.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Повече от фен
    Град
    (:

Френски Маникюр

Та вьпроса ми е дали си правите?Аз ли4но ве4е до толкова свикнах да го права сама 4е не ми трябват и ленти4ки..и оби4ам да си правя експерименти примерно бял нокат с 4ервени врьх4ета(се едно сьм изкормила някой)или светло розаво с тьмно розави врьх4ета.Най се кефя като е жьлт нокат с зелено врьх4е..аз понеже много оби4ам да си лакирам ноктите всяка ве4ер като ре6а как да сьм обле4ена на другия ден си сменям лака
    и кои ви е люимия цвят лак и кои фирми предпо4итате...
    сега сте вие
    The pain is temporary!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    aaami li4no az ne si pravq... mnogo s1m m1rzeliva p1k i nemoga da ponasqm d1lgi nokti no se lakiram dosta redovno rozov, j1lt, 4eren, lilav - vsqkakvi cvetove oba4e gledam i da im davam po4ivka na teq nokti, 4e da ne se povredqt ot mnogo lak vs16nost s1m bila s frenski samo vedn1j i to be6e zaradi edin bas :P
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami az vse o6te polzvam lenti4kite,kogato si pravq frenski,po princip si pravq normalen frenski s bqlo vrah4e i ukrasqvam naprimer samo dvata bezimenni prasta s po edno cvet4e to4no nad bqlata lenti4ka ili ima specialni munisti izpolzvam i ot tqh ponqkoga ili naprimer kato se lakiram s edin cvqt na vurha o6te predi da e izsahnal laka slagam nqkolko to4ici 4erven i jult lak i s edna igli4ka gi durpam na gore i to stava kato plamu4e,ako se setq i za ne6to dr 6te pi6a

Повече от фен
    Град
    (:
    a da znam gi tiq lepenkite s kama4eta v razli4ni formi
    i az ponqkoga si slagam ot tqh a nomera s igli4kata i az go znam ,-)
    The pain is temporary!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    и аз си правя много често френски маникюр.в момента съм с такъв.нормален-бяло връхче и светъл покривен лак.ползвам комплекта за френски маникюр на Avon.иначе имам 3 лака с тънки четчици за рисуване и редовно си рисувам по ноктите.много красиво се получава. например последния път си лакирах ноктите в бяло и отгоре си бях нарисувала,със зеления лак за рисуване,цветчета. готино се получава!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ами и аз сега съм с френски маникюр добре де от година и половина съм с него самичка вече си го оправям и честичко си шаря ноктите сега са със зелени връхчета и основата е с жълто мн сладко се получи

Повече от фен
    Град
    (:
    az sum sus svetlo rozava osnova i tumni vruh4eta svejo e
    The pain is temporary!

Пък аз сега съм с жълт лак
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Голям фен
    Град
    дианабад
    Много рядко си лакирам ноктите на пръстите на ръцете. Френски маникьор веднъж ми е правен (от маникьористка). По принцип края на ноктите ми е бял (е, не като с лак) и ако си ги оформя подходящо и налакирам с един безцветен лак ще стане, но съм много припряна и винаги си отрязвам ноктите на бързо.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    На право съм луда на темата "да си нашаря ноктите" За френски харесва ми, ама не го правя толкова често иначе и аз като тебе съм се обучила вече и карам без лентички. Сега съм на вълна - бяла основа и отгоре разни точици, цветчета
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    На право съм луда на темата "да си нашаря ноктите" За френски харесва ми, ама не го правя толкова често иначе и аз като тебе съм се обучила вече и карам без лентички. Сега съм на вълна - бяла основа и отгоре разни точици, цветчета
    същата съм и сега съм пуснала дълги нокти и само се лакирам направо съм...от време на време ходя на маникюристка но вече толкова съм свикнала че и сама мога да си правя сичко
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

az puk ne moga da si pravq nikvi okra6eniq puk da ne govorime za frenski manikur mn gadno mi se 4upqt noktite
    2 т. системно.

Супер фен
    Симпатичен е френския,но изисква време,а аз напоследък хич нямам....само тичам от едно място на друго Но така е,който иска хем да изкара пари,хем да се забавлява.... Затова само си мацвам някаква основа и то най-често вечер
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

еми аз ходя на маникюр и там решавам какво да ми направят...а като ме мързи у нас си слагам някакъв цветен лак...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Обичам да се лакирвам, правя всякакви комбинации (особено през лятото), но френски маникюр така и не се научих да си правя Не мога нито с лентички, нито без...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ъъъ 1 въпрос.къси ли си държите ноктите?щот аз от 1 година насам не издържам с къси нокти! свикнах само с дълги и хубавото е че вече не ми се чупят.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен
    Град
    (:
    rusalke moite sa baq dulgi i az si sviknah s tqh.Ina4e v na4aloto mnogo mi se 4upeha 6toto ne se use6tah
    The pain is temporary!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    ъъъ 1 въпрос.къси ли си държите ноктите?щот аз от 1 година насам не издържам с къси нокти! свикнах само с дълги и хубавото е че вече не ми се чупят.
    Ми по принцип не са ми от най-късичките, гледам и да не са мн дълги щото на 2-та ми показалеца са малко кривички и като ги пусна по дълги изклеждат смешно и тъпо ама пък вече не издържам с мн къси все едно нещо ми липсва

Голям фен
    Град
    Разград
    Obojavam da si igraq s noktite si!!! I az taka,kogato ve4erta resha kakvo shte oblecha-vednaga smenqm laka.prosto mi dostavq udovolstvie.obicham da se zanimavam sys sebe si i ne mi kostva nikakvi usiliq!!da izlgejdash perfektno prez lqtoto-prosto e zadyljitelno za men.obojavam visokite tok4eta,kysite dynki i poli4ki vsi4ki funky greshki i qrkite cvetove.ne me mislete za kurvichka,prosto takiva neshta obicham
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Фен
    Град
    Dreamland
    Po princip sa kusi . Obojavam cheren lak . Ne si padam mn po cvetnite . Inache i cherveniq samo me kefi i edno takova turkoazeno . Ama kato cqlo vinagi sum s cheren . Ne go poddurjam mn chestichko obache . Sega e poluiztrit . Obache pak si me kefi /
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
    Po princip sa kusi . Obojavam cheren lak . Ne si padam mn po cvetnite . Inache i cherveniq samo me kefi i edno takova turkoazeno . Ama kato cqlo vinagi sum s cheren . Ne go poddurjam mn chestichko obache . Sega e poluiztrit . Obache pak si me kefi /
    Хаха и аз съм така.Обжавам черния лак и като съм без или с някъф светъл направо не мога да се понасям

Град
    Belene
    Упс... това горе бях аз

аз много често си играя да си шаря ноктите какво ли не сам си праила - разни точки,цветчета,завъртулки и френския маникюр си го правя без лентички.а сега съм с розова основа и бели връхчета

suh lak na AVON i lepenki-aplikacii! Perfektniq manikur e gotov za 5 minuti!

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Град
    home sweet home
    Отделям доста време на маникюра си,правя си всякакви експерименти,даже в момента съм нещо подобно на това:
    http://az-jenata.com/pics/Image07.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си