- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Момичета, с какво си махате космите по ръцете?
Da ne sam luda.Te ne se vijdat koi znai kolko
Не ги махам....![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
ne si gi maham za6toto ne sa mi mnogo
И аз не си ги махам...Просто не виждам смисъл,пък и моите са руси и почти не се забелязват!Имам 2 приятелки,които си ги изрусяватМалко странно ми звучи,ама по-добре така,отколкото кола или епилатор,или пази Боже самобръсначка
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
С епилатор, но ужадно много ме боли там и по-рядко ги махам![]()
аз не си ги махам но мисля че е най-добре с кола маска
kraka triagalnik race podmishnici vsi4ko maham s epilator!!
az ne si gi maham zashtoto nqmam mnogo ... no edna moq priqtelka ima mnogo .. i gi maha s epilator
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Не си ги махам! Не са много, а и сега като съм почерняла почти не се виждат!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
леко ги изрусявам и те не си личат толкова и не ме дразнят
Не ги махам.Те и без това не си личат кой знае колко
Ne gi maham ! I nqma da gi mahna nikoga - tupo e !
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Az syshto s epilator i ne boli chak koi znae kolko no sym na mnenie che ako sa vi rusi i ne sa mn ne si gi mahaite s kakvoto i da bilo!!!!! Moite bqha mn zle v smisyl ne mn no se vijdaha gadno i za tova no ako shte si mahate da byde ili s epilator ili s kola maska nedeite s samoobrysnachka mn gadno stava!!!
моите са супер руси и няма никъф смисъл да ги махам..не си личат
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
az gi maham s epilator otna4alo boli,no posle se svikva
I az sum kato teb!Първоначално написано от xOtkiSsSs
![]()
Аз също ги махам с епилатор, обаче с триста зора, защото си е доста болезнено.![]()
epilator![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
kola maska i otgore posle s epilator![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Топла кола маска и по-рядко с епилатор![]()
аз не ги махам..понеже майка ми не ми дава![]()
пък мн искам да ги махна
![]()
![]()
ne gi maham,t1po e
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
е аз поне от тоа проблем съм се оттървала. аз нямам никави косми по ръцете!!!![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ми аз мойте през лятото не ги махам, защото иначе с какво ще си плета терлъчките през зимата?!?!???!?!? ахахахха