- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ave tva epilatorite
ave tva epilatorite kak rabotqt ..brusnat li ..kakva e razlkiata ot drugite el brusna4ki
Епилаторът хваща косъма и го издърпва заедно с корена. А самобръсначките отрязват до кожата.
Ednoto reje otkadeto moje, a drugoto skube ot korena![]()
ami to ne boli li taka ve nekvi mazila predi ili sled tova polzvat li se?
Kogato gi brysnesh ne boli.. S epilatora boli.. a inache ne sa nujni nikakvi mazila..![]()
za bolkata sum suglasna, no za mazilata...ako kojata e mn 4uvstvitelna bi bilo dobre da se polzvat nqkakvi krem4eta za sled epilaciq!Първоначално написано от Nadelina
![]()
ma za kakva bolka govrim mnogo silna ili ?
a moje li i po triugulnika da se epil.?
оо не по триъгалника поне мен адски ме боли.Мисля ,че става за крака и ръце.. аз за ръцете незнам по майка гледам но аз само на краката изтърпявам и то до колената на горе ме боли.
mi togava za triugulnika i pod mi6nicite s kakvo?
и аз така.от коленето нагоре ползвам кола маска.Първоначално написано от thirteen
Значи боли за тези които за първи път ще го ползват иначе аз свикнах и вече не ме боли толкова,а долу ужасно умирам от болка на триъгълника за това там с кола маска.Трябва да използваш някакви кремове след епилация примерно на краката защото може да ти се появят малки пъпки които се виждат и с мн гадни и ест. до следващия ден вече няма да ги има.На местата които не можеш да изтърпиш с епилатор ползвай кола маска ако и с нея те боли единственото др средство е самобръсначката която ги реже само до коя и ти е гарантирано че на следващия ден отново ще са си подали главите на горе досадните косми
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Мен лично много ме боли със епилатора!Интересното е че на краката много ме боли,а на ръцете изпитвам много малка болка,не е болка за умиране!
А докато краката,оле ужас работа,може би ,защото не съм много редовна краката си ги минавам само веднъж в месеца с епилатор,иначе със самобръсначката и по-някой път със депилатор!
Искам да те посавтвам ,ако много те боли със епилатора използвай депилатор!Но,да не е от евтините ,защото не са качествени!
Аз лично много съм доволна от продуктите на В**т!
mi zna4i togava za na vsiakude ne moje li si s depilator
депилатоар и само бръскначка е почти едно и също ефекта не е траен,само 3-4 дни максимум седмица
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Ако го правиш за първи път, е така. Но иначе издържа най-много 1 ден.Първоначално написано от angelche
eee na4i samo kola maska li ostava
Nai-dobre spored men si e s epilatora-e vqrno,che otnachalo shte te boli,no posle se svikva i ne ti pravi vpechatlenie.Puk i e mn gotino,zashtoto kosmite porastvat po-bavno i ne bodat(kakto stavat sas samobrasnachkata)i dori s vremeto stavat po-redki.Za tova az lichno predpochitam epilatora![]()
s epilatora osven krakata(i to samo do kolenete) drugo ne moga da obezkosmqstrashno me boli,dori izliza kruv ot korena na kosuma i ne izdurjam
![]()
a za triugulnika kakvo ostana
oh ama ne boli li mn taq kolamaska na triagalnika?az ne moga da se re6a...mislq 4e nqma da izdarja...
С епилатор има малко по дълъг ефект.Например на мен по мишниците ми издържа около седмица и вече съм свикнала и не боли,докато на краката е според зависи-ако преди това съм ги бръснала има косъмчета,които не се хващат.
Аз съм пробвала само с епилатор и не боли много.Не ми се вярва болката да е толкова голямаПървоначално написано от hollaback_girl
Мен много ме боли,когато се епилирам.Единият крак добре,ама другия боли ужасно
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?