- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- neznam kvo 6te stane
offf nz kak da zapo4na....vsi4ko se slu4i edna ve4er kogato si 4atih s moqta priqtelka po skype izvednaj tq si tragna i az ostanah da si 4atq s bratov4ed i.Toi zapo4na da me pita kak sam a a z mu kazah 4e ne sam mnoo dobre a toi me popita ''za6to da ne bi da te e zarqzali gadjeto'' a az mu kazah 4e nee e.I toi mi vika mi togava fda ti stana toie super qk ama si ima gadje i az kato mukazah nali 4e ne staa 4e toi si ima ve4e toi mi kaza 4e ot petak nqmalo i tka pisahme si razni raboti nali se se6tate kakvi i az mu vikam za kvo se bazika s men 4e ne govori seri0ozno toi mi kaza 4e e napalno seriozen i 6tom ne mu vqrvam trqq da si pogovorim na 4 o4i i togava 6te razbera 4e e seriozen.Neska go vidqh s kolata i toi ni mahna i s eusmihna no nz dali na men ili na moqta priqtelka(bratov4edka mu)MOLQ VI KAJETE DALI SE BAZIKA I MOJE LI DA STANE NE6TUUU![]()
Изобщо не си и мисли да ти помагам...като гледам си на 16 или щще си на 16 а той след каот има кола значи е над 18,...забрави....точно това го мразя!
=D>Първоначално написано от ziky
ми и аз съм се сваляла с братовчедите на мои фендки в скайпа ма не знам никой досега не ми е предлагал макар че много ми се е искало, обаче як флирт сме му удряли!ми за да разбереш че е сериозен май наистина трябва да си поговорите на 4 очи!а относно усмихването е възможно и на двете ви да се е усмихнал!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
xaax q stiga .. kvo sq momiche na 16 ne moje da ima vrazka s palnoleten taka li ??Първоначално написано от ziky
![]()
a otnosno temata.. zashto ne nakarash priqtelkata si da ti uredi nqkva sreshta s nego ?![]()
mi nz moje i da se buzika no moje i da ne se.a btw toi na kolko god. e a ti?
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
za6to da se buzika 4oveka ? tova 4e 6te kusa s gadjeto si e nad 18 ne mu dava pravo da te haresva li ?!? tova sa pulni gluposti prosto trqbva da se vidite i da pogovorite !
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Това по skype си е било яко нагласено хаха ...Първоначално написано от BLaCk_AnGeL
Sometimes escape on time means that you win ...
Първоначално написано от Matik
![]()
Лично аз съм прекалено ама адски против връзки от типа аз съм на 16 той на 3248989734345434 години....дейби глупостите...после на по 17 години бутат колички и ми реват че техния герой им изневерявал...пааХиАХИиаХи аи нека им е!!!!!!!!!!!!!!