora osven krakata(i to samo do kolenete) drugo ne moga da obezkosmq strashno me boli,dori izliza kruv ot korena na kosuma i ne izdurjam

Guest
    a za triugulnika kakvo ostana

Голям фен Аватара на thirteen
    За триъгълника най-ефикасно остава кола маската

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    oh ama ne boli li mn taq kolamaska na triagalnika?az ne moga da se re6a...mislq 4e nqma da izdarja...

С епилатор има малко по дълъг ефект.Например на мен по мишниците ми издържа около седмица и вече съм свикнала и не боли,докато на краката е според зависи-ако преди това съм ги бръснала има косъмчета,които не се хващат.

Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    oh ama ne boli li mn taq kolamaska na triagalnika?az ne moga da se re6a...mislq 4e nqma da izdarja...
    Аз съм пробвала само с епилатор и не боли много.Не ми се вярва болката да е толкова голяма

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Мен много ме боли,когато се епилирам.Единият крак добре,ама другия боли ужасно
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си