- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Френски Маникюр
Та вьпроса ми е дали си правите?Аз ли4но ве4е до толкова свикнах да го права сама 4е не ми трябват и ленти4ки..и оби4ам да си правя експерименти примерно бял нокат с 4ервени врьх4ета(се едно сьм изкормила някой)или светло розаво с тьмно розави врьх4ета.Най се кефя като е жьлт нокат с зелено врьх4е..аз понеже много оби4ам да си лакирам ноктите всяка ве4ер като ре6а как да сьм обле4ена на другия ден си сменям лака
и кои ви е люимия цвят лак и кои фирми предпо4итате...
сега сте вие![]()
The pain is temporary!
aaami li4no az ne si pravq...mnogo s1m m1rzeliva p1k i nemoga da ponasqm d1lgi nokti
no se lakiram dosta redovno
rozov, j1lt, 4eren, lilav - vsqkakvi cvetove
oba4e gledam i da im davam po4ivka na teq nokti, 4e da ne se povredqt ot mnogo lak
vs16nost s1m bila s frenski samo vedn1j i to be6e zaradi edin bas :P
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ami az vse o6te polzvam lenti4kite,kogato si pravq frenski,po princip si pravq normalen frenski s bqlo vrah4e i ukrasqvam naprimer samo dvata bezimenni prasta s po edno cvet4e to4no nad bqlata lenti4ka ili ima specialni munisti izpolzvam i ot tqh ponqkoga ili naprimer kato se lakiram s edin cvqt na vurha o6te predi da e izsahnal laka slagam nqkolko to4ici 4erven i jult lak i s edna igli4ka gi durpam na gore i to stava kato plamu4e,ako se setq i za ne6to dr 6te pi6a![]()
a da znam gi tiq lepenkite s kama4eta v razli4ni formi
i az ponqkoga si slagam ot tqh a nomera s igli4kata i az go znam ,-)
The pain is temporary!
и аз си правя много често френски маникюр.в момента съм с такъв.нормален-бяло връхче и светъл покривен лак.ползвам комплекта за френски маникюр на Avon.иначе имам 3 лака с тънки четчици за рисуване и редовно си рисувам по ноктите.много красиво се получава.например последния път си лакирах ноктите в бяло и отгоре си бях нарисувала,със зеления лак за рисуване,цветчета.
готино се получава!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ами и аз сега съм с френски маникюр добре де от година и половина съм с него самичка вече си го оправям и честичко си шаря ноктитесега са със зелени връхчета и основата е с жълто мн сладко се получи
![]()
az sum sus svetlo rozava osnova i tumni vruh4eta svejo e
The pain is temporary!
Пък аз сега съм с жълт лак![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Много рядко си лакирам ноктите на пръстите на ръцете. Френски маникьор веднъж ми е правен (от маникьористка). По принцип края на ноктите ми е бял (е, не като с лак) и ако си ги оформя подходящо и налакирам с един безцветен лак ще стане, но съм много припряна и винаги си отрязвам ноктите на бързо.
На право съм луда на темата "да си нашаря ноктите" За френски харесва ми, ама не го правя толкова често иначе и аз като тебе съм се обучила вече и карам без лентички. Сега съм на вълна - бяла основа и отгоре разни точици, цветчета![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
същата съм и сега съм пуснала дълги нокти и само се лакирам направо съм...от време на време ходя на маникюристка но вече толкова съм свикнала че и сама мога да си правя сичкоПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az puk ne moga da si pravq nikvi okra6eniq puk da ne govorime za frenski manikurmn gadno mi se 4upqt noktite
2 т. системно.
Симпатичен е френския,но изисква време,а аз напоследък хич нямам....само тичам от едно място на другоНо така е,който иска хем да изкара пари,хем да се забавлява....
Затова само си мацвам някаква основа и то най-често вечер
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
еми аз ходя на маникюр и там решавам какво да ми направят...а като ме мързи у нас си слагам някакъв цветен лак...
Обичам да се лакирвам, правя всякакви комбинации (особено през лятото), но френски маникюр така и не се научих да си правяНе мога нито с лентички, нито без...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ъъъ 1 въпрос.къси ли си държите ноктите?щот аз от 1 година насам не издържам с къси нокти!свикнах само с дълги и хубавото е че вече не ми се чупят.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
rusalke moite sa baq dulgi i az si sviknah s tqh.Ina4e v na4aloto mnogo mi se 4upeha 6toto ne se use6tah![]()
The pain is temporary!
Ми по принцип не са ми от най-късичките, гледам и да не са мн дълги щото на 2-та ми показалеца са малко кривички и като ги пусна по дълги изклеждат смешно и тъпоПървоначално написано от rusalkata_
ама пък вече не издържам с мн къси все едно нещо ми липсва
![]()
Obojavam da si igraq s noktite si!!! I az taka,kogato ve4erta resha kakvo shte oblecha-vednaga smenqm laka.prosto mi dostavq udovolstvie.obicham da se zanimavam sys sebe si i ne mi kostva nikakvi usiliq!!da izlgejdash perfektno prez lqtoto-prosto e zadyljitelno za men.obojavam visokite tok4eta,kysite dynki i poli4ki vsi4ki funky greshki i qrkite cvetove.ne me mislete za kurvichka,prosto takiva neshta obicham![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Po princip sa kusi . Obojavam cheren lak . Ne si padam mn po cvetnite . Inache i cherveniq samo me kefi i edno takova turkoazeno . Ama kato cqlo vinagi sum s cheren . Ne go poddurjam mn chestichko obache . Sega e poluiztrit . Obache pak si me kefi /![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Хаха и аз съм така.Обжавам черния лак и като съм без или с някъф светъл направо не мога да се понасямПървоначално написано от *Sumerian_Haze*
![]()
Упс... това горе бях аз![]()
аз много често си играя да си шаря ноктитекакво ли не сам си праила - разни точки,цветчета,завъртулки
и френския маникюр си го правя без лентички.а сега съм с розова основа и бели връхчета
![]()
suh lak na AVON i lepenki-aplikacii! Perfektniq manikur e gotov za 5 minuti!
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Отделям доста време на маникюра си,правя си всякакви експерименти,даже в момента съм нещо подобно на това:
http://az-jenata.com/pics/Image07.jpg