- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- v bezizhodica
Slu4i se ne6to ne mnogo dobro. Nay-dobriqt mi priqtel trygna s nay-dobrata mi priqtelka. S neq sme mn blizki no zapo4nah da use6tam 4e izblikvat silni 4uvstva. Kogato gi vidq mi stava gadno i se natyjavam za6tot iskam da sym na negovoto mqsto. Ne iskam da predma nay-dobriq si priqtel zatova ne kazvam na nikogo za tova, no pove4e ne moga da izdyrjam 6te se poburkam. Kakvo da pravq. Molq pomognete mi![/b]
Батка шанса е такъв..като иситнски приятел не предприиемай нищо!!бъди себе си и не се занимавай с бвързани..ако е искала теб е щяла да е с тебе!!
Zemi se v Ruce i I Kaji Kfo 4uvstva6 Puk Natatuk Da stava Kfoto STava
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Ако о направи има мн шанс да стане мн лошоо...не разбра ли че сичко е въпрос на шансПървоначално написано от Bisollini
![]()
Понякога трябва да стиснеш зъби и да си завреш чувствата отзад
sq 6e si trae6 malkoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ухаа.,...само внимавай като си ги извадиш да не миришат на задушено...Първоначално написано от Анонимко
tfa e mn kofti,za6ot kfoto i da naprafi6,se edin ot 2mata 6te ti e sardit..ako gi razdeli6 i eventualno tragne6 s tfoita lubof,priqtelq ti 6ti sa rasardi.a puk moje i kato i kaje6,4e q xaresfa6,tq da predpo4ete drugiq i 2mata zaedno da se otdrapnat ot teb,misleiki si,4e 6te gi razdeli6,f koito slu4ai si gubi6 i 2mata priqteli.nai dobre si trai,no taka 6te si ne6tasten..4ao s glafata![]()
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
spored men haresa6 tazi tvoq priqtelka i ako iska6 da razbere6 dali tq ispitva ne6to kam net pogovori s neq
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Първоначално написано от ziky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми според мен трябва да поговориш със приятеля си, ако наистина ти е такъв ще те разбере... Сподели му всичко и ако той има силни чувства към нея я забрави, но ако за него няма проблем действай с мацката! Ай успех
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
забрави я! сам каза, че ти е най-добрата приятелка. та... ако си с нея не мислиш ли, че като скъсате я губиш... мда, дори като приятелка
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
napylno mi e qsno 4e ako kaja 6te zagubq i dvamata. No ve4e v prodyljenie na 1 mesec sym mn zle zaradi tova. Kogato gi vidq zaedno napravo se pobyrkvam. Dori i da se razdelqt pak nqma da moga da trygna s neq 6tot na priqtelq mi 6te mu e gadno. I samo kato si pomislq 4e nqma da q imam nikoga i prosto ne mi se jivee.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()