.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Сим
    Guest

Свалки в чата

Здравейте.
    Искам да ви попитам за разни ефективни начини да свалиш момиче в чата - разни фрази и т.н., досега почти не съм влизал в чат и нямам идея как става номера. С конкретното момиче не се познаваме, но казват, че била много надута. Аз искам да се задявам с нея заради един бас ... дълга история.
    Моля, помогнете.

Град
    Plovdiv
    frazi bol..trqfa samiqt ti da si ostroumen,da ti idfa otfatre.no 6tom si4ko opira do bas,ne te podkrepqm!
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    За първи път в тема съм затруднен с отговора си....че това от самосеби си си идва нито знам момичето нито тебе....незнам дали ако кажеш аре да се ....може да ти приляга иии..изобщо нищо незнам

Guest
    "На живо" никога не бих казал "хайде да се ...", но това все пак е чат, нали ... На живо използвам погледи, усмивки и т.н. неща, които не действат в чата. А и не е нужно да бъда себе си, защото аз не искам връзка с момичето. Просто бих искал да ми дадете някакви конкретни фрази, с които да впечатля момиче от чата. И пак казвам, за нея знам само, че е много надута (с други думи - няма да е лесно ).

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    ами има една много тъпа и изтъркана фраза дето мен лично ме дразни "ако си толкова готин/а на живо колкото тука в чата ше ти се нахварля още на първата среща!" тъпичко е ама ти пък искаш фрази..
    ох!как я измисли тая тема бе пич!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emiii to specialna fraza...az ne mislq che mojesh da spechelish momicheto s nekvi frazi po cql den da rusish..naprotiv daje shte ti se smee....po dobre budi sebe si ili malko po ostroumno se druj sprqmo neq...eedva li nie tovhno mojem da ti kajem kak da svalish opredeleno momi4e...no za tazi svalka shte ti trqbva dosta vreme...moje bi trqbva da se spriatelish s neq li neshto takova..i ne s frazi s a obiknoveni dumi shte uspeesh da q spe4elish!

Повече от фен
    kvo ti doide na akula,ei sladurno.du6o i t.n
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

ПИЧ,ИЗЛАГАШ СЕ!!!
    АКО СИ ТОЛКОВА ТЪП,ПОНЕ СЕ НАУЧИ ДА СЕ ПРЕКРИВАШ!ЩЕ ТИ Е ОТ ПОЛЗА!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    ами има една много тъпа и изтъркана фраза дето мен лично ме дразни "ако си толкова готин/а на живо колкото тука в чата ше ти се нахварля още на първата среща!" тъпичко е ама ти пък искаш фрази..
    ох!как я измисли тая тема бе пич!
    хаха тва е яко

Голям фен
    Град
    S o F i A
    frazi-hmmm mi nz. to si e do 4oveka; v smisul ako go poznava6 i nqkvi 6egi4ki..
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен
    Знаеш ли колко е грозно да говориш наизустени изречения
    Ако ти не знаеш,аз знам.
    Повярвай ми,въобще не е за предпочитане

Град
    somewhere i don't belong
    има едно банално нещо наречено "кефиш ме шти звънна" -може да ти свърши работа но по добре не се занимавай ако не ти идва от вътре

vklu4va6 se i pi6e6"zdrasti baby kak si"ili "zdrasti slance kak si"posle "super qko e s tebe dosq samo na njkvi det dumata s 4engel tr im q vadi6 popadam"ili "mili4ka ti na kolko si"ei takiva raboti ot tka natatak si ti

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Свалки в чата

Цитирай Първоначално написано от Сим
    Здравейте.
    Искам да ви попитам за разни ефективни начини да свалиш момиче в чата - разни фрази и т.н., досега почти не съм влизал в чат и нямам идея как става номера. С конкретното момиче не се познаваме, но казват, че била много надута. Аз искам да се задявам с нея заради един бас ... дълга история.
    Моля, помогнете.

Ako trugne6 kum vku6ti a az sum ku4ence koeto te presledva 6te me prioti6 li? )))
    Tequiero Son!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    be kuf 4at be . ti 6te si pi6e6 nqkfi kretenski gluposti i nakraq otiva6 na sre6ta (ako ne ti vurjat taneke) i gleda6 nqkuf Urod
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    be kuf 4at be . ti 6te si pi6e6 nqkfi kretenski gluposti i nakraq otiva6 na sre6ta (ako ne ti vurjat taneke) i gleda6 nqkuf Urod
    eVaLa!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си