.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен
    naistina e mn gadno,no ne si zaslujava da umre6 zaradi nego!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от NaughtyGirl
    TOva e gadno...a toi sled kolko vreme 6te izleze ot zatvora znae6 li?!
    Ха.. по-добре да не излиза,такива като него не трябва да са на свобода!
    Не ми е ясно как може да се влюбиш в такъв човек ???

И в моя град имаше такива уж "гангстери". Крадяха, биеха .. даже некой ги биеха за кеф .. не мога да ги разбера тия хора много са зле.. В крайна сметка се озоваха в затвора.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Абе да ти кажа честно не се занимавай с тоя знам че го обичаш и че за тебе той си е идеален но по това което прочтох мога да ти кажа че това момче ще ти донесе само неприятности и още повече че ако останете заедно той няма да спе навиците си който ти описа и заради които е в затвра и ти често ще се налага да го виждаш там а на него ако му пукаше за тебе щеше да спре

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    може да е лош може да е всякакъв обаче адски ама адски много го обичам представете си какво ми е щом като казах на майка ми тя даже щеше да се разреве с мене а ще излезне чак след 6 години а това е страшно много време
    след като го обичаш...не го оставяи....аз съм сигорна че ти можеш да му помогнеш да се откаже от всички тези неща...било то наркотици и нз си още кво...ако и той те обича ще направи всичко възможно! а в затвора колко време ще седи?...ходи му на подещения...отиди да го видиш...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от dest
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyGirl
    TOva e gadno...a toi sled kolko vreme 6te izleze ot zatvora znae6 li?!
    Ха.. по-добре да не излиза,такива като него не трябва да са на свобода!
    Не ми е ясно как може да се влюбиш в такъв човек ???

И в моя град имаше такива уж "гангстери". Крадяха, биеха .. даже некой ги биеха за кеф .. не мога да ги разбера тия хора много са зле.. В крайна сметка се озоваха в затвора.
    колкото и лошо и да е...трябва да дадеме възможност на тези хора да се поправят....но трябва някои да им помогне!

destt
    Guest
    колкото и лошо и да е...трябва да дадеме възможност на тези хора да се поправят....но трябва някои да им помогне!
    Еее да. Ама като постоят 10-20 години тама. Тогава да им се даде..[/quote]

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    ще умра наистина ви казвам живота без него не е живот!
    а замисли се с него какъв живот щеше да бъде,да живееш винаги в страх.... Сега ти е гадно,но ще се оправиш,по-добре е да се отдръпваш от такива хора,нищо добро няма да ти донесе едно такова запознанство според мен!Успех
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Mi Vlez i ti V Zatvore Pone da ste zaedno
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

az sum golqm,a kusmetliika mai...dobre 4e ba6ta mi e v ministerski suvet ta s malko vruzki 6te mu namalqt zna4itelno prisudata osven tova ima i opciq da izleze pod garanciq a sum sigurna 4e za tehnite nqma da e problem...pak 6te sme razdeleni no ne za tolkova mnogo
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Рядко се бъзикам вече, ама я се стегни и забраи тая утрепка. Хвани си некое нормалено момче, за което поне ще си сигурна, че няма го застрелят или пребият някъде. Как можеш да се кефиш на някъв изруд, дето се занимава с кражби и наркотици. Подобни хора трябва да се презират. Твойто ми изглежда на няква детинска идиотщина/разбирай любов/.
    Na su6toto mnenie sam!

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Рядко се бъзикам вече, ама я се стегни и забраи тая утрепка. Хвани си некое нормалено момче, за което поне ще си сигурна, че няма го застрелят или пребият някъде. Как можеш да се кефиш на някъв изруд, дето се занимава с кражби и наркотици. Подобни хора трябва да се презират. Твойто ми изглежда на няква детинска идиотщина/разбирай любов/.
    Много точно.

Guest
    А тъй бе . Дай да освобождаваме утрепките,като тоя, че да може някаква си там да му се радва.Този само го изкарай от затвора и след 2 месеца ,ако не ти бие шута се неща .

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Абе да ти кажа честно не се занимавай с тоя знам че го обичаш и че за тебе той си е идеален но по това което прочтох мога да ти кажа че това момче ще ти донесе само неприятности и още повече че ако останете заедно той няма да спе навиците си който ти описа и заради които е в затвра и ти често ще се налага да го виждаш там а на него ако му пукаше за тебе щеше да спре
    Мн як аватар
    auuuuu

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ок. по такива си падаш,но не мисля,че точно това е човеса,с който можеш да бъдеш заедно.Ще го пуснат от затвора и пак ще почне да прави разни работи.Но е важно дали и той има чувства към теб.

Фен
    Град
    Pazardjik
    ako go obi4a6 ne slu6ai nikoi kakvo ti kazva makar i az da sam na sa6toto mnenie 4e trqbva da go zareji6.Za lubovta nqma granici moje6 da go pose6tava6 i kato izleze ako te obi4a 6te se otkaje ot vsi4kite si poroci kolkoto i da e trudno.Ne e trqbvalo da se vlubva6 v takav,no na sarceto ne moje da se zapovqdva znam go ot li4en opit

Голям фен
    Palnoleten li e ?Ako e .... nz dali shte go vidish skoro mila zashtoto v momenta edin poznat e v zatvorq tochno za tova i nqma izgledi da go pusnat skoro...... No vse pak ne ti prechi da hodish da go vijdash tam i da si mu podkrepa
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    PO-dobre se opitai da go zabravi6.Sled edin-dva meseca 6te si nameri6 drug koito da obi4a6.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

До колкото разбрах, ваште знаят за него. Какво е отношението им? Разбрах за майка ти, но все пак искам да ми кажеш. Аз като се замисля сега...6 години ми се струват страшно дълго време! А нещата, които можеш да изпуснеш през тези години...още повече! Но липсата на любимия пък, това е много гадно.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Мега фен
    Колко е пропаднала днешната младеж. "Той е единственият, обаче е в затвора за кражби и продажба на наркотици". Я прочети какво си написала.

първо ми стана симпатичен (защото сички ги е страх от него а аз се по такива си падам)
    Това просто не искам да го коментирам. С този твой 'вкус' няма да се изненадам, ако някой ден напишеш тема от типа : ' Помощ - преби ме! '

Ако наистина го обичаш толкова колкото казваш няма да ти пука какъв...Изчакай го да излезе и след това си говорете, а докато излезе помисли отново какви са чувствата ти към него!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Голям фен
    Май навлезе в дълбокото сено..на колко години си?и още 1 въпрос,ако ен ставам нахална,тва в София ли се случва?

Виж сега, мила... Разбирам, че си харесваш лоши момчета... То кой не ги харесва?! Такива които се оправят с всичко и всички, самоуверени са и са царете на шегите! Да с тях не се скучае... Но чак пък с престъпници! Толкова ли няма свестни мъже?! Както и да е... Станалото станало... След като провиненията му са сериозни и няма шанс за пускане под гаранция значи трябва да помислиш сериозно. Готова ли си да го чакаш 6 години? Толкова ли много го обичаш? Какъв ще е живота с него ако го дочакаш? Моя съвет е да започнеш наново. Ако го чакаш всички тези години ще изпуснеш много от живота! А и един наркоман, закоравял престъпник трудно ще се промени и от затвора! Сигурно те чака живот все в бягство, затанала в дългове с наротиците и кражбите! Ясно е, че ще ти е трудно, но ако стоиш в стаята си, забола поглед в тавана, нищо няма да направиш! Излизай, срещай се с нови хора, забавлявай се! Отначало ще ти е трудно да си преодолееш несигурността и ще имаш нужда от помощ. Някой да те извади от задрямалото състояние. Затова са и приятелите! Ще се справиш ще видиш! И ако те гони чувството на вина, ако си мислиш, че си го изоставила, че му изневеряваш... ОТЪРСИ СЕ ОТ НЕГО! И ти заслужаваш нормален живот! И ако той не мисли така значи е ревнив, алчен човек, които не може да се радва за щастието на (предполага се) любимия човек! С такива хора да си нямаш работа! Спокойно... Времето лекува всичко... Ще го забравиш! Ако пък решиш да го чакаш... това си е на твоя глава... Ние даваме съвети, но избора е твой! Каквото и да решиш: УСПЕХ!

П.П: Пак написах цял роман... Как може да съм толкова многословна!!!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Ако наистина го обичаш толкова колкото казваш няма да ти пука какъв...Изчакай го да излезе и след това си говорете, а докато излезе помисли отново какви са чувствата ти към него!
    Ти идиотка ли си? Той е крадял и е продавал наркотици!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си